pavlii Odesláno 19. květen 2023 Odesláno 19. květen 2023 No tak konečně dávám "ochutnávku", páč mi to prodejce do pondělní přebírky samozřejmě ještě vypucuje a připraví. Ale podstatné je, že auto už tu je, dodělá se administrativa a v pondělí bych si jej měl převzít. Jestli dostane nějaké jméno - to se ještě ukáže. Je to tedy 1.2 benzín, manuál, výbava Allure Pack a údajně nic francouzi nezblbli a nevyměnili P. MJSytic, Draslar, pavelu96 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
pavlii Odesláno 23. květen 2023 Autor Odesláno 23. květen 2023 (upraveno) Tak jo, finální stav a zařadil jsem se registračkou mezi Pražáky, ale nějak to překousnu P. Upraveno 23. květen 2023 uživatelem pavlii Výměna obrázku. btl.a, chuck11, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. květen 2023 Odesláno 23. květen 2023 Zajímavá barva na 5008. Ať slouží k plné spokojenosti. Citovat
pavlii Odesláno 23. květen 2023 Autor Odesláno 23. květen 2023 Díky - je to ta základní. Když zrušili červenou Ultimate, tak mi to přišlo jako pomalu nejlepší volba z nabídky. P. Citovat
RichVa Odesláno 23. květen 2023 Odesláno 23. květen 2023 Krásné auto. Ať přináší samé radosti a minimální starosti. A pokud Ti vadí Áčko na značce, tak to jde řešit na úřadě v jiném kraji (v Tvém případě by jsi musel nahlásit poškození značek - tak jsem měnil já eSko za domovské Céčko abych nebyl doma za velkopražáka) anebo značkou na přání. Samozřejmě pokud náhodou není v techničáku napsaná nějaká leasingovka Citovat
pavlii Odesláno 23. květen 2023 Autor Odesláno 23. květen 2023 díky díky. S registračkou to byla vtipná nadsázka; mě to je fuk, já řidiče podle toho nekastuju. A doufám, že bude sloužit tak dobře jako jeho 3 lví předchůdci. P. RichVa, radim.1008, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2023 Odesláno 24. květen 2023 dneska je to fakt jedno, jakou máš SPZ-- hele ti ,,pražácíí '' jsou rozlezlí po celé republice , skoro celá moje rodina má služební nebo soukromé auto s pražskou SPZ... pavlii ohodnotil 1 Citovat
milhauscz Odesláno 26. květen 2023 Odesláno 26. květen 2023 Navíc při koupi ojetiny zůstává původní SPZ, takže v dnešní době už to nemá žádnou vypovídací hodnotu. Citovat
Milan+ Odesláno 28. květen 2023 Odesláno 28. květen 2023 Bratra kluk má čtvrté auto na operák , momentálně Leon Cupra a vždy na všech pražská SPZ. Citovat
davidse Odesláno 28. květen 2023 Odesláno 28. květen 2023 Gratulace k novému fáru, ale škoda že tam není 1,5 HDI, 1,2 PT mají problémy s motory Citovat
pavlii Odesláno 28. květen 2023 Autor Odesláno 28. květen 2023 Já chtěl z dieselu utéct, to prostě není moje krevní skupina na 1.2PT jsem zatím nikde nic nenašel, a to jsem se na něj koukal už před víc jak 2 lety. Ne, že by byl bez chyby, ale nezdá se mi jako vyložený průšvih (ale samozřejmě uvidíme, 5 let je času docela dost - záruka). P. Charlie 1 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavlii Odesláno 23. červen 2023 Autor Odesláno 23. červen 2023 Ach jo - prakticky přesně po měsíci mi to nějakej lump vypucoval - zřejmě - žlutým autem, pěkne celej levej bok mě asi hrábne. Nojo - neměl jsem stát přes noc na kraji ulice........jdu uklízet garáž Pojistka to naštěstí pořeší (havarijko), ale prostě to naštve.....u takhle nový káry. No nic, pěkný pátek všem! P. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) Nebylo to poštovidlo? Ti mívají krom standartní modré i žluté dodávky.... Upraveno 23. červen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
pavlii Odesláno 23. červen 2023 Autor Odesláno 23. červen 2023 Jo - to byl taky tip, ale netuším...navíc mezi 22-06......poštovidlo....no dějou se i podivnější věci. P. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 (upraveno) ..no tvl.. policajtům jsi to pro forma hlásil? Není tam někde nějakej kamerovej systém, co by šel zkouknout? To není za pár korun a muselo to být velké auto, podle těch stop..... Upraveno 23. červen 2023 uživatelem BubakGS Péťa, Medvěd a pavlii ohodnotil 3 Citovat
pavlii Odesláno 23. červen 2023 Autor Odesláno 23. červen 2023 Jj - hlásil, ale kamery nejsou, takže v tomhle směru je to bohužel nalevačku P. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 23. červen 2023 Odesláno 23. červen 2023 Tak to je teda pech Nevěřím, že nikde v okolí není kamera, která by stála za prověření Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
pavlii Odesláno 23. červen 2023 Autor Odesláno 23. červen 2023 Jsem si dost jistý, že ne. Samozřejmě se při procházce víc zaměřím na okolní baráky, ale dost se obávám, že ne. No hlavně, aby to servis sfouknul dobře, je to zřejmě jen prostě kastle + zrcátko; asi s tím bude souviset nefunkční vytažení levého okénka u řidiče (když stáhnu, už nevytáhnu - cca v půlce dráhy se zastaví a zase zajede, dá se naštěstí "vyskákat" až nahoru. Jinak se snad nic víc nestalo. P. Citovat
pavlii Odesláno 21. červenec 2023 Autor Odesláno 21. červenec 2023 Tak mazlík je domaa neplánovaně mi z něj udělali originál (pokud si pod tím slovem představíme "není součástí výbavy"). Stříkli mi totiž kryt zpětného zrcátka, což se mi teda líbí víc než komplet černé. Tak jsem domluvenej, že mi stříknou i to druhé, teď to vypadá poněkud divně.... P. Pagvelius, PaKr, milhauscz a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.