Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Není tu někdo, kdo maká ve Škodovce?

Recommended Posts

Odesláno

Viděl jsem Superba v krásný modrý barvě. 

Protože je možný, že budu zase ve škole pověřenej konfigurací nového auta, rád bych věděl přesný odstín téhle modré barvy.

Věděl by někdo?

IMG_20230825_094514.jpg

IMG_20230825_094528.jpg

Odesláno (upraveno)

Takže po rozhovoru s Milanem bych tuhle barvu zřejmě neobhájil 

1) jedná se o zvláštní lakování a dodací lhůta by se protáhla klidně i o půl roku

2) příplatek za barvu zhruba 30 tKč

A tak mačkám slzu, to stávající rektor určitě chtít nebude

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

U těch barev ze Zvláštního lakování se čeká až bude víc aut s těmito barvami a pak se lakují.Proto tyhle barvy protahují dodací lhůty.

Odesláno

To je zvláštní, mně nikdy nenapadlo řešit barvu auta. Důležitější jsou pro mně jiné věci. Asi bych nedal růžovou, ale jinak mi to vždy bylo fuk.

Odesláno

Když si konfiguruješ nový auto, tak si krom výbavy a motorizace vybiráš i barvu.

A když si tedy něco vybírám, tak snad i tak, aby se mi (potažmo rektorovi) to auto ve výsledku líbilo 

Odesláno
Před hodinou, MotoMoto napsal:

To je zvláštní, mně nikdy nenapadlo řešit barvu auta. Důležitější jsou pro mně jiné věci. Asi bych nedal růžovou, ale jinak mi to vždy bylo fuk.

tak podle mě je zase VELMI, ale opravdu :)VELMI zvláštní koupit si NOVE auto s jakoukoliv barvou, ale myslím, že dotaz zněl poněkud jinak--na naše názory ohledně barvy asi není tazatel zvědavý  :myslim

Odesláno (upraveno)

Proč mám pocit, že se tu nesmí říct svůj názor? Na otázku bylo odpovězeno a já se jen ozval se svým pohledem. Kdykoliv jsem kupoval nové auto, tak jsem bral tu nejlevnější verzi barvy. Nic víc.

Ještě uvedu, že když jsem kupoval nová auta (škodovky) tak jsem si vybírat nemohl. 120 GLS bylo oranžové a Forman bylo vínové. A to jsem vedoucímu musel dát úplatek abych si ho mohl koupit. 

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

to není o tvém názoru, kdybys napsal, že je ti barva tvého auta fuk, tak to chápu :), ale když napíšeš, že je zvláštní si vybírat barvu u nového auta, tak budeš s tímto názorem ojedinělý, protože když mám na nové auto, tak si ho koupím v  barvě, která se mi líbí, i když to bude o cca 20 tisíc více

já si taky za komančů nemohl barvu vybírat, teda vlastně joo--baba za oknem mi řekla, když budu chtít bílé, tak ho dostanu 🙈😂, červená stodvacítka na mě nezbyla 😂

jinak s barvou mi vytane i nedávná zpráva z tisku--nejoblíbenější barva je prý bílá 😯, jasně že jo, když bílá barva je u každé značky základní barvou bez doplatku... 😂

Odesláno (upraveno)

U Dobla (teď to tak předpokládám i u právě konfigurované dodávky tipu Ducato/Boxer/Jumper/Movano/Master) mi bylo jasně řečeno, že musím vybírat z bezpříplatkových - tedy pastelových - barev. U Fiata byl výběr bílá, červená a pošťácká modrá a vyhrála bílá. V pondělí ho vezu na polep, tak je to vlastně úplně buřt jaká barva byla doteď.

Minulý Superb byl v tmavě hnědé metalíze a výbavě L&K, předpokládám tedy, že nástupce (pokud rektor bude chtít) bude v podobných parametrech - tedy běžná metalická barva a maximální výbava.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 2 hodinami, MotoMoto napsal:

To je zvláštní, mně nikdy nenapadlo řešit barvu auta

Já ale nepsal, že někdo vybírá barvu. Já napsal, že MNĚ to nenapadlo. Jinak třeba když jsem kupoval Felicii tak nejlevnější byla v malinové barvě a tak jsme měli malinovou. Nedal bych za barvu ani 2 tisíce. Když jsem kupoval Renaulta, tak nejlevnější byla vínová.

Odesláno

MotoMoto - znovu a lépe.

Mohu-li si auto nakonfigurovat, vybírám si všemožné parametry, které mi následně odsouhlasí rektor (nebo taky ne) a do těch parametrů patří motorizace, výbava včetně různých asistentů, ale taky barva karosérie nebo barva a čalounění interiéru .

Budu-li muset (podobně jako to bylo v případě Octavie) vybírat z předváděček nebo skladových aut, budu muset moje představy upravit podle parametrů nabízeného (v čemž bude samozřejmě mít hlavní slovo osoba poněkud důležitější než moje maličkost).

Zatím jsem jen viděl hezkou barvu na Supu a chtěl jsem bližší info co je to zač, abych měl případně kartu v rukávu. Info jsem dostal a vím, že tudy cesta na 90% nepovede.

Odesláno (upraveno)

Koukal jsi @Medvěde i na modrou Race? Myslím, že to je ona, co v ní jezdí hodně Sportline s černým paketem. :mrk

Upraveno uživatelem radim.1008
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...