Péťa Posted Monday at 05:20 PM Posted Monday at 05:20 PM (edited) Každý pokoj má své sociální zařízení, cena je jednotná 600,- Kč za osobu a noc. Čtyřlůžkové pokoje se skládají ze dvou ložnic. Přistýlka je gauč nebo rozkládací křeslo, na která jsou dány kvalitní matrace z paměťové pěny. Ubytování garantujeme až po zaplacení, rezervaci pokoje držíme max. týden, pak ji rušíme (od spuštění přihlašovadla v eshopu). Při platbě pečlivě vyplňujte údaje - variabilní symbol je číslo objednávky z eshopu a specifický symbol je 0526. Pokoj Počet lůžek Uspořádání Obsazení 1 2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě @Radek Hurvajz, @Péťa 3D 4 dvě manželské postele - 4 3 oddělená lůžka - 5 2+1 oddělená lůžka + možnost přistýlky (gauč) @Pepito, volné lůžko 6D 4 2 oddělená lůžka + manželská postel - 8 2+1 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + možnost přistýlky (gauč) @radim.1008 + @Zůza + Vašík 9 3 oddělená lůžka, 2 jdou srazit k sobě - 10 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (gauč) - 11D 4 dvě manželské postele - 22A 4 dvě manželské postele - 23A 4+2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská + rozkládací dvougauč (dvě osoby) @Weri 605, @Milda 25, člen ?, člen ?, člen ?, člen ? Pokud by byl zájem o tento největší pokoj pro šestičlennou skupinku, přestěhujeme předsedovou někam jinam. 24 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) - 25A 4 dvě manželské postele - 26A 4 2 oddělená lůžka, která lze srazit k sobě + manželská postel - 27 2+1 manželská postel + možnost přistýlky (rozkládací křeslo) - Parkovat lze zdarma na přilehlém parkovišti u hotelu, ale pravděpodobně se tam nevejdeme všichni (hotel nemá vlastní parkování, město odmítlo parkoviště prodat). Další velké parkoviště je cca 150m od hotelu: https://mapy.com/cs/dopravni?source=traf&id=65791&x=16.0599628&y=50.4103313&z=19 Edited Tuesday at 02:59 PM by Péťa Quote
Pepito Posted Tuesday at 12:00 PM Posted Tuesday at 12:00 PM Prosím o rezervaci na nějaký dvoulůžkový pokoj. Můj problém je že jsem sám, takže mi nezbývá než vzít dvoulůžkový pokoj když není jednolůžkový pokoj. Budu se těšit. Quote
Péťa Posted Tuesday at 01:12 PM Author Posted Tuesday at 01:12 PM @Pepito Třeba se k Tobě někdo přidá Pepito 1 Quote
Weri 605 Posted Tuesday at 01:45 PM Posted Tuesday at 01:45 PM Já už se nehnu.. ale pokud pojedou kluci jako Radim, H4wk3y, Schreek, ChouLu, Brixtr, Pe.tr, Veverka sami, tak je klidně vezmem s Mildou na gauč... jestli někdo z nich chrápe, tak za okno.. za dveře.. za Rozkoš.. Pepito and Milda 25 2 Quote
Recommended Posts