Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vedení. Vím, že modelů Peugeot je hromada. Moje zkušenost, 206, 206cc, 307cc, 3008 a pár Citroenů. Takový malý dotaz, nešlo by třeba rozdělit v položce Modely vlákno P307 a P307cc? Strašně těžce se pak hledá, na cca 900ti stech stránkách. Prosím nekamenovat, je to jen dotaz.

Odesláno (upraveno)

Sice nejsem vedení, ale zkusím odpovědět.

Pokud by se udělalo 307CC, tak by se muselo udělat i 206CC, 308CC a tak dále... a i kdyby se udělali, tak by někdo musel z těch 900 stránek všecky ty příspěvky týkající se toho daného CC vyzobat A přesunout do nové sekce, takže hledání by nás stejně neminulo. 

Jasný, pak by to bylo všechno pěkně pohromadě, ale kdo by to vyzobával?

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Ono to spis nedava smysl diky tomu, ze naprosta vetsina veci je stejna pro 307cc, 307 3dv/5dv hatch, 307 combi a 307sw... a nedela smysl to moc delit. CC ma par extra veci diky stres, ale naprosta vetsina techniky je jinak stejna a pro dalsi modely to plati obdobne.

Odesláno

Souhlasím. Jde o střechu, stahovačky a spínače u klik pro sjetí okna při odemčení dveří. Víc rozdílů asi nebude, nebo ano?

před 18 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Sice nejsem vedení, ale zkusím odpovědět.

Pokud by se udělalo 307CC, tak by se muselo udělat i 206CC, 308CC a tak dále... a i kdyby se udělali, tak by někdo musel z těch 900 stránek všecky ty příspěvky týkající se toho daného CC vyzobat A přesunout do nové sekce, takže hledání by nás stejně neminulo. 

Jasný, pak by to bylo všechno pěkně pohromadě, ale kdo by to vyzobával?

Přesně tak. Potom by bylo potřeba rozdělit víc modelů. Třeba i 306cabrio. :D :papa

Odesláno

Toto už se kdysi řešilo v moderátorských vláknech. Absolutně nesmyslná a zbytečná práce čítající několik desítek (v případě více modelů stovek) hodin procházení, třídění a přesouvání příspěvků. 

Pokud vedení najde moderátora, který se toho ujme, tak mu budu držet palečky a fandit :papa

Odesláno (upraveno)

Dobře, a čistý chlívek pro mě by nebyl? Mám spoustu odkazů, návodů a videí. Přežiju, když nebude, ale co to zkusit od nuly? Určo bych nebyl sám, kdo by přispíval a z téma 307 by se nic přesunovat nemuselo. Ostatně třeba 3008 a 3008SUV jsou také zvlášť.

před 50 minutami, radim.1008 napsal:

Souhlasím. Jde o střechu, stahovačky a spínače u klik pro sjetí okna při odemčení dveří. Víc rozdílů asi nebude, nebo ano?

Přesně tak. Potom by bylo potřeba rozdělit víc modelů. Třeba i 306cabrio. :D :papa

Ráďo, mýlíš se. Třeba motory jsou úplně někde jinde, stejně tak brzdy a zbytek kastle. Ale já se jen zeptal.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

3008 a3008suv jsou ale dvě úplně rozdílné auta. A motory 307 a 307 CC jsou naprosto stejné, tam rozdíly nebyly. 

Čistý chlívek i můžeš založit v naše káry, případně to potom můžeme přesunout do návodů.

Ještě uvidíš co na čistý chlívek řekne vedení.

Odesláno

Cituji: Toto už se kdysi řešilo v moderátorských vláknech. Absolutně nesmyslná a zbytečná práce čítající několik desítek (v případě více modelů stovek) hodin procházení, třídění a přesouvání příspěvků.

Ti Frantíci nám teda zadělali na problém.... Jinde to funguje, třeba https://www.ccfreunde.de/forum/forum/peugeot-307cc

ale čecháčci se budou kroutit. Tvl, eště, že su Moravák. Tam de šecko. No, aspoň jsem to zkusil. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kdo nic nezkazí, bude odměněn. 

