toru Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Pe.Tr -moje panímama je v důchodáku Bystřany za cca 17200kč, a je to tam moc pěkný. ALE tohle, doplatek cca 60000. To je zařízení pro bývalé vysoce postavené aparátčíky, asi. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Scitani lidu na to nema vubec zadny vliv. Udaje z matrik jsou od okamziu narozeni a udaje o tom, kolik je lidi jsou presne i bez scitani. A system uz narazil - uz ted vybere mene, nez kolik potrebuje. uz to bude jen horsi. Milan+ a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Údaje z matrik uvádí, kolik lidí se narodilo, nikoliv kde ti lidé bydlí a kde čerpají veřejné služby. Takže to sčítání může přinášet velmi užitečné údaje - kdyby se jimi ovšem někdo vůbec chtěl zabývat. Veverka a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. listopad 2025 Autor Odesláno 10. listopad 2025 ještě jedna taková poznámka--bylo u nás dost pitomců, co nechtěli žádné penzijko, přestože naše firma dávala nakonec 2000 měsíčně tomu, kdo penzijko uzavřel--jinak nedostal nic..., prý se důchodu stejnak nedožijou, penzijko zkrachuje atd., nebuďte hloupí , nějaký statisíc to za ty roky udělá, i když se v budoucnu může stát cokoliv , hlavně mladí kluci se cukali, ale když jsem jim vysvětlil, že si tak mohou koupit třeba mobil za firemní prachy, hned měli penzijko , tehdá to šlo ještě vybrat kdykoliv... HonzaZ, Pepito a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Já se nedivím, že mladí nechcou děcka. Upřímně, kdybych neměl děti, žiju si jak prase v žitě a mám o hromadu starostí méně. Už nyní ve svých 27 (za předpokladu, že bych měl práci, jakou mám) bych měl barák, 2 nový auta, a spořil si na důchod. Jenže oni mi ti smradi sežerou ve výsledku 70% výdělku Ve výsledku jsou 2 rozbití, takže ty bych ani neprodal, nejstarší se se mnou nebaví a ten nejmenší je zase fajn, toho se zbavovat nechcu No, důchodový mám. Protože se znám, když to budu házet někam k sobě na účet, tak ty prachy ve výsledku padnou na něco "důležitějšího", tady na to aspoň nemůžu hrabat, a firma mi dává aspoň litra. Kde ho najdu. Podle kalkulace by to mělo tou dobou hodit asi 10 mega, tak uvidíme. Ale já budu beztak do tý doby tuhej a propadne to státu ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 (upraveno) Kdyz budu tuhej a pripojisteni propadne, tak aspon zivotka nakrmi rodinu }ikdyz...ono by duchodko propadnout asi nemelo, to by melo spadnout snad do dedictvi nebo tak nejak , aspon moje pojistka je takova, ze to kdyztak spadne do klina detem rovnym dilem) ... Upraveno 10. listopad 2025 uživatelem sitler Citovat
davidse Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Normální pracující člověk v MS kraji bere 35 000 - 45 000 kč čistého s toho nájem, mobil, benzín, internet, kabelovka a klidně si na 24 000 kč mínus, nepočitám pojištění auta bytu baráku cca 8000 kč ročně ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Jako by to na pardubicku bylo nejak radove lepsi , zena dela v knihovne - prispevkova organizace mesta, tabulkovy plat. Jako kapesne to je jde no... tim to tak konci. Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 před 51 minutami, davidse napsal: Normální pracující člověk v MS kraji bere 35 000 - 45 000 kč čistého s toho nájem, mobil, benzín, internet, kabelovka a klidně si na 24 000 kč mínus, nepočitám pojištění auta bytu baráku cca 8000 kč ročně Tak to abych smířil rodinu s tím, že se budeme stěhovat za lepším. Hoši jdu se mrknout, kolik že mám na tom důchodovým, když to tam už téměř 20let posílám. Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Zkus Prahu radim.1008 a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Před hodinou, radim.1008 napsal: Tak to abych smířil rodinu s tím, že se budeme stěhovat za lepším. Hoši jdu se mrknout, kolik že mám na tom důchodovým, když to tam už téměř 20let posílám. klííd , ono v MS kraji moc normálních lidí není , takže většina je ráda když to má v hrubým VojtouNerCZ, Péťa, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 (upraveno) před 3 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Já se nedivím, že mladí nechcou děcka. My je s ženou taky nechtěli , no co naděláš no .Stalo se Upraveno 10. listopad 2025 uživatelem Pe.Tr Charlie 1, ozzy56, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Tak to se mam na te nemocenské hodně dobře Citovat
ozzy56 Odesláno 10. listopad 2025 Autor Odesláno 10. listopad 2025 před 16 minutami, Pe.Tr napsal: My je s ženou taky nechtěli , no co naděláš no .Stalo se děti jsou největší radostí v životě člověka (nejvíc když vypadnou z baráku) Milan+, miroska, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 S tím souhlasím, já mám bohužel vyhlídky, že mi vypadne nejstarší a nejmladší, ty dva nejotravnější články mi zůstanou na krku Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 (upraveno) @VojtouNerCZ Tak jsou to Tvoje děti ne? před 8 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Já se nedivím, že mladí nechcou děcka. Upřímně, kdybych neměl děti, žiju si jak prase v žitě a mám o hromadu starostí méně. Už nyní ve svých 27 (za předpokladu, že bych měl práci, jakou mám) bych měl barák, 2 nový auta, a spořil si na důchod. Jenže oni mi ti smradi sežerou ve výsledku 70% výdělku Ve výsledku jsou 2 rozbití, takže ty bych ani neprodal, nejstarší se se mnou nebaví a ten nejmenší je zase fajn, toho se zbavovat nechcu No, důchodový mám. Protože se znám, když to budu házet někam k sobě na účet, tak ty prachy ve výsledku padnou na něco "důležitějšího", tady na to aspoň nemůžu hrabat, a firma mi dává aspoň litra. Kde ho najdu. Podle kalkulace by to mělo tou dobou hodit asi 10 mega, tak uvidíme. Ale já budu beztak do tý doby tuhej a propadne to státu To je přístup k dětem. Upraveno 10. listopad 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" ! Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 Trocha nadsazky ... taky jsem si se zenou rikali, ze deti nechceme... ale koukaly smutne, tak jsme se zatim nechali doma Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 10. listopad 2025 Odesláno 10. listopad 2025 před 6 hodinami, davidse napsal: Normální pracující člověk v MS kraji bere 35 000 - 45 000 kč čistého s toho nájem, mobil, benzín, internet, kabelovka a klidně si na 24 000 kč mínus, nepočitám pojištění auta bytu baráku cca 8000 kč ročně Už jsem to tady psal, že jsem měl maximální plat 32 000 a to až nedávno v mých 60ti letech zde v olomouckém kraji kde bydlím 8 let. Celý život jsem bydlel v moravskoslezském kraji a tam jsem měl nejvyšší plat 22 000! Asi jsem nikdy nebyl normální pracující člověk. Charlie 1, ozzy56 a regius ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.