ozzy56 Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 @Havlicek.Lukas no já tady dával asi 5 případů, kdy ti chlapi z pod auta už nevylezli , tady opravdu platí nemyslíš--zaplatíš..., zpravidla to byly případy, kdy chlap cosi kutil pod nezajištěným autem a manželka o 5 metrů vedle za zdí třeba vařila, jak to spadne, tak se ani nenadechneš ..., a přitom stačí pod auto vrazit aspoň to demontované kolo..., tak na to chlapi nikdy nezapomeňte dýzl, pavelu96 a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 Aai tak. Z 95% případů kdy mám zvedlé auto, mám stejně kolo dole. Vždycky letí pod auto. Ale stejně dávám i kozičky a nechávám i hever xD Já jaem už hubenej dost. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 Pod nezajisteny auto nelezu , a hever neni zajisteni , mam se rad. Kozy, tramky, kolo, cokoliv. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 Když jsem dělal doma tak když jsem měl auto na nájezdech tak jsem kurtoval kolo k nájezdu kámoš přišel a smál se že sem blázen. Na dílně taky neexistuje dokud se zvedá na zvedáku pod to lézt a když je zvednuto tak už jsem se naučil pouštět zvedák do " zámků " . ozzy56 a Havlicek.Lukas ohodnotil 2 Citovat
Šalda Odesláno 3. říjen 2023 Odesláno 3. říjen 2023 Když lezu pod auto mám tam vždy na boku buď kolo nebo trámy. Jinak od kamaráda soused, měl syna, a ten vlezl pod auto, auto popojelo a borcovi kolo najelo na krk a ten se uškrtil. Takže cokoli co člověk udělá jako pojistku má smysl Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 31. březen 2024 Autor Odesláno 31. březen 2024 Já to vždy odkládám,pak jsou ceny jinde. Tak včera dorazil. 3T Ta dvoutunka je proti tomu hračka,ale udělala své. Ale nový má 32kg proti 9kg. VojtouNerCZ, Šalda, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. duben 2024 Odesláno 1. duben 2024 jako dost markantni rozdil Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. duben 2024 Odesláno 1. duben 2024 Já si koupím ještě i ten malej... Protože když dělám nějaký menší úkony, jako přezouvání, tahat tyhle 40kg potvory z dílny ze sklepa je opruz xD Citovat
Milan+ Odesláno 1. duben 2024 Autor Odesláno 1. duben 2024 Zkusím ještě u toho malého rozdělat pumpu,jestli půjdou koupit manžety,už nedrží a tý velký auta tyhle malé strhnou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. duben 2024 Odesláno 1. duben 2024 ja podobny skousel rozdelat a ani prd - ale u me spis odesly ty pomocne vzpery a ohly se Citovat
Milan+ Odesláno 1. duben 2024 Autor Odesláno 1. duben 2024 Tak rozdělání úplně v poho,vše drží ta vrchní matice. Diagnóza jasná v pístnici běhalo sítko,nevím odkud a vydřelo manžetu a válec na konci. Takže buď dát omezovací váleček na pistnici a bude sloužit dále a zbytek výšky mi nahradí tamoje podkladní deska pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. leden 2025 Odesláno 7. leden 2025 Premyslame doma, ze by sme kupili nieco taketo ako je na videu. Na nejake roboty okolo kosaciek doma, dake male roboty opravy kosy, vymena oleja a pod. Nosnost 680kg, plosina 1990 x 710 ,podla popisu predajcu rozsirotelna z kazdej strany +250mm, pneumaticke zdvihanie, bud pedal alebo kompresor. Co vy na to? Resp niekto take mozno ma, a poradi, ci nejaky postreh... Dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) @mmartinkovic podle mě záleží jestli to využiješ, kolik máš těch strojů na zvedání atd., já sekačky podle návodu vyklopím na bok a olej vyteče (přes noc--nezůstane tam nic), když je sekačka na boku, je přístup super ke všemu traktor má výpustnou hadici--výměna oleje super vymyšlená , a filtr vyšroubuješ-našroubuješ, jinak mám na futrách garáže navařené oko, přes které lankem zvednu traktor za předek skoro do kolmé polohy--dostanu se tak při čištění všude takže je na tobě, jestli ten zvedák využiješ , jinak se mi zdá, že je to hydraulika (nee na vzduch) Upraveno 8. leden 2025 uživatelem ozzy56 Hafity ohodnotil 1 Citovat
dracekvo Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) Je to hydraulika + je k tomu pneumatická pumpa, která pumpuje tu hydrauliku místo tebe. Takto to mám na lisu. Jinak mi to přijde dost úzký na traktůrek a když na to dáš sekačku tak se sejně dostaneš jen tam kam na zemi a nikoliv k noži. Sekačku je nejlepší hodit na kozy a traktůrek na nájezdy. A kvůli výměně oleje bych si to fakt nekoupil. Na to mi stačí odsávačka. A ostatní servis je tak řídký, že to přežiju klidně i na zemi podložený špalíkama @ozzy56: tohle mě nikdy nenapadlo. Příště musím takhle zkusit zvednout traktor dílenským jeřábem. A když zadní kola hodím na nájezdový rampy s heverem, tak to bude slušně vysoko. Ještě edit. A kdybych přece jen něco chtěl mermomocí na sekaky, tak si koupím toto. http://www.m-m-handling.cz/bazar/manipulacni-technika/rucni-vysokozdvizny-vozik/ Upraveno 8. leden 2025 uživatelem dracekvo Citovat
mmartinkovic Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Rider od Stihlu ma 90cm sirku, mala traktor kosacka 62cm, bezne kosacky doma 50cm, nejaka elektrocentrala, cerpadlo, atd. Podla popisu je pisane 710mm + 250+250, cize mi to vychadza 120cm sirka, dlzka 2m, a zdvih je pisany noznym pedalom, alebo kompresorom spotreba vzduchu 100/min.... tak neviem. A uz by sa to vyuzivalo ako zdvihaci pracovny stol, teoreticky. Porovnaval som aj s menšou verziou na 450kg, ale ta ma kraje vyhnute dohora, tato 680kg ma rovnu podlahu. Este nie je rozhodnute, len robit vsetko na zemi, tiez nie je idealne, a zdvihat tazke veci, no uz nebudeme mladsi.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.