Když se někdo snaží, finančně i informačně..... @pavelu96 nezlob se na mě, napsal jsem ti sz, že si z nikoho nechci udělat nepřítele, ale musím dát za pravdu @P607Olda, jsi fuckt zpátečník. Nečetl jsem od tebe nic pozitivního. @P607Olda mi několikrát pomohl radou. Ty jen kritizuješ a tvrdíš, že něco nejde.

PS: čekám banána a budu na to hrdej. Howgh.

Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz máš pocit, že jsem napsal něco jiného než pravdu? Jen jsem se zeptal, zdali by něco nešlo. Stačilo napsat "hovadina", místo toho několik proslovů jako v parlamentu. Jistě, že jde všechno. Jen trochu chtít a zbytečně neokecávat. Nebudu polemizovat, ale nad mým cécéčkem kroutili hlavou v HK v Olfincaru. Dovezeno z DE. Nesedí na něj nic, ani schéma pojistek. Na rozvody jsme museli objednat speciální přípravky. V PP2000 to po zadání DAM není auto, ale "komfortní zrcátko". Dobrá. Končíme debatu. Zas někdy. Tohle v sekci P307 rozhodně nenajdu, proto jsem to chtěl oddělit. Pokud jsem někomu pošramotil ego, tož sa stalo, eště mohlo bét hůř.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Ale vždyť ti tady psali všichni že to nejde, nebo teda jde jak píšeš ale za jakou cenu, a jestli ten výsledek za to stojí, přece není důvod útočit jenom na jednoho. A skutečně je to hodně práce, úplně jednoduše to prostě vyzobat nejde. Jedině jak jsem ti psal že by třeba ten čistý chlívek mohl dopadnout. Není přece důvod někoho napadat kvůli tomu co napsal, mně přijde že už na toho Pavla máš alergii.

Odesláno (upraveno)

No ty kráso. Jsem to ale kus hovězího. Že mě to nenapadlo. Ne nenapadlo. Moooc díky Ráďo. 

Těsně předcházející příspěvky necitujeme
Odesláno

Jen mi přijde divný, pokud něco vím a chci se podělit, a chci, aby to bylo co nejjednodušší v jedné škatulce najít, tak to tady nejde. Doslova 9 postů mimo mých, proč ne. Takže vlastně, proč tu jsem, když o to nikdo nestojí. Skopčáci mě aspoň poděkovali.

Odesláno (upraveno)

Ale jde. Jak jsme psali výše, tak udělej vlákno v servisu nebo v modelech 307. 

Ono kdyby to mělo být rozdělené, tak bychom mohli za chvíli přemýšlet nad oddělením i SW, Break a Hatchback. :papa

A jinak proč tu jsi? Protože to tu máš rád, protože tu je řád a pořádek. Není to tady jak v FB skupinách, kde se stejně nic nedozvíš. A navíc, kdo to tu má rád, tak to podpoří členstvím, udělá něco pro druhé a tím pomáhá držet tuhle káru v chodu. ;) :super

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Hele jak piše Radim, založ si vlákno o svém autě v Naše káry, když do Vlákna vložíš návod tak ho nahlaš s požadavkem přesunu do Udělej si sám, během chvíle bude přesunuto a alší potom mužem dávat k sobě do toho jednoho vlákna který nějak pojmenujem jak budeš chtít.  

Odesláno
před 2 hodinami, Zodiak napsal:

Ti Frantíci nám teda zadělali na problém.... Jinde to funguje, třeba https://www.ccfreunde.de/forum/forum/peugeot-307cc

ale čecháčci se budou kroutit. Tvl, eště, že su Moravák. Tam de šecko. No, aspoň jsem to zkusil. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kdo nic nezkazí, bude odměněn. 

Všimni si jednoho zásadního rozdílu. Ten odkaz co jsi dal, tak jsou to čistě stránky pro majitele "CC". Takže se tam řeší kolik? 4 Modely, když pominu facelifty. 206,307,207,308. Tady se řeší víceméně všechny modely od Peugeotu. Je jasný, že občas je to na dlohej čouhej, než člověk něco najde, ale holt je toho tady veliká hromada. ;) Mám osobní zkušenost, když jsem potřeboval zjistit něco na 206SW.

P.S. Nikdo Ti nebrání provozovat vlastní stránky jen o "CC". ;) :papa 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...