Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dotazy a dohady zde... Věřím, že vše klapne lépe jak v Choceradech :D a sejdem se v hojném počtu..! :)

Už to kompletuju... jen počkám až se @Radek Hurvajz napapá a vyhajá, udělá pořádek a pošle to na světlo boží... :) 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 20 minutami, Weri 605 napsal:

jen počkám až se @Radek Hurvajz napapá a vyhajá, udělá pořádek a pošle to na světlo boží... :) 

Tak snad nevadí, že jsem Ti to udělal já. Věřím, že stejně kvalitně, jako by to udělal Radek :D Přestože nemám jeho zkušenosti ;)

A k tématu - já se omlouvám, nepojedu.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Rád bych přijel v sobotu, pokud mi do to nic vážného nevleze či se něco nestane například ve společnosti (Covid 19, nepřijdu o práci a pod.). Za ten den rád uvidím a pohovořím se členy P-C :papa. Snad nebude benzin za nějakou velkou ,,pálku"!
  Když bude potřeba, tak i pomohu ;).

Upraveno uživatelem OK406
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak uvidíme, čím a kudy nakonec přijedu :aut 508 má TK, má zimní, ale nemá dálniční známku :myslim 308 má zimní, ale nemá TK a dálniční známku. A konečně 206, ale ta nemá zimní a TK. Má ale zase dálniční známku :D
Asi 508, ale ta je zase jako jediná čistá :roll :D

sraz.JPG

Odesláno (upraveno)

307 km... boha jeho.... ale zase na druhou stranu, na jaře si nebyl.., tak máš našetřený km... :D a Dobříš doporučuju zámek - hlavně oddací síň.. je to nádhera - pokud bude otevřeno... 

mmch já sem jako trapná, ale proč to mám hodinu cesty...? sem si to mohla udělat blíž né...? :D zas budu muset jet jako čuník a sundat to aspoň na 45.. :D

mapy.png

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

No Baranďák sice by měla být ta velká oprava přerušená na zimu ale je možné že to teď navigace ignorují kvůli tomu a dneska tam měl být nějaký problém protože v ranní špičce začali prořezávat křoví okolo silnice. A v tu ránu kolony na hodiny ve všech směrech.

Odesláno
před 5 hodinami, radim.1008 napsal:

Mám to taky pěkný kousek cesty. Prozradíte mi, co je v Baranďáku, že ho mapy ignorují a radši mě táhnou po Strakonický na okruh? :myslim

Výstřižek 1.JPG

Já to mám o 100 metrů dál... 😃 

230 km a 2,24 hodiny... 

Odesláno

Pokud se tam zrovna nevymlátí odtahovka vo svodidla, tak to frčí v pohodě.. :)

Ale kdyby náhodou.., tak my pražáci, máme tajnou objízdnou trasu... jako nerada jí vyzrazuju, páč jak se to dozví moc lidí, tak se to na ní taky ucpe a pak se neušetří...., ale což.. 😊

Screenshot_20221109-234730_Mapycz.jpg

Nejsme jen fórum... 🤣🤣🤣

Odesláno

nikde nic nestoji, jezdim tam casto, to za prve k barrandaku, ano stotji to tam asi 10 minut, ale to pro prazaka je max koncene pauza na cteni novin. Musim se ale zeptat a to bez rejpani, pri cene PHM dneska.... fakt vam stoji to objizdeni po okreskach kde spalite daleko vic PHM za to nekoupit si dalnicku? Ja mam dalnicku na obe auta a beru to tak, ze to je zadarmo, kdyz si spocitam, ze na dalnicich najedu cca min 12000 km za rok, tak na mytnem by to bylo celkem husty oproti teto aktualni castce. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...