ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 (upraveno) už jsem fakt nedoufal, že se vrátí doba předkovidová, kdy se dalo jezdit novým autem cca 3 roky, pak ho dát do protiúčtu, doplatit několik desítek tisíc a koupit něco nového v dobré akci , tímto stylem jsem od 2012 doteď vlastnil 4 nová auta v řadě (P207, Berlu, P2008,Tucson), naštěstí teď v únoru se staré časy vrátily--automobilky potřebují prodat a tak se ve slevách opravdu pochlapily , proto mám teď Myšivbuši ASX 1,3 DI-T Mildhybrid 160HP 7EDC, výbava INTENSE, je to vlastně převlečený francouz za japonce, vyrobený ve španělsku , a protože Renault Captur máme v rodině, věděl jsem do čeho jdu..., vybral jsem si nejsilnější motor a automat, když na něho byla druhá nejvyšší sleva , dám tu i test https://www.automobilrevue.cz/rubriky/presunuto-na-trucker-cz-truck-bus/predstavujeme/mitsubishi-asx-1-3-di-t-modernejsi-dvojce_49490.html Upraveno Úterý v 17:08 uživatelem ozzy56 Radek Hurvajz, Péťa, Milan+ a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Fruktis Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Takhle nás odbyt jednou fotkou...:P Ať slouží ke spokojenosti ozzy56 a JendaB ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 radim.1008, Pe.Tr, Fruktis a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Není to malé oproti Tucsonu? Ať slouží k plné spokojenosti. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 je to kratší asi o 22 cm, navíc vnučky jsou v pubertě--to se moc s dědou už nejezdí , takže pro nás dva je to akorát , výhoda je ta posuvná lavice, pak je tam kufr větší než v Tucsonu (o pár litrů) díky Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 No taky mi to přijde malý, ale Ty určitě víš, co děláš a co potřebuješ. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 Tucsona odvezla firma na plaťáku, pracují pro AAA, maník mi řekl, ať sleduju nabídku, tak jsem seděl u PC --ve čtvrtek ráno se tam objevil, v 11 už tam nebyl , samozřejmě jsem si dal stránku ,,uložit'', myslel jsem pak, že mě jeb*ne, když se objevilo ,,stránka neexistuje'', kluk mi pak vysvětlil, že když tu nabídku zrušili v AAA, tak automaticky zmizla i z mého PC--no sem na PC analfabet..., jinak si AAA přirazilo 30 tisíc, to se vyplatí, aby člověk nikam nemusel, oni všechno zařídí a ví, že nebudou problémy..., samozřejmě ideál by bylo prodat auto přímo, ale tohle je už dnes o hubu, lidi jsou ku*vy..., i když udržované auto z ČR, 1.majitel, historie super, všechny papíry k dispozici..., po takových autech lidi jdou..., takže jsem se nestyděl, dostal jsem tolik, co jsem chtěl (to se mi stalo na výkupu poprvé) Pe.Tr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Nechceš tohle vlákno přesunout do sekce Naše káry, aby to tady nezapadlo? Gratuluji k novému vozu ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 díky , klidně to můžeš přesunout pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: ..., takže jsem se nestyděl, dostal jsem tolik, co jsem chtěl (to se mi stalo na výkupu poprvé) Což v překladu znamená, žes chtěl málo Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Ne nutne. Otec ted prodaval Dustera, inzeroval za 335, z AAAcek dostal 330. Prvni nabidka byla 300, dostali odpoved, ze cena je 335 a jestli to nechteji, tak ze ma cas. Inzerujou ji za 360, coz je imho moc a budou muset asi dolu v cene. Plus totalne nula starosti - veskere administrativni akce si udelali sami. Docela si jednanim splhli. