Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosím o radu, lze nahradit display rádia Peugeot 307?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, prosím o radu, lze nahradit display rádia Peugeot 307?

Mám 307 r.v. 2004 combi 1.6. 80kw benzín. Rádio OR původní to starší. Display rádia kód 9652809977 D00.

Již jsem ho měnil za jiný, ale pořád to blbne, ztrácí se hodnoty. Lze toto nějak vyřešit, jiný display, případně co tam dát? Jak to opravit?

Lze koupit nějakou levnou náhradu, která nemá problém, že když se zahřeje, přestane fungovat? 

Dík moc. TOM 

Odesláno (upraveno)

Jednoduchá odpověď? Ne. Složitá a dražší odpověď? Postavit si převodník, používám ho tu já a Ferry, díky kterému můžeš do předfaceliftu dát facelift displej, který koupíš nový z Číny, takže mu nějakou dobu potrvá, než začne taky černat. Ideální je to spojit s výměnou rádia za rd45, budeš mít Bluetooth a možnost displej nastavit. 

No a třetí možnost. Jde koupit samotný panel v Číně, takže by ho někdo musel přepájet. Samotný panel se dá sehnat mezi 600-1000 Kč + práce někoho, kdo ten flex kabel zapájí namísto původního. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Nejde koupit nějaká náhrada? Nebo odkaz na převodník? prostě bych chtěl pouze vypojit display a nacvaknout jiný :) koupil jsem ten samý starší a výsledek není dobrý, vypadávají čísla a jak se zahřeje, tak nic nepřečteš. Je to peklo. 

Samotný panel se dá sehnat mezi 600-1000 Kč nemáte kluci nějaký odkaz, zkusím to přepájet. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, nemáte někoho ověřeného kam mohu zajet a kdo mi to nějak opraví? Nebo pomůže?

Mám 307 r.v. 2004 combi 1.6. 80kw benzín. Rádio OR původní to starší. Display rádia kód 9652809977 D00.

Koupil jsem jiný display a je to lepší, ale zahřeje se a je to v .......nic tam nepřečtu. Pokud není sluníčko, tak je v pohodě. 

Prostě někoho, kdo to umí, přepájet na jiný displej, nebo upravit na jiné rádio, ovládání pod volantem mám. Dík moc za rady a doporučení. TOM

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ach jo, hledám jako blázen a nemohu to sehnat. Stojí to docela dost. Když je zima, chladno, tak jde display parádně. Pak se to zahřeje a není tam NIC. 

Odesláno

Tohle ale není ten displej, co má tazatel v autě. :) Odkaz na správný displej máš, však jsi psal, že to přepájíš? Přepájet bych to to dokázal, vybavení na to mám, ale pájet flex kabely není sranda, takže to taky nejni zrovna levný. Defacto se dostaneš na cenu nového displeje. Bejt tebou, tak to prostě překousnu, jako 99% majitelů těchto vozů :D 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)
V 26. 6. 2024 at 10:07, Radek Hurvajz napsal:

Jedna možnost je nechat opravit, ale cena se rovná novému kusu - http://www.hwservis.cz/oprava-vadnych-displeju-palubniho-pc-peugeot-307-407-807-citroen-c8-fiat-ulysse-lancia-phedra-a-mnoho-dalsich

Případně koupit nový na Aliexpressu nebo Ebay - ODKAZ

Ahoj, tak jsem to poslal do servisu a s pánem jsem mluvil, byl příjemný, jenž displej se nový přestal vyrábět. Ještě to zjišťuje, ale prý NENÍ. Takže to vypadá špatně. 

Lze to třeba vyřešit pokud si koupím rádio z novějšího modelu 307? Tzn rádio + displej a propojím to kabelem k tomu určeným? Vykašlu se na páčku pod volantem a na bazaru koupím displej a rádio? Bude to fungovat, nezkoušel to někdo? Prosím o radu. Dík. Jo a lze koupit logo kluábka jako nálepku na auto? 

Upraveno uživatelem pavelu96
nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)

Displej se hřeje a ještě k tomu ho hřejí žárovky. Záměnu na LED jsem vyzkoušel a popsal, ale pomáhá jen když je chladno. Chtělo by to ventilátorek na spodu displeje, anebo ještě lépe, přivést hadicí chladný vzduch od klimy (u 307 je nad kastlíkem spolujezdce).

Slyšel jsem, že závada je v tom, že se hřeje budič displeje (integrovaný obvod) a nikoli spoj desky a displeje.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno
před 11 minutami, tru napsal:

Lze to třeba vyřešit pokud si koupím rádio z novějšího modelu 307? Tzn rádio + displej a propojím to kabelem k tomu určeným? Vykašlu se na páčku pod volantem a na bazaru koupím displej a rádio? Bude to fungovat, nezkoušel to někdo? Prosím o radu. Dík. Jo a lze koupit logo kluábka jako nálepku na auto? 

Tak prosím pěkně znovu a opět. Odpověď na všechny možnosti, jak se to dá vyřešit, máš v mém prvním příspěvku k tvému dotazu. Jiné možnosti NEJSOU! Pokud ti tohle už poněkolikáté nestačí, tak už fakt nevím. 

Ventilátor nepomůže, musel by běžet furt. Jak je displej za sklem a paří na něj, tak to udělá svoje. To je hlavní důvod. Proto u např 406,kde byl umístěný pod rádiem, vydrží mnohem déle, teplo z rádia není tak hrozné jako ze sluníčka. 

Odesláno

Kluci a nedělá to někdo z Vás? Já si s tím nedokážu poradit, opravu, práci, matroš rád zaplatím. Rád bych to prostě předělal, dal tam třeba ten převodník na displej, který ukazuje a ten starej vypnul a vyhodil. Jsem už z toho hotovej. Dík za doporučení na zdatného PEUGEOŤÁKA, který mi pomůže. TOM. 

Odesláno (upraveno)

Buď já nebo @Ferryto tu úspěšně provozujeme. Vyrobit to není problém, desky ještě někde mám, opět já nebo Ferry (desku bych mu poskytl). Ale počítej s tím, že pokud bys to chtěl co nejvíc učesat, tak komplet rádio rd45 s BT a displejem jsou asi 2-3k, podle toho, co najdeš za nabídku, na kolik vyjde v dílech převodník si už nepamatuji, tuším okolo 2k to ale bylo (4 roky zpátky). Samozřejmě když si seženeš konektor na displej z vraku, to ušetří takových 500,protože ten je zrovna drahej. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Za ty peníze pořídíš na Alli 2 din android 9", který Ti zobrazí všechny informace jako malý originální display + navigaci jakou si vzpomeneš, přední + zadní kameru, a další hračičkoviny 😀😀.

Odesláno

Resil jsem to ted kamosovi do 307 a komplet rd45+displej+stropni svetlo s mikrofonem, vse z polskeho allegra, vysel asi na 3800. On uz teda ma CAN verzi, takze prevodnik nebyl potreba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...