Brizan Odesláno 9. červen 2024 Odesláno 9. červen 2024 Bohužel jsem přišel o svojí 5008. Starší řidička dostala zřejmě nějaký záchvat, či nevolnost a vjela do protisměru. Nejdříve se otřela o auto jedoucí přede mnou a poté čelně narazila do mě. Obě auta jsou totálka. Naštěstí se to obešlo bez zranění, kromě nějakých odřenin, podlitin a drobných tržných ran, jsme z toho všichni vyvázli ve zdraví. Pokud by měl někdo o vrak zájem tak mi napište SZ. Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2024 Odesláno 9. červen 2024 (upraveno) Tak hlavně, že jste zdraví Snad se pojišťovna paní nebude při plnění moc kroutit a budeš moct brzo pořídit náhradu Upraveno 10. červen 2024 uživatelem Medvěd BubakGS, Brizan, HonzaC2 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 To mě mrzí... Hlavně, že jste celí. Náhodou rezervu nemáš? Brizan a dýzl ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 Tak hlavně, že jste zdraví. Co @Hugo Boss ? Neměl by zájem? Brizan, dýzl a Hugo Boss ohodnotil 3 Citovat
Brizan Odesláno 10. červen 2024 Autor Odesláno 10. červen 2024 před 3 hodinami, radim.1008 napsal: To mě mrzí... Hlavně, že jste celí. Náhodou rezervu nemáš? Bohužel, rezerva v autě nebyla, pouze opravná sada. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 Zdraví se nedá tak lehce opravit nebo opravit- koupit jako plechy-auto. Byť to asi řádně nes...e. Brizan ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 Škoda auta, ale zdraví je přednější. Při té smůle jsi měl štěstí, Petře Brizan ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 Hlavně,že jste o.k. Auto koupíš jiný. Brizan ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 Hlavně, že jste celí. Škoda zachovalého hezkého auta a bezva značky "na přání" Citovat
BubakGS Odesláno 10. červen 2024 Odesláno 10. červen 2024 (upraveno) ..mno... a dobreho advokata mas? Ja se pak strasne divil, na co vsechno ma clovek narok a jak moc pojistovna vinika nechce skoro nic platit -> solidni advokat + 3 soudni stani a byl jsem na svem..... EDIT: ..ja teda mel zraneni klasifikovana jako stredne tezka - nejake polamane kosti....ztratu vydelku a radu dalsich veci... ..ale nepodcenoval bych ani nasledky whiplash efektu (po celnaku s vystrelenymy airbagy) a tak.... Upraveno 10. červen 2024 uživatelem BubakGS Medvěd a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Brizan Odesláno 11. červen 2024 Autor Odesláno 11. červen 2024 (upraveno) jojo whiplash bohužel už známe. Ženu před deseti lety trefil pán zezadu na D1 a poslal jí ještě bokem do kamionu, Takže rána to byla šílená a auto i tehdy bylo na odpis. Whiplash jí diagnostikovali až po nějakém čase a pojišťovna viníka (koop..) jí tehdá vyplatila jako odškodné 5tis. Vzhledem k tomu že jí od té doby bolí asi 15 dní v měsíci hlava tak je to jak flusnutí do ksichtu. Teď už tak blbý nebudeme a řeším to s právníky. Každopádně díky za upozornění a rady. V 10. 6. 2024 at 14:18, RichVa napsal: Hlavně, že jste celí. Škoda zachovalého hezkého auta a bezva značky "na přání" Ta značka byla čirá náhoda, nic takové jsem neobjednával a když jsem jí dostal byl jsem z toho nadšený. Upraveno 12. červen 2024 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.