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 (upraveno) dostal jsem tolik, že jsem to nečekal--stačí kouknout na Sauto a zjistíte okamžitě, za kolik se ten typ auta prodává, kvůli ceny jsme se sešli dvakrát--poprvé auto ocenil aniž by ho viděl, až podruhé souhlasil s mou cenou, když prohlédl auto i papíry..., garance výkupní ceny byla max. na 10 dnů, tak jsem byl týden bez auta..., v průběhu dohadování ceny s šourůmem přišlo Mitsubishi s další nabídkou, viz. odkaz, a tam jsem takovou slevu opravdu nečekal, buď to bylo štěstí, nevím, měl jsem vůbec štěstí--mitsubishi bylo bez rezervy, tak jsem začal pátrat po rozměrech disků a dojezdová rezerva z tucsona pasuje přesně do myšáka , takže jsem ji i se zvedákem z auta vytáhl https://www.garaz.cz/clanek/novinky-slevova-tsunami-pokracuje-mitsubishi-srazilo-ceny-hluboko-ale-jen-po-omezenou-dobu-21011981#dop_ab_variant=1239130&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest245_nove_vyhledavaci_pole_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 1. srpen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Autor Odesláno 2. březen 2024 Před hodinou, sitler napsal: Ne nutne. Otec ted prodaval Dustera, inzeroval za 335, z AAAcek dostal 330. Prvni nabidka byla 300, dostali odpoved, ze cena je 335 a jestli to nechteji, tak ze ma cas. Inzerujou ji za 360, coz je imho moc a budou muset asi dolu v cene. Plus totalne nula starosti - veskere administrativni akce si udelali sami. Docela si jednanim splhli. pokud se do měsíce neprodá, vozí to na sever-Polsko, Lotyšsko, Estonsko, Litva, říkal ten maník z výkupní firmy Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Spíš Rumunsko a Bulharsko, tam mají AAA přímo pobočky Citovat
radim.1008 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Tak až z té poslední fotky s mašlí v tom vidím toho Renaulta, ze kterého to vychází. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 Gratulace. Jako jo chápu to jak to děláš jak sám říkáš starejma pixlama sem se najezdil za mlada a ještě víc jsem se pod nima válel aby jezdili tak když je možnost tak proč nejezdit novým autem dokud je to možné. I když trošilinku nevím jestli jsi neudělal chybu s tím automatem protože se obávám že v intervalu jak auta měníš už asi nebude šance pořídit auto s manuálem a nebo když tak s výrazným příplatkem oproti automatu. Někde jsem četl že to má souvislost s nějakým předpisem EU který mluví o zvyšování bezpečnosti provozu a že většina automobilek si z toho vyvodila že bude lepší manuální převodovky vyhodit nebo radikálně omezit v nabízených nových vozech. Mezi prvníma je v segmentu NA TATRA kdy tuším od 06/24 nejde objednat auto s manuální převodovkou a ty to přímo argumetujou tímhle předpisem v OA začíná Hyundai který zavřel v Nošovicích převodovkárnu kde se montovali manuály a přestavuje ji na baterkárnu sice bude dál nabízet manuály ale jen do aut obejdnaných do výroby a převodovky budou dodávané z jejich asijských provozů a další budou rychle následovat protože to nařízení má začínat tuším od 2026. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 (upraveno) gratulace, časem jsem čekal ze něco koupíš a záse červená….to je vlastně přestrojení captur ne? taky bych 3008 prodal a vzal něco jineho , moc bych na ni teď ještě neztratil, ale manželka nechce…. kolik jsi na Tusconu tratil nákupní vs. výkupní cena? no teď bude zas ideální cena na nákup auta , automobilky chtějí prodávat a kupců málo…. nedival jsi se na MG prodávají ho dealeři Mitshubushi… Upraveno 3. březen 2024 uživatelem Charlie 1 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen 2024 Autor Odesláno 3. březen 2024 (upraveno) chlapyy díky , nová auta kupují fčil jen penzisti Upraveno 24. únor uživatelem ozzy56 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. březen 2024 Autor Odesláno 3. březen 2024 před 23 minutami, Charlie 1 napsal: nedival jsi se na MG prodávají ho dealeři Mitshubushi… jo, mají ho tam, ale to auto se mi nelíbí , po micubiši jsem měl ve výběru Sangjong KORANDO, příští týden tam musím jít vyzvednout zálohu... Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 (upraveno) no dobra strategie , tak vůbec nemáš havarijní pojištění? rodiče mají captur předešlo generaci s motorem 0,9 turbo nepřímý vstřikl do saní a 6 let bez problému… pak byl motor 1.2 a ten se nepovedl ředil olej benzinem až se zadrel… Upraveno 3. březen 2024 uživatelem Charlie 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.