Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

už jsem fakt nedoufal, že se vrátí doba předkovidová, kdy se dalo jezdit novým autem cca 3 roky, pak ho dát do protiúčtu, doplatit několik desítek tisíc a koupit něco nového v dobré akci 👍, tímto stylem jsem od 2012 doteď vlastnil 4 nová auta v řadě (P207, Berlu, P2008,Tucson), naštěstí teď v únoru se staré časy vrátily--automobilky potřebují prodat a tak se ve slevách opravdu pochlapily :super, proto mám teď Myšivbuši ASX 1,3 DI-T Mildhybrid 160HP 7EDC, výbava INTENSE, je to vlastně převlečený francouz za japonce, vyrobený ve španělsku 🙈, a protože Renault Captur máme v rodině, věděl jsem do čeho jdu..., vybral jsem si nejsilnější motor a automat, když na něho byla druhá nejvyšší sleva 👍, dám tu i test  https://www.automobilrevue.cz/rubriky/presunuto-na-trucker-cz-truck-bus/predstavujeme/mitsubishi-asx-1-3-di-t-modernejsi-dvojce_49490.html

DSCN4397.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

je to kratší asi o 22 cm, navíc vnučky jsou v pubertě--to se moc s dědou už nejezdí 😢, takže pro nás dva je to akorát :myslim, výhoda je ta posuvná lavice, pak je tam kufr větší než v Tucsonu (o pár litrů)   díky :)

Odesláno

Tucsona odvezla firma na plaťáku, pracují pro AAA, maník mi řekl, ať sleduju nabídku, tak jsem seděl u PC 🙈--ve čtvrtek ráno se tam objevil, v 11 už tam nebyl 😯, samozřejmě jsem si dal stránku ,,uložit'', myslel jsem pak, že mě jeb*ne, když se objevilo ,,stránka neexistuje'', kluk mi pak vysvětlil, že když tu nabídku zrušili v AAA, tak automaticky zmizla i z mého PC--no sem na PC analfabet..., jinak si AAA přirazilo 30 tisíc, to se vyplatí, aby člověk nikam nemusel, oni všechno zařídí a ví, že nebudou problémy..., samozřejmě ideál by bylo prodat auto přímo, ale tohle je už dnes o hubu, lidi jsou ku*vy..., i když udržované auto z ČR, 1.majitel, historie super, všechny papíry k dispozici..., po takových autech lidi jdou..., takže jsem se nestyděl, dostal jsem tolik, co jsem chtěl (to se mi stalo na výkupu poprvé)

Odesláno

Ne nutne. Otec ted prodaval Dustera, inzeroval za 335, z AAAcek dostal 330. Prvni nabidka byla 300, dostali odpoved, ze cena je 335 a jestli to nechteji, tak ze ma cas. Inzerujou ji za 360, coz je imho moc a budou muset asi dolu v cene. Plus totalne nula starosti - veskere administrativni akce si udelali sami. Docela si jednanim splhli.

Odesláno (upraveno)

dostal jsem tolik, že jsem to nečekal--stačí kouknout na Sauto a zjistíte okamžitě, za kolik se ten typ auta prodává, kvůli ceny jsme se sešli dvakrát--poprvé auto ocenil aniž by ho viděl, až podruhé souhlasil s mou cenou, když prohlédl auto i papíry..., garance výkupní ceny byla max. na 10 dnů, tak jsem byl týden bez auta..., v průběhu dohadování ceny s šourůmem přišlo Mitsubishi s další nabídkou, viz. odkaz, a tam jsem takovou slevu opravdu nečekal, buď to bylo štěstí, nevím, měl jsem vůbec štěstí--mitsubishi bylo bez rezervy, tak jsem začal pátrat po rozměrech disků a dojezdová rezerva z tucsona pasuje přesně do myšáka 😯, takže jsem ji i se zvedákem z auta vytáhl 👍

https://www.garaz.cz/clanek/novinky-slevova-tsunami-pokracuje-mitsubishi-srazilo-ceny-hluboko-ale-jen-po-omezenou-dobu-21011981#dop_ab_variant=1239130&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest245_nove_vyhledavaci_pole_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

IMG_2903.jpg

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
Před hodinou, sitler napsal:

Ne nutne. Otec ted prodaval Dustera, inzeroval za 335, z AAAcek dostal 330. Prvni nabidka byla 300, dostali odpoved, ze cena je 335 a jestli to nechteji, tak ze ma cas. Inzerujou ji za 360, coz je imho moc a budou muset asi dolu v cene. Plus totalne nula starosti - veskere administrativni akce si udelali sami. Docela si jednanim splhli.

pokud se do měsíce neprodá, vozí to na sever-Polsko, Lotyšsko, Estonsko, Litva, říkal ten maník z výkupní firmy

Odesláno

Gratulace. Jako jo chápu to jak to děláš jak sám říkáš starejma pixlama sem se najezdil za mlada a ještě víc jsem se pod nima válel aby jezdili tak když je možnost tak proč nejezdit novým autem dokud je to možné.  I když trošilinku nevím jestli jsi neudělal chybu s tím automatem protože se obávám že v intervalu jak auta měníš už asi nebude šance pořídit auto s manuálem a nebo když tak s výrazným příplatkem oproti automatu.  Někde jsem četl že to má souvislost s nějakým předpisem EU který mluví o zvyšování bezpečnosti provozu a že většina automobilek si z toho vyvodila že bude lepší manuální převodovky vyhodit nebo radikálně omezit v nabízených nových vozech. Mezi prvníma je v segmentu NA TATRA kdy tuším od 06/24 nejde objednat auto s manuální převodovkou a ty to přímo argumetujou tímhle předpisem v OA začíná Hyundai který zavřel v Nošovicích převodovkárnu kde se montovali manuály a přestavuje ji na baterkárnu  sice bude dál nabízet manuály ale jen do aut obejdnaných do výroby a převodovky budou dodávané z jejich asijských provozů a další budou rychle následovat protože to nařízení má začínat tuším od 2026.

Odesláno (upraveno)

gratulace, časem jsem čekal ze něco koupíš 😉 a záse červená….to je vlastně přestrojení captur ne? taky bych 3008 prodal a vzal něco jineho , moc bych na ni teď ještě neztratil, ale manželka nechce…. kolik jsi na Tusconu tratil nákupní vs. výkupní cena?

no teď bude zas ideální cena na nákup auta , automobilky chtějí prodávat a kupců málo….

nedival jsi se na MG prodávají ho dealeři Mitshubushi…

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno
před 23 minutami, Charlie 1 napsal:

nedival jsi se na MG prodávají ho dealeři Mitshubushi…

jo, mají ho tam, ale to auto se mi nelíbí 😧, po micubiši jsem měl ve výběru Sangjong KORANDO, příští týden tam musím jít vyzvednout zálohu...

Odesláno (upraveno)

no dobra strategie , tak vůbec nemáš havarijní pojištění? 

rodiče mají captur předešlo generaci s motorem 0,9 turbo nepřímý vstřikl do saní a 6 let bez problému…

pak byl motor 1.2 a ten se nepovedl ředil olej benzinem až se zadrel…

Upraveno uživatelem Charlie 1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...