Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Anténa + sametka 406 kupé

Dave_k

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož jsem zjistil, že praskla základna antény, tak scháním buďto náhradu nebo jinou anténu. Myslíte, že ploutev by mohla být? :myslim

A ještě mi praskla sametka, která drží vnitřní obložení na řidičových dveřích (na obrázku č.6). Ona to vlastně sametka není. Jen plastová lišta.

antenakupe.jpg

sametka dveří.jpg

Odesláno

Ploutev :myslim no asi nejvíc záleží na tvém vkusu :myslim a taky na tom, jestli se (ne) zhorší příjem rádia. 

Ale nemůžu si pomoct, ale ta základna vypadá velmi podobně té, co se dávala na Felicii ( bez urážky) a tu bych možná našel. Nebo aspoň tu gumu.

Odesláno

hele mozna by tam sla ze 407 https://www.sbazar.cz/lvicek307/detail/169926107-peugeot-antena-radia-9650911180

Ploutvi bych to asi nekazil

ted koukam, ze z te 407 je stejna jako na 307SW, tu jsem sundaval v lete z auta u Devils-Nighta, nekde u nej doma bude, dneska k nemu jedu, tak se muzem mrknout, jestli ji najdem a muzu ti ji omerit a nafotit detailneji.

A fungl novou origo maji skladem v Autokelly, je tam za 635Kc pod cislem PSA-6561Y1 tak si ji muzes objednat na pobocku a prohlidnout si ji nazivo, prinejhorsim ji nevezmes
detailnejsi foto tady https://eurofrance.cz/catalog/product/view/id/174537/s/antena-novy-original-citroen-peugeot-6561y1/

Odesláno

U peugeotu ta základna antény stojí 1700,- (6561 C6).🙁 Ještě jsem ji nezkoušel sundavat, ale tuším že má 4hran jako průchod střechou. Tak nevím jak by prošla případně ta s tou kulatou. A teď taky nevím jestli je s nebo bez zesilovače. :myslim

Odesláno

starej model mel kulatou a novej ma ctvercovou, je tu na klubu i vlakno ohledne toho. Co jsem koukal v serviceboxu, tak jsou NFP, takze asi nedostupny, ani v Kelly ten origo kod uz nic nevyhazuje. Maji pouze tu verzi pro 307, 407. Myslim si, ze tvarove bude i stejna, jedinej rozdil muze byt v tom, jestli je aktivni nebo ne, ve 406 mohla byt jeste bez napajeni, v ty 307, kdyz jsem ji demontoval, mela dotazenej dratek 12V od radia pro napajeni integrovanyho zesilovace.

Odesláno

207 bych řekl že má antenu stejnou (Nebo hodně podobnou)včetně základny, ale bude tam zesilovač. Každopádně by ale asi šel vyhodit.

Nebo antenu komplet pro Škoda vozy, stojí celá asi 300,-.

Odesláno

a nebo dotahnout dratek od radia, vystup na to pripravenej a aktivni ma, takze bonus v podobe zlepseneho prijmu jen vyhoda :)

Odesláno

Dnes jsem na to kouknul přes sundaný světýlko. Jen koax. Takže bez zesilovače. S příjmem v autě problém nemám a spíš používám CD changer na poslech. Dobrý je, že zatím těsnění i tak drží a voda v autě není. Ale raději to chci dát nějak do kupy. Sundavat to zatím při tomhle počasí nebudu, když to drží. Teď najít vhodnou anténu, která by tam šla bez zásahu do střechy napasovat. Asi bych volil zase bez zesiku. Takže verze "ploutev" nejspíš odpadá. :)  Nevím jak bych bez poškození tapecu tam to napájení pro zesik protahoval. :myslim Rozměrově má základna na délku 5cm a na šířku 3,5cm. Nevím jaký rozměry ten průchod střechou má. 😕

Našel jsem topic, kde se to trochu taky řešilo.

Antena uchyceni01.jpg

anténa konektor.jpg

Odesláno

Jde o to tu díru dobře zatěsnit. Na fotce je vidět že origo má do té čtyřhranné díry těsnění. Ta venkovní manžeta moc těsnit asi nebude. :myslim

To bude chtít asi nějakej tmel. Třeba na okna.

drzak_anteny_2003.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...