Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Každý pokoj má své sociální zařízení, cena je jednotná 600,- Kč za osobu a noc. Čtyřlůžkové pokoje se skládají ze dvou ložnic. Přistýlka je gauč nebo rozkládací křeslo, na která jsou dány kvalitní matrace z paměťové pěny.

Ubytování garantujeme až po zaplacení, rezervaci pokoje držíme max. týden, pak ji rušíme. Při platbě pečlivě vyplňujte údaje - variabilní symbol je číslo objednávky z eshopu a specifický symbol je 0526.

Pokoj Počet lůžek Uspořádání Obsazení
3D 4 dvě manželské postele @HaNdA +Lucka +1 - zaplaceno
5 2+1 oddělená lůžka + možnost přistýlky (gauč) @Pepito - zaplaceno, @Klemoň - zaplaceno
6D 4 2 oddělená lůžka + manželská postel

@Mirda 308 + Jitka + Michal - zaplaceno

8 2+1 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + možnost přistýlky (gauč) @radim.1008 + @Zůza + Vašík - zaplaceno
9 3 oddělená lůžka, 2 jdou srazit k sobě @Popelka + Radek - zaplaceno
10 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (gauč) @žabi + @Handulina - zaplaceno
22A 4 dvě manželské postele @Veverka + Nelča - zaplaceno
23A 4+2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská + rozkládací dvougauč (dvě osoby)

@kupák + 1 - zaplaceno

24 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) @Pe.Tr + @Martin.20.0.7 - zaplaceno
25A 4 dvě manželské postele @Radek Hurvajz - zaplaceno, @Péťa - zaplaceno
26A 4 2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská postel @Weri 605 - zaplaceno, @Milda 25 - zaplaceno
27 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) @Pablos108 + Ivana - zaplaceno

Parkovat lze zdarma na přilehlém parkovišti u hotelu, ale pravděpodobně se tam nevejdeme všichni (hotel nemá vlastní parkování, město odmítlo parkoviště prodat). Další velké parkoviště je cca 150m od hotelu: https://mapy.com/cs/dopravni?source=traf&id=65791&x=16.0599628&y=50.4103313&z=19

Upraveno uživatelem Péťa
  • Péťa featured this téma
Odesláno

Prosím o rezervaci na nějaký dvoulůžkový pokoj. Můj problém je že jsem sám, takže mi nezbývá než vzít dvoulůžkový pokoj když není jednolůžkový pokoj. Budu se těšit. :papa

Odesláno

Já už se nehnu.. 😅 ale pokud pojedou kluci jako Radim, H4wk3y, Schreek, ChouLu, Brixtr, Pe.tr, Veverka sami, tak je klidně vezmem s Mildou na gauč... 😂 jestli někdo z nich chrápe, tak za okno.. za dveře.. za Rozkoš.. 🤣

Odesláno

@žabi a @Handulina prej taky prosí 2 postele a nepotřebují nutně sólovku, klidně se prý podělí o cimru s někým kdo je čistotný, voňavý, hodný, veselý, nenáročný, přítulný, má rád děti a procházky ... 🤣🤣🤣

Odesláno

Nooo... @Schreek a @brixtr se tváří, že by dorazili na moto, ale jestli budou spát..? To ti musí říct oni.. 😂 u ostatních vůbec jako netucha.. 😊 to sou naposledníchvíliřešímvše... 😂

Odesláno (upraveno)
V 3. 3. 2026 at 13:00, Pepito napsal:

Prosím o rezervaci na nějaký dvoulůžkový pokoj. Můj problém je že jsem sám, takže mi nezbývá než vzít dvoulůžkový pokoj když není jednolůžkový pokoj. Budu se těšit. :papa

No já bych se k tobě asi klidně přidal , předběžně (teď jsem to objevil po 6 rumech ve 21,19) pokud se vyrovnáš s tím, že se v noci změním z líného společníka na usilovně pracujícího dřevorubce  . . . .  🫣

@Péťa Promiň , já se zítra s čistčí hlavou vrátím a doplním tabulku, pokud mne @Pepito vezme na milost :myslim

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Čoveče to vypadá, že mrdoples bude nakonec na pětce.. 😂😂😂 kdyby náhodou tak

kluci já přídu.. 😂😂😂

hqdefault.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj @Popelka

Jasně, že můžeš poprosit, ale letmým pohledem do rozpisu ho nevidím. Dám vás zatím na pokoj č. 4, což je třílůžko . Těším se na mail s přihlašovadlem.

EDIT: Tak ne pokoj č. 4, ale pokoj č. 9 (přehodil jsem vás s @Veverka)

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

No joo... hotel nebude čekat až se tu vyžvejknem.. 😃 já to řikám furt.. prostě kdo chce spát ať se přihlásí a zaplatí...

Ale zástupy už asi nebudou.. případně u mě a Mildy je furt volno.. jestli koukám dobře.. 😅

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...