Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 6. 3. 2024 at 12:12, Ferry napsal:

COCko uz je nejakej ten patek, ja ho mam treba k moji 206 z roku 2004 uz taky. Je v anglictine a nemcine, myslim. A jak rikas, je to takovej nas velkej technicak, na ty rozmery pneu a disku s alternativama je to supr.

Tak já mám v COC jen jedny kola a ve velkém TP rozměry tři a po dopsání zimních tam mám další alternativy.

IMG_20240306_125344.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

tak poprvé v garáži :),  jinak jezdím v klidu, ale včera na křižovatce vedle mě holá hlava v BMW, seděl tak nízko že byla vidět jen ta hlava, mlaďas tak 25 a tvářil se jak Fittipaldi, že mi to nandá-- při žluté sem dal plný plyn a holohlavec jenom čuměl co se děje 😂, jede to s tím motorem a automatem fakt super, myslím, že jsem si vybral dobře :super, najeto zatím 1900 a spotřeba 5.3 na 100...

DSCN4487.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 3 týdny později...
Odesláno

dneska ve Světě motorů Vaculík doporučuje auto s motorem od renaultu 1.3 😉, tak snad jsem vybral dobře, mmch., odpovídá na dotaz čtenáře, který se ptá jaký motor místo 1.2 PT od pežotu...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

když jsem auto kupoval, ukazovalo spotřebu 8.3 😯, bo kluci co navážejí auta do šourůmu vědí jak na to 😉, padalo to postupně na dnešních 5.2 a to si nemyslím, že bych ostatní zdržoval a ten mildhybrid asi má taky vliv..., na auto se 160 koníky myslím dobrá spotřeba a při předjíždění nemusím opravdu uvažovat jestli to dám bezpečně, bo i krouťák to má  dole jak diesel 👍

DSCN0028.JPG

Odesláno

@ozzy56 ono to dela hlavne to ze pri PDI - predprodejnim servise kontrolujes a pripadne nahravas aktual softy - mapy aj , a pri te diag to musi bezet a nekdy to je proste i hodina. tim ty spotreby spis narustaj , nez ze by to mechosi nebo přepravníci tocili do nesmyslu. tohle mozna udelaji s nejakym osmivalcem nez s normal autama.

• O 3 týdny později...
Odesláno

dnes poprvé od novoty na kartáčové myčce v Globusu Ostrava--pro upřesnění tam auto táhne ten řetěz na podlaze--a teď dotaz: mám elektrickou ruční brzdu a v kterékoli poloze řadící páky (voliče) a vypnutí motoru se automaticky ručka zabrzdí, takže jsem myčku projel s voličem v poloze ,,neutral'' a s nastartovaným motorem, je to běžný způsob projetí myčky ?  díky za odpovědi 😉

v návodu je sice možnost vyřadit tu ručku manuálně--sundat tapec kolem voliče a zmáčknout tam spínač, ale na myčce to přece dělat nebudu 

Odesláno (upraveno)

napsal jsem dotaz tady, bo sem si blbec zapomněl návod na chatě, to mě tak rozzuřilo, že mě asi klepne pepka 🤠, tak jestli někdo s dvouspojkovým automatem neví...

Odesláno (upraveno)

díky za radu 😉, odpoledne pojedu tak to zkusím..., spínačku nemám, takže jeden stisk tlačítka a pak brzda, dobře...,  jinak nad tou ručkou už kroutil hlavou maník v pneuservisu, kde jsem kupoval aludisky a on je nahazoval--chtěl aby se s koly dalo točit na zvedáku (při vypnutém motoru), no nepodařilo se to ani jemu  🤔

• O 4 týdny později...
Odesláno

už toho letos moc nenajedu, tak uzávěrka roku--spotřeba vylezla o deci, možná proto, že jsem nahodil na zimu 225 místo 215 co tam mají být  (potřebuju je dojezdit), nebo mám holt těžší pravé kopyto 🤠, jinak žádný problém, stěrače stírají, klakson troubí..., a jede to fakt dobře 👍

jen ta el. ruční brzda mě otravuje, nemyslím ani tak v běžném používání auta, ale třeba v umývárkách a v situacích, kdy to nejmíň potřebuju, hned je zabržděno..., není to vada, asi bezpečnost aby se auto nerozjelo, ale seje mě to velice,  anebo je to nezvyk--je to moje první auto s el. ručkou ;)

DSCN0022.JPG

• O 2 měsíce později...
Odesláno

dnes první garančka při stavu 9000, auto bez chyb, ale mám častěji nabíjet baterii , jinak dříve odejde..., říkám, že jezdím každý den--bez odezvy...,  tak budu více nabíjet..., cena 3500.- (z toho kabin. filtr 1135.-) 

součástí garančky není výměna oleje v motoru (dle firmy až po 30 tisíc), tak jsem ho nechal vyměnit na svoje triko, origo olej 0W20 jsem odmítl a požadoval 5W30--žádný problém, cena s filtrem 3500.-

ráno při předávce auta jsem po technikovi chtěl zjistit, zda spojky v automatu jsou suché nebo v oleji, NEVI 😯, ale zjistí, při předání auta říká, že suché, ale neví přesně 😂😯🙈, na dotaz, zda jdou v diag. zapnout zadní koncová světla společně s denníma odpovídá, že to jde, ale neudělají mi to, protože v Česku není toto auto schváleno s tímto svícením, dostal jsem vodu a kafe zdarma, tak zas za rok...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...