Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel jsem přišel o svojí 5008. :( Starší řidička dostala zřejmě nějaký záchvat, či nevolnost a vjela do protisměru. Nejdříve se otřela o auto jedoucí přede mnou a poté čelně narazila do mě. Obě auta jsou totálka.

Naštěstí se to obešlo bez zranění, kromě nějakých odřenin, podlitin a drobných tržných ran, jsme z toho všichni vyvázli ve zdraví.

Pokud by měl někdo o vrak zájem tak mi napište SZ.

20240605_122324.jpg

20240605_121314.jpg

20240605_121317.jpg

Odesláno (upraveno)

..mno... a dobreho advokata mas? Ja se pak strasne divil, na co vsechno ma clovek narok a jak moc pojistovna vinika nechce skoro nic platit -> solidni advokat + 3 soudni stani a byl jsem na svem..... 

EDIT: ..ja teda mel zraneni klasifikovana jako stredne tezka - nejake polamane kosti....ztratu vydelku a radu dalsich veci...   ..ale nepodcenoval bych ani nasledky whiplash efektu (po celnaku s vystrelenymy airbagy) a tak....

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

jojo whiplash bohužel už známe. Ženu před deseti lety trefil pán zezadu na D1 a poslal jí ještě bokem do kamionu, Takže rána to byla šílená a auto i tehdy bylo na odpis. Whiplash jí diagnostikovali až po nějakém čase a pojišťovna viníka (koop..) jí tehdá vyplatila jako odškodné 5tis. Vzhledem k tomu že jí od té doby bolí asi 15 dní v měsíci hlava tak je to jak flusnutí do ksichtu. Teď už tak blbý nebudeme a řeším to s právníky. Každopádně díky za upozornění a rady.:papa  

V 10. 6. 2024 at 14:18, RichVa napsal:

Hlavně, že jste celí.  Škoda zachovalého hezkého auta a bezva značky "na přání" 

Ta značka byla čirá náhoda, nic takové jsem neobjednával a když jsem jí dostal byl jsem z toho nadšený. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...