Šalda Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 Jel se taky někdo podívat na Le Mans?? Hafity, Péťa, Pepito a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 To by byl pěkný minisraz Užij si to tam, těšíme se na fotky. OK406, Šalda a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 To by se mi také líbilo. Tak si to tam užij a pošli foto i nějakých hezky vybavených hostesek. Však víš co mám na mysli. Šalda ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 8. červen 2023 Autor Odesláno 8. červen 2023 @Pepitotak zatím jsem ještě žádný pěkný neviděl, ale to bude tím, že pro mě jsou pěkný holky jen od čísla 5. vejš Pepito ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 @Šaldajen se připojím k ostatním s přáním, aby si Le Mans, a také aby vyšlo počasí. Těším se na fotky i tvé postřehy. Šalda ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 před 7 hodinami, Šalda napsal: Jel se taky někdo podívat na Le Mans?? Chtěl jsem, ale když jsem se dozvěděl, že se tam chystáte, tak jsem to zrušil Šalda a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 8. červen 2023 Odesláno 8. červen 2023 před 5 hodinami, Šalda napsal: @Pepitotak zatím jsem ještě žádný pěkný neviděl, ale to bude tím, že pro mě jsou pěkný holky jen od čísla 5. vejš To je pravda, ty dnešní modelky jsou hrozně hubený. Citovat
Šalda Odesláno 8. červen 2023 Autor Odesláno 8. červen 2023 @MJSytic@MJSyticjasně Ale něco na tom bude, nikdo s náma nechce nikam jezdit @Pepitojasně, ženská musí být pořádná, a to všude Jinak musím říct, že co se týče závodů, kempů atd, je to neskutečný, jak to mají přesně všechno organizovaný, nikde žádnej bordel, hluk, atd, prostě civilizace splachovací záchody, sprchy atd. A všude to mají neskutečně čistý, nikde se nic neválí na zemi atd. MJSytic, OK406, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
sitler Odesláno 9. červen 2023 Odesláno 9. červen 2023 Koukám Audi navazuje na Quatro skupiny B éru:) , ten design je úplně jasnej Šalda a Pepito ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2023 Odesláno 9. červen 2023 před 11 hodinami, Šalda napsal: @MJSytic@MJSyticjasně Ale něco na tom bude, nikdo s náma nechce nikam jezdit Možná bych doporučil se zeptat lidí dřív, než budete na místě, jestli by nejeli taky pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 9. červen 2023 Autor Odesláno 9. červen 2023 @MJSyticno vidíš, to mě nenapadlo Ale co kdyby náhodou chtěli jet? Jak bych jim potom vysvětlil že je tam nechcu? MJSytic, OK406, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Šalda Odesláno 10. červen 2023 Autor Odesláno 10. červen 2023 Dneska byla možnost si projít pitline a celou trať, tohle byl mega zážitek OK406, radim.1008, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 @Šalda super fotky. Tiše závidím, ale přeji Ti to. Šalda ohodnotil 1 Citovat
JVT Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 I já se připojuji s přáním "Užij si to". Podívat se na tento jedinečný závod byl můj totalitní sen. Když už by to šlo tak se nikdo nechtěl přidat. S kamarády v současné době obrážíme rally. Čtyřiadvacítku občas sleduji na You Tube. Na vlastní oči to musí být skvělé OK406, Pepito a Šalda ohodnotil 3 Citovat
JVT Odesláno 10. červen 2023 Odesláno 10. červen 2023 Tak jim tam začalo dost pršet. Na slikách je to jako jízda na mokrém ledě. Citovat
MJSytic Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 Tak zatím teda docela zklamání. Aktuálně 5. místo a ztráta 1 kola. Ten druhý je tam s 11. flekem akorát do počtu Na druhou stranu, pokud to Ferrari udrží, tak budu taky spokojený Pepito ohodnotil 1 Citovat
Béďa Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 Zklamání za mě ne, výsledek sice pro Peugeot žádná sláva ale závod to byl opravdu super! Aspoň v TV, jak to viděl na místě Šalda se třeba dozvíme. radim.1008, Šalda, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Šalda Odesláno 11. červen 2023 Autor Odesláno 11. červen 2023 Já už jedu dom, ale : Závod jako takovej, pecka, až teprve když je člověk na místě si uvědomí jak dlouho vlastně těch 24 hodin trvá. Co člověk za tu dobu stihne, večeři, podívat se na závod, sprcha, spánek, kafe, podívat na závod, spánek, sprcha, snídaně atd, jako fakt až na místě, když to slyšíte opravdu celých 24 hodin, si uvědomíte že je to mazec jak dlouho to trvá. A co se týče počasí, 2x přeháňky, a auta okamžitě plavali, to bylo famózní, že nebyli vůbec stavu jet, ne závodit, ale ani jet, to prostě nešlo. Ale absolutní atmosféra, i diváci jak fandili, a naopak byli zklamaní když se někdo rozbil. A vítězství? Nečekal jsem že bude Peugeot, čekal jsem Porsche nebo Cadilac, to že vyhrálo Ferrari mě jen nasralo, protože Ferrari nesnáším Ale vyšlo jim to pěkně, 50 let naposledy a na 100 vzniku Le Mans, takže pěkný výročí a přeji jim to, ale JÁ rád nejsu A překvapil i Nascar, zvuk že to trhá uši, mazec, jako jestli potom takhle jedou V Americe, a jede tam co já vím 50 takových, tak je to na nový uši potom OK406, Péťa, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MJSytic Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 Hlavně, že to nevyhrála Toyota a Audi Šalda ohodnotil 1 Citovat
David 106s16 Odesláno 11. červen 2023 Odesláno 11. červen 2023 Tak já jsem s výsledkem spokojen nadmíru. Ferrari pecka, když v noci 51 s Guidim vykolejila, tak jsem byl na pokraji infarktu. Naštěsti manitou zasáhl rychle a klaplo to, krásná výhra. No a polští Turbopekaři taky bomba, to je prostě mazec. také díky @Šalda za to že tam byl, teprve tak mi došlo, že tam přece můžu jet taky a bude to stát za to. Určo lepší než F1. Jo a že tam byl Peu, no všiml jsem si. OK406 a Šalda ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.