Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proč eshop nenabízí prodloužení řádného členství za 400 Kč ale pouze za 500 jako nové? Chtěl jsem si prodloužit po upozorňovacím emailu členství a tuto možnost mi eshop nenabízí. 17. února mi řádné členství končí a jak to mám tedy udělat, je tam akorát nějaké povolení k stržení platby z PayPal, který jsem zrušil,  co se to do prdele děje?

Teď mám opravdu dilema, jestli tento klub ještě podpořím a nebo tady skončím. 17 let jsem vždy řádné členství platil.

Navíc se přes půl stránky  zobrazuje reklama a  je to těžce nepřehledný a nebo já jsem blbej a nevyznám se v těžce moderních technologiích s velmi moderní reklamní grafikou přes půl obrazovky. kterou, zcela určitě tvořila umělá inteligence. Akorát místo pro člověka a jeho názory nezbývá . Již loni jsem byl donucen si zaplatit nové členství za 500, protože email s upozorněním padl do nevyžádané pošty a já to o dva dny prošvihl.

Předem moc děkuji za odpověď. 
demi.

Odesláno
před 42 minutami, demi napsal:

Proč eshop nenabízí prodloužení řádného členství za 400 Kč ale pouze za 500 jako nové? Chtěl jsem si prodloužit po upozorňovacím emailu členství a tuto možnost mi eshop nenabízí. 17. února mi řádné členství končí a jak to mám tedy udělat, je tam akorát nějaké povolení k stržení platby z PayPal, který jsem zrušil,  co se to do prdele děje?

Teď mám opravdu dilema, jestli tento klub ještě podpořím a nebo tady skončím. 17 let jsem vždy řádné členství platil.

Navíc se přes půl stránky  zobrazuje reklama a  je to těžce nepřehledný a nebo já jsem blbej a nevyznám se v těžce moderních technologiích s velmi moderní reklamní grafikou přes půl obrazovky. kterou, zcela určitě tvořila umělá inteligence. Akorát místo pro člověka a jeho názory nezbývá . Již loni jsem byl donucen si zaplatit nové členství za 500, protože email s upozorněním padl do nevyžádané pošty a já to o dva dny prošvihl.

Předem moc děkuji za odpověď. 
demi.

Stačí se ozvat a jde individuálně členství prodloužit i pár dní zpětně. Jenom tě příště poprosím slušně. Reklamu u nás netvoří žádná umělá inteligence. Stačí dole kliknout na políčko zaplatit nebo zobrazit objednávku a členství zaplatit převodem. 

Screenshot_2025-02-15-12-08-48-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Odesláno

Ahoj.. 😊 @demi zlatíčko nerozčiluj se zbytečně.. 😅 členské ti platí až do 25.2. takže máme ještě spoooustu času a určitě to vyřešíme.

První věc - a ta platí už dlouho a pro všechny - do 30ti dnů po splatnosti jsme v pohodě se všemi, co zapomenou na platbu a není problém se ozvat a znova "fakturu" obnovit. Pokud jsi dlouhodobý člen s pravidelnou platbou, akceptujeme i až 6 měsíců..!

Druhá věc - ozval si se, a to je dobře, od toho tu tohle vlákno je.. 😊 lehounce jsem ti pomohla (trvalo mi to asi 30 vteřin) a v objednávkách bys nyní měl vidět prodloužení. Stačí si na něj kliknout, zvolit způsob platby a je to.. 😊

Díky za podporu a díky pokud se rozhodneš pokračovat dál.. 😉

Weri

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...