Milan+ Odesláno 11. březen 2024 Odesláno 11. březen 2024 V 6. 3. 2024 at 12:12, Ferry napsal: COCko uz je nejakej ten patek, ja ho mam treba k moji 206 z roku 2004 uz taky. Je v anglictine a nemcine, myslim. A jak rikas, je to takovej nas velkej technicak, na ty rozmery pneu a disku s alternativama je to supr. Tak já mám v COC jen jedny kola a ve velkém TP rozměry tři a po dopsání zimních tam mám další alternativy. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2024 Autor Odesláno 11. březen 2024 (upraveno) podle TP můžu mít kola 16, 17, 18 palců, jsou tam přesné rozměry disků včetně ET, i povolené rozměry pneu, na autě jsou 17'' Upraveno 1. srpen 2024 uživatelem ozzy56 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2024 Autor Odesláno 27. duben 2024 (upraveno) tak poprvé v garáži , jinak jezdím v klidu, ale včera na křižovatce vedle mě holá hlava v BMW, seděl tak nízko že byla vidět jen ta hlava, mlaďas tak 25 a tvářil se jak Fittipaldi, že mi to nandá-- při žluté sem dal plný plyn a holohlavec jenom čuměl co se děje , jede to s tím motorem a automatem fakt super, myslím, že jsem si vybral dobře , najeto zatím 1900 a spotřeba 5.3 na 100... Upraveno 1. srpen 2024 uživatelem ozzy56 Fruktis, VojtouNerCZ, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2024 Autor Odesláno 3. květen 2024 na koncovky výfuku jsem úchyl, tak je tam miroska, radim.1008, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. květen 2024 Odesláno 3. květen 2024 Jo tak úchyl na koncovky... Radek Hurvajz, ozzy56, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2024 Autor Odesláno 3. květen 2024 ale prd , dneska ty trubky z tlumiče jdou dolů do země..., našel jsem tu koncovku v šuplíku po dědovi , tak se použila pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2024 Autor Odesláno 24. květen 2024 dneska ve Světě motorů Vaculík doporučuje auto s motorem od renaultu 1.3 , tak snad jsem vybral dobře, mmch., odpovídá na dotaz čtenáře, který se ptá jaký motor místo 1.2 PT od pežotu... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2024 Autor Odesláno 24. srpen 2024 když jsem auto kupoval, ukazovalo spotřebu 8.3 , bo kluci co navážejí auta do šourůmu vědí jak na to , padalo to postupně na dnešních 5.2 a to si nemyslím, že bych ostatní zdržoval a ten mildhybrid asi má taky vliv..., na auto se 160 koníky myslím dobrá spotřeba a při předjíždění nemusím opravdu uvažovat jestli to dám bezpečně, bo i krouťák to má dole jak diesel BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. srpen 2024 Odesláno 24. srpen 2024 @ozzy56 ono to dela hlavne to ze pri PDI - predprodejnim servise kontrolujes a pripadne nahravas aktual softy - mapy aj , a pri te diag to musi bezet a nekdy to je proste i hodina. tim ty spotreby spis narustaj , nez ze by to mechosi nebo přepravníci tocili do nesmyslu. tohle mozna udelaji s nejakym osmivalcem nez s normal autama. RichVa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2024 Autor Odesláno 24. srpen 2024 no já tohle nahrávání softvérů a jiné opičky už nezažil, tak ti věřím Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. září 2024 Autor Odesláno 9. září 2024 dnes poprvé od novoty na kartáčové myčce v Globusu Ostrava--pro upřesnění tam auto táhne ten řetěz na podlaze--a teď dotaz: mám elektrickou ruční brzdu a v kterékoli poloze řadící páky (voliče) a vypnutí motoru se automaticky ručka zabrzdí, takže jsem myčku projel s voličem v poloze ,,neutral'' a s nastartovaným motorem, je to běžný způsob projetí myčky ? díky za odpovědi v návodu je sice možnost vyřadit tu ručku manuálně--sundat tapec kolem voliče a zmáčknout tam spínač, ale na myčce to přece dělat nebudu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. září 2024 Odesláno 9. září 2024 Proštuduj návod ještě jednou. Myslím si že tam musí být deaktivace automatické funkce ruční(parkovací) brzdy. Tohle co píšeš je havarijní odbrždění. