Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak konečně 😄 dávám "ochutnávku", páč mi to prodejce do pondělní přebírky samozřejmě ještě vypucuje a připraví. Ale podstatné je, že auto už tu je, dodělá se administrativa a v pondělí bych si jej měl převzít. Jestli dostane nějaké jméno - to se ještě ukáže. Je to tedy 1.2 benzín, manuál, výbava Allure Pack a údajně nic francouzi nezblbli a nevyměnili 😄

P5008_SUV_pred.thumb.jpeg.561974397459247b688d1013bef2c26d.jpeg

P.

Odesláno

Krásné auto. Ať přináší samé radosti a minimální starosti.

A pokud Ti vadí Áčko na značce, tak to jde řešit na úřadě v jiném kraji (v Tvém případě by jsi musel nahlásit poškození značek - tak jsem měnil já eSko za domovské Céčko abych nebyl doma za velkopražáka) anebo značkou na přání. Samozřejmě pokud náhodou není v techničáku napsaná nějaká leasingovka 😞 

Odesláno

Já chtěl z dieselu utéct, to prostě není moje krevní skupina 🙂

na 1.2PT jsem zatím nikde nic nenašel, a to jsem se na něj koukal už před víc jak 2 lety. Ne, že by byl bez chyby, ale nezdá se mi jako vyložený průšvih (ale samozřejmě uvidíme, 5 let je času docela dost - záruka).

P.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ach jo - prakticky přesně po měsíci mi to nějakej lump vypucoval - zřejmě - žlutým autem, pěkne celej levej bok 😞 mě asi hrábne. Nojo - neměl jsem stát přes noc na kraji ulice........jdu uklízet garáž 😄

Pojistka to naštěstí pořeší (havarijko), ale prostě to naštve.....u takhle nový káry.

No nic, pěkný pátek všem! 😄

P.

P5008_bok1.jpeg

P5008_bok2.jpeg

Odesláno (upraveno)

..no tvl.. policajtům jsi to pro forma hlásil? Není tam někde nějakej kamerovej systém, co by šel zkouknout? To není za pár korun a muselo to být velké auto, podle těch stop.....

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Jsem si dost jistý, že ne. Samozřejmě se při procházce víc zaměřím na okolní baráky, ale dost se obávám, že ne. No hlavně, aby to servis sfouknul dobře, je to zřejmě jen prostě kastle + zrcátko; asi s tím bude souviset nefunkční vytažení levého okénka u řidiče (když stáhnu, už nevytáhnu - cca v půlce dráhy se zastaví a zase zajede, dá se naštěstí "vyskákat" až nahoru. Jinak se snad nic víc nestalo.

P.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak mazlík je doma🥰👍a neplánovaně mi z něj udělali originál (pokud si pod tím slovem představíme "není součástí výbavy"). Stříkli mi totiž kryt zpětného zrcátka, což se mi teda líbí víc než komplet černé. Tak jsem domluvenej, že mi stříknou i to druhé, teď to vypadá poněkud divně....

P.

20230721_113338.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...