Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsme se o víkendu jeli podívat na nového Bobíka :mrk No a po prohlídce a projížďce  bylo jasno...

308 GT Line, 07/2015, 2.0 Blue Hdi, 110 Kw, Man 6, modrá Magnetic, 144tkm, dovezené z Německa, full LED světla, full Black interiér, sedačky kůže / alcantara, 17' Rubis s Michelin Primacy 3 a premium sound systém Denon.

Máme radost :super

20220712_190235.jpg

20220712_190223.jpg

20220712_190253.jpg

20220712_190308.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes proběhla první část anabáze s názvem - "chci na značkách Lko" :aut

Nástup na Frýdlantský magistrát, spojili jsme to s akcí přepisu starého Bobíka. Ani jsem nestihl vyplnit příslušný formulář a byl jsem na řadě. Paní (říkejme jí třeba Otýlie) celkem "milá", ale vyfakovala mě s kopií COC listu, že chce originál. Po telefonu zjištěno, že ten je někde zmizelej v Dojčlandu a pán co auto přivezl měl jen tuto kopií s kterou to normálně prošlo dovozovou technickou. Otylka mi ještě přihodila dobrou radu na cestu - zajeďte si na nedalekou STK (asi tam má známé), udělají vám evidenčku a výpis z kopie COC listu :roll

V domnění, že na STK to bude o domluvě - mám přece novou technickou (netřeba evidenčka) a výpis bude brnkačka jsem vyrazil. Na STK mě odkazali na šéfa techniků (asi to nebyl známý od Otylky :super), který si klepal na čelo co po něm chci? Aby se uspokojila Otylka museli by mi udělat novou evidenčku za 450,- a výpis za 750,- - to jsem prostě odmítl!

Odpoledne jsme měli něco v Liberci, tak jsem vzal všechny papíry a stavil se na úřadě v Lbc. Lidí jak nasráno, ale na dovoz nikdo. Na přepážce cápek úplně v pohodě a bez připomínek vše přijal a zhruba do týdne budou nové značky s Lkem :potlesk

Jo a paní Otýlie mi může políbit pr*del...:bacha

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno (upraveno)

Gratuluji a jen se zeptám jak se ti do toho leze když si teď zvyklej na vyšší Posez  z 5008?😂 koukám ze vse jedes v GT line a naftě 2.0 benzin ti nesmí do domu?

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Děkuji všem :papa

@Charlie 1 trochu uvedení do reality :D

Vyšší posez v 5008 je jasně lepší, ale jsem ještě zvyklý ze staré 308 a nastupování i pohodlí za volantem je perfektní. Akorát manželka nadávala, že vypumpování sedačky trvá 2x tolik co u staré... :aut

5008 je 1.6 a na naftu jsem prostě zvyklý, benzín jsem měl jen kdysi ve Fabii. 

Odesláno (upraveno)

Dnes umytá a uskladněná druhá sada zimních Continentálů :cool:

20220717_152527.jpg

A taky jsem nainstaloval kameru - systém DualLock :super 

Až při tahání kabelu jsem zjistil, že v kastlíku je volný USB vstup ideální pro napájení kamery. Aspoň nemusím mít ten hrozný adaptér v 12V zásuvce :potlesk

20220717_162519.jpg

20220717_164411.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 2 týdny později...
Odesláno

No docela jo. Ten prostřední dole u osmičky jsem sundával, protože mi přesně vyšel do té díry v nárazníku a málem jsem si zlámal prsty. To lepidlo udělá takový tahavý gel a nejde to dolů. A na oddělení DualLocků od sebe je taky zapotřebí dost síly. :roker

Odesláno

Můžu se zeptat na to osazení přední loketní opěrky zezadu? Je tam zásuvka + nějaké USB nebo jen zásuvka? Líbilo by se mi to do mé SW, kde mám jen kastlíček. Má někdo představu náročností a cenovky? Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...