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. září 2024 Autor Odesláno 9. září 2024 (upraveno) napsal jsem dotaz tady, bo sem si blbec zapomněl návod na chatě, to mě tak rozzuřilo, že mě asi klepne pepka , tak jestli někdo s dvouspojkovým automatem neví... Upraveno 9. září 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. září 2024 Odesláno 10. září 2024 A když vypneš motor, potom zapneš zapalování do první polohy nebo 1 stisk tlačítka, a pak šlápneš na brzdu, tak by se to mělo odbrzdit. Takhle to fungovalo u Audi Péťa, ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2024 Autor Odesláno 10. září 2024 (upraveno) díky za radu , odpoledne pojedu tak to zkusím..., spínačku nemám, takže jeden stisk tlačítka a pak brzda, dobře..., jinak nad tou ručkou už kroutil hlavou maník v pneuservisu, kde jsem kupoval aludisky a on je nahazoval--chtěl aby se s koly dalo točit na zvedáku (při vypnutém motoru), no nepodařilo se to ani jemu Upraveno 10. září 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2024 Autor Odesláno 10. září 2024 tak mi to nedalo a šel jsem ten postup od @Radek Hurvajz vyzkoušet, i když tu lilo jako z konve , a je to tak jak píše, ale ještě se při stlačené brzdě musí stlačit tlačítko ruční brzdy , pak to odbrzdí a kontrolka zhasne tak ještě jednou Radku děkuju, já už Ti musím za ty rady koupit flašku Radek Hurvajz, Hafity, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2024 Odesláno 10. září 2024 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: už Ti musím za ty rady koupit flašku To ale budeš nosit dříví do lesa ozzy56, Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. září 2024 Odesláno 10. září 2024 (upraveno) Až mi každý koupí flašku kdo mi jí kdy slíbil tak budu měsíc pernamentně ožralej A @ozzy56žadnou flašku nekupuj, ja poradim rad i bez toho. Upraveno 10. září 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, radim.1008, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2024 Autor Odesláno 23. prosinec 2024 už toho letos moc nenajedu, tak uzávěrka roku--spotřeba vylezla o deci, možná proto, že jsem nahodil na zimu 225 místo 215 co tam mají být (potřebuju je dojezdit), nebo mám holt těžší pravé kopyto , jinak žádný problém, stěrače stírají, klakson troubí..., a jede to fakt dobře jen ta el. ruční brzda mě otravuje, nemyslím ani tak v běžném používání auta, ale třeba v umývárkách a v situacích, kdy to nejmíň potřebuju, hned je zabržděno..., není to vada, asi bezpečnost aby se auto nerozjelo, ale seje mě to velice, anebo je to nezvyk--je to moje první auto s el. ručkou BubakGS, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2025 Autor Odesláno 24. únor 2025 dnes první garančka při stavu 9000, auto bez chyb, ale mám častěji nabíjet baterii , jinak dříve odejde..., říkám, že jezdím každý den--bez odezvy..., tak budu více nabíjet..., cena 3500.- (z toho kabin. filtr 1135.-) součástí garančky není výměna oleje v motoru (dle firmy až po 30 tisíc), tak jsem ho nechal vyměnit na svoje triko, origo olej 0W20 jsem odmítl a požadoval 5W30--žádný problém, cena s filtrem 3500.- ráno při předávce auta jsem po technikovi chtěl zjistit, zda spojky v automatu jsou suché nebo v oleji, NEVI , ale zjistí, při předání auta říká, že suché, ale neví přesně , na dotaz, zda jdou v diag. zapnout zadní koncová světla společně s denníma odpovídá, že to jde, ale neudělají mi to, protože v Česku není toto auto schváleno s tímto svícením, dostal jsem vodu a kafe zdarma, tak zas za rok... Pe.Tr, radim.1008, miroska a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.