Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pe.Tr -moje panímama je v důchodáku Bystřany za cca 17200kč, a je to tam moc pěkný. ALE tohle, doplatek cca 60000🫣. To je zařízení pro bývalé vysoce postavené aparátčíky, asi.

Odesláno

Scitani lidu na to nema vubec zadny vliv. Udaje z matrik jsou od okamziu narozeni a udaje o tom, kolik je lidi jsou presne i bez scitani. A system uz narazil - uz ted vybere mene, nez kolik potrebuje. uz to bude jen horsi.

Odesláno

Údaje z matrik uvádí, kolik lidí se narodilo, nikoliv kde ti lidé bydlí a kde čerpají veřejné služby. Takže to sčítání může přinášet velmi užitečné údaje - kdyby se jimi ovšem někdo vůbec chtěl zabývat.

Odesláno

ještě jedna taková poznámka--bylo u nás dost pitomců, co nechtěli žádné penzijko, přestože naše firma dávala nakonec 2000 měsíčně tomu, kdo penzijko uzavřel--jinak nedostal nic..., prý se důchodu stejnak nedožijou, penzijko zkrachuje atd., nebuďte hloupí , nějaký statisíc to za ty roky udělá, i když se v budoucnu může stát cokoliv :myslim, hlavně mladí kluci se cukali, ale když jsem jim vysvětlil, že si tak mohou koupit třeba mobil za firemní prachy, hned měli penzijko 😉,  tehdá to šlo ještě vybrat kdykoliv... 

Odesláno

Já se nedivím, že mladí nechcou děcka. Upřímně, kdybych neměl děti, žiju si jak prase v žitě a mám o hromadu starostí méně. Už nyní ve svých 27 (za předpokladu, že bych měl práci, jakou mám) bych měl barák, 2 nový auta, a spořil si na důchod. Jenže oni mi ti smradi sežerou ve výsledku 70% výdělku :D Ve výsledku jsou 2 rozbití, takže ty bych ani neprodal, nejstarší se se mnou nebaví a ten nejmenší je zase fajn, toho se zbavovat nechcu :D 

No, důchodový mám. Protože se znám, když to budu házet někam k sobě na účet, tak ty prachy ve výsledku padnou na něco "důležitějšího", tady na to aspoň nemůžu hrabat, a firma mi dává aspoň litra. Kde ho najdu. Podle kalkulace by to mělo tou dobou hodit asi 10 mega, tak uvidíme. Ale já budu beztak do tý doby tuhej a propadne to státu :D 

Odesláno (upraveno)

Kdyz budu tuhej a pripojisteni propadne, tak aspon zivotka nakrmi rodinu :D  }ikdyz...ono by duchodko propadnout asi nemelo, to by melo spadnout snad do dedictvi nebo tak nejak :D , aspon moje pojistka je takova, ze to kdyztak spadne do klina detem :D rovnym dilem) ...

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Normální pracující člověk v MS kraji bere 35 000 - 45 000 kč čistého s toho nájem, mobil, benzín, internet, kabelovka a klidně si na 24 000 kč mínus, nepočitám pojištění auta bytu baráku cca 8000 kč ročně

Odesláno

Jako by to na pardubicku bylo nejak radove lepsi :) , zena dela v knihovne - prispevkova organizace mesta, tabulkovy plat. Jako kapesne to je jde no... tim to tak konci.

Odesláno
před 51 minutami, davidse napsal:

Normální pracující člověk v MS kraji bere 35 000 - 45 000 kč čistého s toho nájem, mobil, benzín, internet, kabelovka a klidně si na 24 000 kč mínus, nepočitám pojištění auta bytu baráku cca 8000 kč ročně

Tak to abych smířil rodinu s tím, že se budeme stěhovat za lepším. :D

Hoši jdu se mrknout, kolik že mám na tom důchodovým, když to tam už téměř 20let posílám. :myslim

Odesláno
Před hodinou, radim.1008 napsal:

Tak to abych smířil rodinu s tím, že se budeme stěhovat za lepším. :D

Hoši jdu se mrknout, kolik že mám na tom důchodovým, když to tam už téměř 20let posílám. :myslim

klííd , ono v MS kraji moc normálních lidí není , takže většina je ráda když to má v hrubým ;) :D 

Odesláno (upraveno)

@VojtouNerCZ

Tak jsou to Tvoje děti ne?

před 8 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Já se nedivím, že mladí nechcou děcka. Upřímně, kdybych neměl děti, žiju si jak prase v žitě a mám o hromadu starostí méně. Už nyní ve svých 27 (za předpokladu, že bych měl práci, jakou mám) bych měl barák, 2 nový auta, a spořil si na důchod. Jenže oni mi ti smradi sežerou ve výsledku 70% výdělku :D Ve výsledku jsou 2 rozbití, takže ty bych ani neprodal, nejstarší se se mnou nebaví a ten nejmenší je zase fajn, toho se zbavovat nechcu :D 

No, důchodový mám. Protože se znám, když to budu házet někam k sobě na účet, tak ty prachy ve výsledku padnou na něco "důležitějšího", tady na to aspoň nemůžu hrabat, a firma mi dává aspoň litra. Kde ho najdu. Podle kalkulace by to mělo tou dobou hodit asi 10 mega, tak uvidíme. Ale já budu beztak do tý doby tuhej a propadne to státu :D 

To je přístup k dětem. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" !
Odesláno
před 6 hodinami, davidse napsal:

Už jsem to tady psal, že jsem měl maximální plat 32 000 a to až nedávno v mých 60ti letech zde v olomouckém kraji kde bydlím 8 let. Celý život jsem bydlel v moravskoslezském kraji a tam jsem měl nejvyšší plat 22 000! Asi jsem nikdy nebyl normální pracující člověk. :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...