Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Každý pokoj má své sociální zařízení, cena je jednotná 600,- Kč za osobu a noc. Čtyřlůžkové pokoje se skládají ze dvou ložnic. Přistýlka je gauč nebo rozkládací křeslo, na která jsou dány kvalitní matrace z paměťové pěny.

Ubytování garantujeme až po zaplacení, rezervaci pokoje držíme max. týden, pak ji rušíme (od spuštění přihlašovadla v eshopu). Při platbě pečlivě vyplňujte údaje - variabilní symbol je číslo objednávky z eshopu a specifický symbol je 0526.

Pokoj Počet lůžek Uspořádání Obsazení
1 2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě @Radek Hurvajz@Péťa
3D 4 dvě manželské postele -
4 3 oddělená lůžka -
5 2+1 oddělená lůžka + možnost přistýlky (gauč) @Pepito, volné lůžko
6D 4 2 oddělená lůžka + manželská postel -
8 2+1 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + možnost přistýlky (gauč) @radim.1008 + @Zůza + Vašík
9 3 oddělená lůžka, 2 jdou srazit k sobě -
10 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (gauč) -
11D 4 dvě manželské postele -
22A 4 dvě manželské postele -
23A 4+2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská + rozkládací dvougauč (dvě osoby)

@Weri 605, @Milda 25, člen ?, člen ?, člen ?, člen ?

Pokud by byl zájem o tento největší pokoj pro šestičlennou skupinku, přestěhujeme předsedovou někam jinam.

24 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) -
25A 4 dvě manželské postele -
26A 4 2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská postel -
27 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) -

Parkovat lze zdarma na přilehlém parkovišti u hotelu, ale pravděpodobně se tam nevejdeme všichni (hotel nemá vlastní parkování, město odmítlo parkoviště prodat). Další velké parkoviště je cca 150m od hotelu: https://mapy.com/cs/dopravni?source=traf&id=65791&x=16.0599628&y=50.4103313&z=19

Edited by Péťa
  • Péťa featured this topic
Posted

Prosím o rezervaci na nějaký dvoulůžkový pokoj. Můj problém je že jsem sám, takže mi nezbývá než vzít dvoulůžkový pokoj když není jednolůžkový pokoj. Budu se těšit. :papa

Posted

Já už se nehnu.. 😅 ale pokud pojedou kluci jako Radim, H4wk3y, Schreek, ChouLu, Brixtr, Pe.tr, Veverka sami, tak je klidně vezmem s Mildou na gauč... 😂 jestli někdo z nich chrápe, tak za okno.. za dveře.. za Rozkoš.. 🤣