Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vyzná se někdo v CO2 lahvích? Potřebuju koupit větší láhev na tlakování piva. Chci se zeptat CO2 plyn je technický nebo i nějaký potravinářsky? na tlačení piv?

se v tom nevyznám....

Odesláno

to asi taky budu chtít řešit, jelikož jsem si od kamaráda pujčoval chlazení na pivo včetně biogonu a za mě supr, když se nevypilo, tak za tejden jsme ho dopili a pivo dobrý, tak přemýšlím že se plácnu přes kapsu a seženu použitý chlazení a flašu na biogon.

Jen nevím tu flašku, mě ta kamarádova přišla hodně podobná starýmu co2 hasičáku, ale ten asi nepůjde použít, kvůli čistotě a revizi lahve. Starý hasičákový co2 lahve používám ke svářečce, tam je potřeba vyřezat stoupací trubku, aby si odčerpával pouze plynný co2, ale na potravinářské účely to nebude to pravý :D 

Odesláno

@Dave_k noo zrovna teď o moji oslavu sem se unáhlil že vypijem 50l sud, no nakonec pár lidí nepřišlo a nedokáži si představit abych dožhanul ještě nějakých 30piv co tam zbylo :D Jó, třeba Pan Babula, ten by s tím neměl problém :D  

Odesláno (upraveno)

Kolega z práce to řeší tak, že vezme menší sud a basu nebo 2 k tomu. 😉

Jinak znám lidi pro který by to nebyl problém ikdyby u toho měli sedět do rána.🤪

Upraveno uživatelem Dave_k
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak už sem sehnal chlazení a začínám řešit čím pivo tlačit, musím koupit novou lahev s redukčákem na biogon, ale toho biogonu jsou dvě varianty poměrů plynů,

buď: 80%N2+20%Co2 a nebo 50%N2+50%Co2.

Která varianta je lepší? :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Chlapci plní si doma někdo láhve sodastream doma? potřebujiv yřešit plnění v širší rodině..... 

na internetu je několik bezmeku třeba toto, a ženská která mi to plni, mi tvrdí ,že to tím nenaplním....dík za tipy

Upraveno uživatelem Charlie 1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...