Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dvoudenní úklid, nové patice světel, lampy jsem navrtal pro odtok vody, nataženy kabely k zadním dveřím pro repro a nalepil jsem něco na kastli, co jsem doma našel zbytky.

IMG_20230821_170255.jpg

IMG_20230822_110741.jpg

IMG_20230824_144208.jpg

IMG_20230824_144214.jpg

IMG_20230822_152114.jpg

Odesláno (upraveno)

Neměl by někdo prosím fotku, jak vypadá odkladací šuplík u spolujezdce? majitel tam něco tropil, vidím sešroubované a polepené tělo ventilátoru, vyřezaný kastlík, nějaký improvizovaný držák dvířek...

Další věc, ventilátor se mi lehce točí, i když je otočný přepínač rychlosti na nule. Jak se dotanu k přepínači? Jsou tam nějaké kontakty? 

A taky mám problém sehnat repro do zadních dveří. Otvor je sněco málo přes 115mm, ale nevěřím, že by se tam vlezly. 100mm repro zase nedošáhnou packami na montáž.

IMG_20230826_123914.jpg

IMG_20230826_123936.jpg

Upraveno uživatelem tuningrob
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Kdyby někdo věděl o slušné kastli s doklady 106 ale 3 dveřové provedení s motorem 1.4 55kw KFX. Auto mě baví, mám špatnou kastli ale motor skvělý. Za rok/10 000km nevzal ani půl litru a má 160tis najeto. 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mám ho doma, a kdepak ho prosím najdu? U nohou řidiče? Nemůžu nikde najít na internetu schéma relátek. Nejsou ani nijak popsány ve skříňce.

Mám problém s táhly zámků. Centrál nemá dostatečnou sílu s nimi hýbat, ale když jsem měl tapecy dole, tak tam nebyl vůbec žádný přístup na ně. Nechápu jak.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Proč vždy lidi nechají tu STK propadnout a pak až to auto nabízejí na prodej nikdy nepochopím.
Málokdo má doma plaťák, nebo odtahovku. A platit někomu za dovoz takového vraku nemá smysl.
Kdyby to nabízel ještě aspoň s měsíc platnou STK, tak se toho zbaví spíš.

Upraveno uživatelem dracekvo
Odesláno

Já zas nechápu, proč lidi chtějí prodat auto, které je vhodné jedině do šrotu.

Cena vyvaření několikanásobně přesáhne cenu stejného auta, které nebude mít díry skrz. Ke kupní ceně je potřeba ještě připočítat poplatek 800,- za převod, poplatek za evidenčku. Všude se to bude muset vozit na podvalu, protože bez STK už to na silnici nemůže.

Odesláno

mno, my jako mlaďoši jsme to řešili tak, že jsem koupil shnilou 1000MB, vyvařil (ještě AUTOGENEM !!) a prodal, takhle párkrát dokola a bylo na novou 120..., brali jsme to jako samozřejmost :myslim

dneska chce kupec za 7000 Kč koupit 20 leté auto aby bylo ZDRAVE !!😯, přitom céočko stojí pár korun, není třeba k tomu žádné vzdělání jako k autogenu a spodek auta si vyvaří za 14 dní sám..., mmch., za 7 klacků se nedá koupit ani slušné jízdní kolo 🙈

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...