demi Odesláno 15. únor 2025 Odesláno 15. únor 2025 Proč eshop nenabízí prodloužení řádného členství za 400 Kč ale pouze za 500 jako nové? Chtěl jsem si prodloužit po upozorňovacím emailu členství a tuto možnost mi eshop nenabízí. 17. února mi řádné členství končí a jak to mám tedy udělat, je tam akorát nějaké povolení k stržení platby z PayPal, který jsem zrušil, co se to do prdele děje? Teď mám opravdu dilema, jestli tento klub ještě podpořím a nebo tady skončím. 17 let jsem vždy řádné členství platil. Navíc se přes půl stránky zobrazuje reklama a je to těžce nepřehledný a nebo já jsem blbej a nevyznám se v těžce moderních technologiích s velmi moderní reklamní grafikou přes půl obrazovky. kterou, zcela určitě tvořila umělá inteligence. Akorát místo pro člověka a jeho názory nezbývá . Již loni jsem byl donucen si zaplatit nové členství za 500, protože email s upozorněním padl do nevyžádané pošty a já to o dva dny prošvihl. Předem moc děkuji za odpověď. demi. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. únor 2025 Odesláno 15. únor 2025 (upraveno) V emailu máš hotovou objednávku, nebo v Eshopu, tu potvrdíš, pak vybereš platbu převodem Teď právě jsem to platil. Pokud ti to propadne o 2 dny stačí napsat předsedkyni @Weri 605 a ona ti to prodlouží Upraveno 15. únor 2025 uživatelem Radek Hurvajz radim.1008, pavelu96, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 15. únor 2025 Odesláno 15. únor 2025 před 42 minutami, demi napsal: Proč eshop nenabízí prodloužení řádného členství za 400 Kč ale pouze za 500 jako nové? Chtěl jsem si prodloužit po upozorňovacím emailu členství a tuto možnost mi eshop nenabízí. 17. února mi řádné členství končí a jak to mám tedy udělat, je tam akorát nějaké povolení k stržení platby z PayPal, který jsem zrušil, co se to do prdele děje? Teď mám opravdu dilema, jestli tento klub ještě podpořím a nebo tady skončím. 17 let jsem vždy řádné členství platil. Navíc se přes půl stránky zobrazuje reklama a je to těžce nepřehledný a nebo já jsem blbej a nevyznám se v těžce moderních technologiích s velmi moderní reklamní grafikou přes půl obrazovky. kterou, zcela určitě tvořila umělá inteligence. Akorát místo pro člověka a jeho názory nezbývá . Již loni jsem byl donucen si zaplatit nové členství za 500, protože email s upozorněním padl do nevyžádané pošty a já to o dva dny prošvihl. Předem moc děkuji za odpověď. demi. Stačí se ozvat a jde individuálně členství prodloužit i pár dní zpětně. Jenom tě příště poprosím slušně. Reklamu u nás netvoří žádná umělá inteligence. Stačí dole kliknout na políčko zaplatit nebo zobrazit objednávku a členství zaplatit převodem. pavelu96, Radek Hurvajz, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 15. únor 2025 Odesláno 15. únor 2025 Ahoj.. @demi zlatíčko nerozčiluj se zbytečně.. členské ti platí až do 25.2. takže máme ještě spoooustu času a určitě to vyřešíme. První věc - a ta platí už dlouho a pro všechny - do 30ti dnů po splatnosti jsme v pohodě se všemi, co zapomenou na platbu a není problém se ozvat a znova "fakturu" obnovit. Pokud jsi dlouhodobý člen s pravidelnou platbou, akceptujeme i až 6 měsíců..! Druhá věc - ozval si se, a to je dobře, od toho tu tohle vlákno je.. lehounce jsem ti pomohla (trvalo mi to asi 30 vteřin) a v objednávkách bys nyní měl vidět prodloužení. Stačí si na něj kliknout, zvolit způsob platby a je to.. Díky za podporu a díky pokud se rozhodneš pokračovat dál.. Weri Péťa, Pepito, OK406 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor 2025 Odesláno 15. únor 2025 @demi To chce klid. Já takhle letos stresoval o5 (a zbytečně) už asi potřetí. Ale vždy se to v pohodě vyřešilo. Ať už přes @Weri 605 nebo dříve přes @MJSytic či @ChouLu. Letos jsem už měl z loňska nastavenou automtickou platbu přes PayU (na což jsem ouplně zapomněl ). Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
demi Odesláno 17. únor 2025 Autor Odesláno 17. únor 2025 Super. Moc vám všem děkuji za ochotu. Mělo by to být zaplaceno. Doufám, že jsem zase něco neposral a platba dojde. Jinak, tento klub vždy rád podpořím, jste správní srdcaři a to se cení. Pepito, radim.1008, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. únor 2025 Odesláno 17. únor 2025 Jestli platba dojde mužeš ověřit tady - https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=106206306 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 18. únor 2025 Odesláno 18. únor 2025 @demi moc děkujeme.. Platba dorazila.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.