Péťa Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen (upraveno) Každý pokoj má své sociální zařízení, cena je jednotná 600,- Kč za osobu a noc. Čtyřlůžkové pokoje se skládají ze dvou ložnic. Přistýlka je gauč nebo rozkládací křeslo, na která jsou dány kvalitní matrace z paměťové pěny. Ubytování garantujeme až po zaplacení, rezervaci pokoje držíme max. týden, pak ji rušíme. Při platbě pečlivě vyplňujte údaje - variabilní symbol je číslo objednávky z eshopu a specifický symbol je 0526. Pokoj Počet lůžek Uspořádání Obsazení 3D 4 dvě manželské postele @HaNdA +Lucka +1 - zaplaceno 5 2+1 oddělená lůžka + možnost přistýlky (gauč) @Pepito - zaplaceno, @Klemoň - zaplaceno 6D 4 2 oddělená lůžka + manželská postel @Mirda 308 + Jitka + Michal - zaplaceno 8 2+1 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + možnost přistýlky (gauč) @radim.1008 + @Zůza + Vašík - zaplaceno 9 3 oddělená lůžka, 2 jdou srazit k sobě @Popelka + Radek - zaplaceno 10 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (gauč) @žabi + @Handulina - zaplaceno 22A 4 dvě manželské postele @Veverka + Nelča - zaplaceno 23A 4+2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská + rozkládací dvougauč (dvě osoby) @kupák + 1 - zaplaceno 24 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) @Pe.Tr + @Martin.20.0.7 - zaplaceno 25A 4 dvě manželské postele @Radek Hurvajz - zaplaceno, @Péťa - zaplaceno 26A 4 2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská postel @Weri 605 - zaplaceno, @Milda 25 - zaplaceno 27 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) @Pablos108 + Ivana - zaplaceno Parkovat lze zdarma na přilehlém parkovišti u hotelu, ale pravděpodobně se tam nevejdeme všichni (hotel nemá vlastní parkování, město odmítlo parkoviště prodat). Další velké parkoviště je cca 150m od hotelu: https://mapy.com/cs/dopravni?source=traf&id=65791&x=16.0599628&y=50.4103313&z=19 Upraveno 18. květen uživatelem Péťa Citovat
Pepito Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Prosím o rezervaci na nějaký dvoulůžkový pokoj. Můj problém je že jsem sám, takže mi nezbývá než vzít dvoulůžkový pokoj když není jednolůžkový pokoj. Budu se těšit. Citovat
Péťa Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen @Pepito Třeba se k Tobě někdo přidá Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Já už se nehnu.. ale pokud pojedou kluci jako Radim, H4wk3y, Schreek, ChouLu, Brixtr, Pe.tr, Veverka sami, tak je klidně vezmem s Mildou na gauč... jestli někdo z nich chrápe, tak za okno.. za dveře.. za Rozkoš.. Milda 25, OK406, Veverka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Veverka Odesláno 9. březen Odesláno 9. březen (upraveno) Šlo by prosím #9 (předpokládám správně, že je to přízemí?) pro 3 Veverky? Upraveno 9. březen uživatelem Veverka Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 10. březen Autor Odesláno 10. březen @Veverka V přízemí je kuchyň, dvě jídelny, salonek,... Pokoje jsou v prvním a druhém patře. Ten č.9 je snad v prvním. A je váš! Veverka ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen @žabi a @Handulina prej taky prosí 2 postele a nepotřebují nutně sólovku, klidně se prý podělí o cimru s někým kdo je čistotný, voňavý, hodný, veselý, nenáročný, přítulný, má rád děti a procházky ... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 10. březen Autor Odesláno 10. březen Tak zatím na č. 10 a když bude potřeba, uděláme škatulata, škatulata... Citovat
Péťa Odesláno 10. březen Autor Odesláno 10. březen A co ten apartmán 23A ??? @Weri 605 už jsi na někoho zaklekla? Citovat
Weri 605 Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Nooo... @Schreek a @brixtr se tváří, že by dorazili na moto, ale jestli budou spát..? To ti musí říct oni.. u ostatních vůbec jako netucha.. to sou naposledníchvíliřešímvše... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen (upraveno) V 3. 3. 2026 at 13:00, Pepito napsal: Prosím o rezervaci na nějaký dvoulůžkový pokoj. Můj problém je že jsem sám, takže mi nezbývá než vzít dvoulůžkový pokoj když není jednolůžkový pokoj. Budu se těšit. No já bych se k tobě asi klidně přidal , předběžně (teď jsem to objevil po 6 rumech ve 21,19) pokud se vyrovnáš s tím, že se v noci změním z líného společníka na usilovně pracujícího dřevorubce . . . . @Péťa Promiň , já se zítra s čistčí hlavou vrátím a doplním tabulku, pokud mne @Pepito vezme na milost Upraveno 11. březen uživatelem Klemoň Milan+, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen @Klemoň klidně můžeme být spolu na pokoji. Vezmu si sebou špunty do uší. Klemoň, Péťa a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen (upraveno) Čoveče to vypadá, že mrdoples bude nakonec na pětce.. kdyby náhodou tak kluci já přídu.. Upraveno 11. březen uživatelem Weri 605 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 16. duben Autor Odesláno 16. duben (upraveno) Ahoj @Popelka Jasně, že můžeš poprosit, ale letmým pohledem do rozpisu ho nevidím. Dám vás zatím na pokoj č. 4, což je třílůžko . Těším se na mail s přihlašovadlem. EDIT: Tak ne pokoj č. 4, ale pokoj č. 9 (přehodil jsem vás s @Veverka) Upraveno 16. duben uživatelem Péťa Weri 605, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 23. duben Autor Odesláno 23. duben Poslední 4 pokoje (+ 4 volné postele u @Weri 605 a @Milda 25 ). Neváhejte... Milda 25 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. květen Autor Odesláno 5. květen Po dnešním telefonátu s hotelem došlo k mírnému stěhování a máme volný už jen jeden pokoj. Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen (upraveno) No joo... hotel nebude čekat až se tu vyžvejknem.. já to řikám furt.. prostě kdo chce spát ať se přihlásí a zaplatí... Ale zástupy už asi nebudou.. případně u mě a Mildy je furt volno.. jestli koukám dobře.. Upraveno 5. květen uživatelem Weri 605 radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.