Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@ozzy56on má v TP zapsaný 16" kola ale nemá tam k nim napsaný žádný 16" pneu, o to jde. A asi i o to že 15" kola s ET 12 na peugeot se špatně schání. Ale občas jsou, to bych jako problem neviděl.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@Radek Hurvajz ty 16 jsou zvláštní, je to ale možné protože jsou připsány do poznámky. Co se týče těch origo je to oříšek. Už asi 2 týdny koukám po všech možných bazarech a kola v přesně tohoto rozměru jsem doteď nenašel. Vždy je minimálně jiné to ET. Asi nakonec skončím v Hradci u peugeotu a budu si muset nechat dopsat kola která origo patří na 406.

Odesláno (upraveno)

No, kup kola s typovým listem a nech je dopsat, to je asi jediný možný způsob. Jinak ti tam kola jen tak nikdo nezapíše, pouze na základě typového listu

A ty 16" kola v poznámce musí mít napsané i pneu, tam je chyba, na to bych se prostě zeptal a to by dopsat měli, ale na úřadě.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Kde @Radek Hurvajz sehnal tu fotku? Tzn že existují. Mohl bys dát fotku zepředu, aby se snadno hledaly v inzerátech? Anebo na vrakovišti.

Tak už jen povzdech - zřejmě na autě byly, a někdo je odstranil. A že to dosud nevadilo.

Já bych to řešil tak, že bych si je sehnal - koupil, a měl klid. Aspoň tedy jestli si chceš auto ponechat.

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, P607Olda napsal:

Kde @Radek Hurvajz sehnal tu fotku? Tzn že existují. Mohl bys dát fotku zepředu, aby se snadno hledaly v inzerátech? Anebo na vrakovišti.

Tak už jen povzdech - zřejmě na autě byly, a někdo je odstranil. A že to dosud nevadilo.

Já bych to řešil tak, že bych si je sehnal - koupil, a měl klid. Aspoň tedy jestli si chceš auto ponechat.

Mám na nich zimní pneu. S pokličkama je problém, že rády praskají ty packy za který drží na kole. ☹️ Jo a výrobce je BBS.

Upraveno uživatelem Dave_k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...