Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 7 hodinami, Šalda napsal:

Jel se taky někdo podívat na Le Mans?? 

Chtěl jsem, ale když jsem se dozvěděl, že se tam chystáte, tak jsem to zrušil :aut :D

Odesláno
před 5 hodinami, Šalda napsal:

@Pepitotak zatím jsem ještě žádný pěkný neviděl, ale to bude tím, že pro mě jsou pěkný holky jen od čísla 5. vejš 🤣🤣

To je pravda, ty dnešní modelky jsou hrozně hubený. :papa

Odesláno

@MJSytic@MJSyticjasně 🤣🤣

Ale něco na tom bude, nikdo s náma nechce nikam jezdit 🤣🤣

@Pepitojasně, ženská musí být pořádná, a to všude 🤣🤣

Jinak musím říct, že co se týče závodů, kempů atd, je to neskutečný, jak to mají přesně všechno organizovaný, nikde žádnej bordel, hluk, atd, prostě civilizace splachovací záchody, sprchy atd. 

A všude to mají neskutečně čistý, nikde se nic neválí na zemi atd. 

IMG_20230608_193856.jpg

IMG_20230608_160856.jpg

IMG_20230608_160204.jpg

IMG_20230608_155935.jpg

IMG_20230608_134541.jpg

IMG_20230608_133112.jpg

IMG_20230608_132600.jpg

Odesláno

I já se připojuji s přáním "Užij si to". Podívat se na tento jedinečný závod byl můj totalitní sen. Když už by to šlo tak se nikdo nechtěl přidat. S kamarády v současné době obrážíme rally. Čtyřiadvacítku občas sleduji na You Tube. Na vlastní oči to musí být skvělé    

Odesláno

Tak zatím teda docela zklamání. Aktuálně 5. místo a ztráta 1 kola. Ten druhý je tam s 11. flekem akorát do počtu :roll Na druhou stranu, pokud to Ferrari udrží, tak budu taky spokojený :mrk

Odesláno

Já už jedu dom, ale :

Závod jako takovej, pecka, až teprve když je člověk na místě si uvědomí jak dlouho vlastně těch 24 hodin trvá. 

Co člověk za tu dobu stihne, večeři, podívat se na závod, sprcha, spánek, kafe, podívat na závod, spánek, sprcha, snídaně atd, jako fakt až na místě, když to slyšíte opravdu celých 24 hodin, si uvědomíte že je to mazec jak dlouho to trvá. 

A co se týče počasí, 2x přeháňky, a auta okamžitě plavali, to bylo famózní, že nebyli vůbec stavu jet, ne závodit, ale ani jet, to prostě nešlo. 

Ale absolutní atmosféra, i diváci jak fandili, a naopak byli zklamaní když se někdo rozbil. 

A vítězství? 

Nečekal jsem že bude Peugeot, čekal jsem Porsche nebo Cadilac, to že vyhrálo Ferrari mě jen nasralo, protože Ferrari nesnáším 🤣

Ale vyšlo jim to pěkně, 50 let naposledy a na 100 vzniku Le Mans, takže pěkný výročí a přeji jim to, ale JÁ rád nejsu 🤣

A překvapil i Nascar, zvuk že to trhá uši, mazec, jako jestli potom takhle jedou V Americe, a jede tam co já vím 50 takových, tak je to na nový uši potom 🤣🤣

IMG_20230610_230613.jpg

Screenshot_2023-06-10-22-27-37-617_com.miui.gallery.jpg

IMG_20230610_144331.jpg

Odesláno

Tak já jsem s výsledkem spokojen nadmíru. Ferrari pecka, když v noci 51 s Guidim vykolejila, tak jsem byl na pokraji infarktu. Naštěsti manitou zasáhl rychle a klaplo to, krásná výhra.

No a polští Turbopekaři taky bomba, to je prostě mazec.

také díky @Šalda za to že tam byl, teprve tak mi došlo, že tam přece můžu jet taky a bude to stát za to. Určo lepší než F1.

Jo a že tam byl Peu, no všiml jsem si.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...