Milan+ Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 Někdo to tu promazal. Tak nevím proč,ale jen na tomhle fóru mi to v odpovědi hodí i sem tam citaci.Pak je na koni @pavelu96 A hlavně se to strašně dlouho vše načítá. Když kouknu k Fordu,BMW,Kaipanu, Mazdě, Hyundai,tam je vše rychlejší. Kde je chyba,když jinde to funguje. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 Odtrhl jsem povzdech @Milan+ do "Problémů". Dělá to i někomu dalšímu? Já sem z mobilu nechodím, ale na PC mi fórum jede korektně a většinou i rychle. Citovat
Milan+ Odesláno 17. prosinec 2022 Autor Odesláno 17. prosinec 2022 Dík,já právě spíše z mobilu,ntb tak jednou za týden spíše 14 dnů. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 v poslední době (cca 14 dní), mi to dlouze odesílá, načítá normálně , jsem tu na NTB Citovat
MJSytic Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 před 2 hodinami, Péťa napsal: Dělá to i někomu dalšímu? Ne. Jedu bez problémů i na mém retro HW (A9 2MB RAM) a to je co říct. Jediné s čím je teď problém je mobilní Chrome. Od listopadu bojují vývojáři s problémy (záseky stránek apod) a nedaří se jim to opravit Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 @Milan+ Používáš na mobilu Chrome? Citovat
pavelu96 Odesláno 17. prosinec 2022 Odesláno 17. prosinec 2022 Mě funguje forum na všech zařízeních s Chromem normálně. A jak jsem Ti @Milan+ psal i v SZ, asi není problém tu citaci před odesláním smazat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. prosinec 2022 Odesláno 18. prosinec 2022 Ta citace se tam sama neobjevuje, leda klikne na citovat. Jediný co se tam objevuje je předchozí zpráva kterou sám psal a dole ma tlačitko "Clear Editor" Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 30. srpen 2023 Odesláno 30. srpen 2023 Nebudu zakládat nové vlákno, použiji tohle Co se děje? Klubové stránky se mi opravdu nekonečně dlouho načítají. Jiné servery jsou v pohodě, tak nepředpokládám chybu na mém přijímači pavelu96 a sitler ohodnotil 2 Citovat
jirka307 Odesláno 30. srpen 2023 Odesláno 30. srpen 2023 Já mám dnes ten samý problém Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 30. srpen 2023 Odesláno 30. srpen 2023 Zhruba před hodinou jsem chtěl napsat úplně to samé, ale teď už to funguje normálně. Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 Probíhal na nás útok Číny, kdy se snažili klonovat celý náš web. Po tom co mi to @Pe.Tr nahlásil bylo během hodinky vyřešeno a Čínu asi preventivně zablokujeme Vlákna jsem si všiml až teď... Medvěd, Péťa, Pe.Tr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 Takže to je těch průměrně 900+ návštěvníků za půl hodiny v drtivé většině z Číny? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 před 17 minutami, Schreek napsal: Probíhal na nás útok Číny, kdy se snažili klonovat celý náš web. Po tom co mi to @Pe.Tr nahlásil bylo během hodinky vyřešeno a Čínu asi preventivně zablokujeme Vlákna jsem si všiml až teď... Jak ti mohl Petr nahlásit nějaký útok?? Citovat
Péťa Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 Normálně - telefonem Asi si stěžoval na pomalé fórum jinak, než psaním sem Pe.Tr a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 Tak leda že to pomalé forum, ale ja z toho vyčetl že mu nahlásil ten útok Citovat
Dave_k Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 Já delší dobu (víc jak měsíc) pozoruji dlouhý načítání při prvním načtení nepřečtených. Dělá to i PC i mobil. Oboje FF. Pak už vše jede v pohodě. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 volal mi kámoš z čínského odboje Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 2. září 2023 Odesláno 2. září 2023 @Radek Hurvajz poposedni si Samozřejmě mi jen psal, že se forum chová divně, zbytek už našel náš správce serveru a útok ukončil... Citovat
pavelu96 Odesláno 2. září 2023 Odesláno 2. září 2023 před 23 hodinami, Schreek napsal: Probíhal na nás útok Číny, kdy se snažili klonovat celý náš web. Po tom co mi to @Pe.Tr nahlásil bylo během hodinky vyřešeno a Čínu asi preventivně zablokujeme Vlákna jsem si všiml až teď... Tak se zeptám ještě jednou. Ten útok znamenal těch 900+ návštěvníků z Číny? A proč, když je preventivně Čína zablokovaná je tu stále na návštěvě kolem 500 IP adres z Číny? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.