Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Velký naftový kombík (manuál) do 100 000 Kč max.

Velký naftový kombík do 100 000 Kč max.  

12 hlasů

1. 1. Anketa k tématu

• Mondeo
    • Insignia
    • Octavia II.
    • Superb II.
      0
    • Jiné (do komentářů prosím upřesnit)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak jsem si precetl ty plky a rozhodl se, ze je mi to vlastne uplne u zadele....... klasicky mondeo forum..... nekupuj to, je to past.... neeee koupej to a za tyden pisou a volaji o pomoc co vsechno je v pici. Klasika. No nic, jdu se venovat necemu uzitecnemu.

EDIT: na anketu po tom vyblitku o plkach seru uz uplne.... taky chci ferrari za 300 klacku, no asi ho za 300 nekde i sezenu, bez motoru :D 

Upraveno uživatelem Scratch
  • O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Ještě je sice čas, ale zkoušet je potřeba  - třeba do téhle "lodě" jsem se za Pavla nevešel + ten kufr je zoufale mělkej a mezi podběhama ouzkej a pátý dveře, když se otevřou i mě nutily nahlížet do kufru v předklonu, natož 2m juniora

P. S 

Zatím Mondeo jednoznačně vede

IMG_20241012_110517.jpg

IMG_20241012_110555.jpg

IMG_20241012_110624.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Dnes jsme se byli podívat na adepta na Pavlovo Daily čar

http://www.sobcar.cz/detail/3023/

Auto je po prvním majiteli (ACI) koupeno v ČR a vypadá celkem slušně,  jen chybí nějaké prvky výbavy co by Pavel chtěl. 

Zatím jen první nástřel,  budeme koukat a zvažovat....

Odesláno (upraveno)

Nemá vyhřívaný volant. To chápu, taky mi chybí a příště už bude auto jen s ním. A v mém případě ještě musí být TZ.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

Nemá vyhřívaný čelní sklo, nemá vyhřívaný sedačky a nemá ani hagusy ani kouli. Hlavně ty poslední dvě věci jsou problém 

Odesláno

Vyhřívané sedačky jsem měl v 406, teď ní to nějak chybí ;) ale kouli můžeš dodělat a ty sedačky teoreticky taky. Sklo a hagusy asi těžko...

Odesláno

Absence koule má tu výhodu, že auto celkem logicky nic netahalo. 806 jsem koupil bez koule a časem ji dodělával hlavně kvůli nosiči kol, a spojka s dvouhmoťákem se bez problémů dožily 300tis km - s tím, že padla na ložisku, dvouhmoťák by klidně jezdil doteď. Ulysse mělo kouli a dvouhmoťák ve 150tis těsně před rozpadnutím, C8 kouli nemá a spojka v 200tis bez sebemenšího pazvuku a zaváhání...

Odesláno

Na dvouhmotu nemá ani vliv koule,ale spíše ,kde to auto jezdí a kdo s tím jezdí,měl jsem to na Ulysse také . A bylo i trošku poladěno, a bez problému.

Odesláno

Tak ještě by to chtělo vidět naživo,  ale fakt vypadá dobře. 

Akorát zase nemá tažné. V Kelly nabízí Oris a SVC. U Orisu je napsané, že nelze pro ST, u SVC to nepíšou, tak nevím :myslim

Odesláno

Vidět naživo určitě jo

Naštěstí je od Rakovníka, to z Prahy není daleko.

Co se koule týče, ta se dá v případě potřeby dodělat - Kirkiz by nám určitě poradil co a jak, aby to fungovalo (zápis do TP, aby nevadila senzorům apod.)

Odesláno

103 nebo 129 kW není až tak velkej rozdíl. Mimoto i ta 2,2 TDCI byla ve výběru. Mondeo je velký a těžký auto, výkon se hodí.

Jinak Pavel by si to TZ určitě chtěl případně dodělat sám, proto bude chtít někde získat zmiňované rady

Odesláno (upraveno)

Taky si myslím, že ten rozdíl není až tak velký a snad bude mít mladý dost rozumu aby neblbnul ...

EDIT: a co tohle? Spravit/ vyměnit nárazník a jedem dál :roker ale takhle podle fotek se mi stejně v tom Rakovníku zamlouvá víc. 

https://auto.bazos.cz/inzerat/197467395/ford-mondeo-20-tdci-103-kw-titanium-x-plne-pojizdne.php

Upraveno uživatelem PaKr
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Jak velkej trabl může být fakt, že se v autě 100%ně vozil velkej pes?

Narazil jsem na auto za zajímavou cenovku, mělo by mít i dost věcí po výměně, ale v kufru je klec po psoj. Mladej tvrdí, že to bude furt cítit (podobně jako auto po kuřákoj), já si myslím, že by profesionální vyčištění s tepováním mohlo pomoct

Názory?

image.thumb.png.d0bf123511b6c695aad2bef22a6162eb.png image.thumb.png.04f4e40a73a8a30b013be6f3425ea8dc.png

Prodám Ford Mondeo MK4 2.0 103kW .
Rok výroby 2007(prosinec) platná STK .
Najeto 276tis.
Nové zadní ložiska a brzdy, nová váha vzduchu, EGR ventil, nové výfukové potrubí ,nový dpf filtr, katalyzator, hadice od turba aj...
obuté na nových zimních pneu . Interiér po nekuřákovi stav ok. Běžně známky opotřebení .

Odesláno (upraveno)

Nejsem pejskař ani detailer, ale myslím, že pokud je tam klec, tak se majitel o auto a psa staral. To znamená, že pokud se auto vyčistí po tom, co se nakoupí nebo v brzké době, nechá se vyvětrat a uschnout, tak by nemuselo být cítit psem. :myslim A klec dobrá v tom, že pes nejspíš nelítal po celém autě a nejsou chlupy všude.  :myslim Ale zase od ní může být kufr poškozen. Nejvíce prozradí osobní sednutí do zavřeného auta a dotaz přímo na nějakého profesionálního čističe, který by si s tím dal tu práci.  

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...