Přejít na obsah

PetrZe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

O uživateli PetrZe

  • Datum narození 1.1.1900

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Město
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PetrZe's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

22

Popularita

  1. PetrZe

    Pavelu96 308 II GT Line

    Můžu se zeptat na to osazení přední loketní opěrky zezadu? Je tam zásuvka + nějaké USB nebo jen zásuvka? Líbilo by se mi to do mé SW, kde mám jen kastlíček. Má někdo představu náročností a cenovky? Děkuji
  2. PetrZe

    Connect Nav - Tomtom 3D

    Podporu nehledej u českého zastoupení Peugeot, na starší modely prý nemají licenci, tj. objednat lze jen pro nové vozy asi od poloviny 2021. Udělej si registraci na Peugeot stránkách jiného státu (já mám třebas zde https://services-store.peugeot.co.uk/) a podle VIN přiřazeného auta dostaneš info, jestli je tvoje auto podporováno nebo ne (mám 308 rv 2017 bez SOS panelu a funguje mi jak dopravní info tak i radary). Po vybrání služby normálně uhradíš kartou a v autě se mi to aktivovalo samo.
  3. Praha, Táborská x Lounských nebo Táborská x Nuselská několikrát do roka tam probíhá výuka Policie, kdy je hrozen policajtů na chodníku a jeden se snaží řídit křižovatku. Většinou kolona od sjezdu z 5. května až na Nám. bratří Synků a ze 3/4 zdržují řidiči, co neví.
  4. PetrZe

    Problém s ADBlue

    Tak auto je doma. Diagnostika potvrdila chybu P20E8. Výměna nádrže na účet Peugeot, takže jsem platil jen diagnostiku a práci (6tis. včetně půjčeného náhradního auta). Ještě jednou díky ChouLu za ověření možnosti "záruční" výměny.
  5. PetrZe

    Problém s ADBlue

    Ahoj mám stejný problém jako většina z vás v tomto tématu. Včera se mi zahlásila závada emisních systémů následovaná všeobecnou poruchou motoru a blikající adBlue s odjezdem 1100 km. Auto je 308 z 2018 s nájezdem 128 tis. km. Můžu požádat o prověření VIN VF3LJAHXHHS238901 pro výměnu nádrže v rámci Peugeot akce? Díky
  6. PetrZe

    Connect Nav - Tomtom 3D

    Peugeot ČR má již registraci. Fungují mi registrační údaje z francouzského webu. Vidím své auto i předplatné Traffic TomTom https://services-store.peugeot.cz/ EDIT 08.03.22: Tak jsem si myslel, že spolu se spuštěním služeb i v ČR budu moci objednávat službu napřímo, ale platí pouze pro nové vozy. Uplynuly mi bezplatné 3 roky v rámci registrace auta v UK, takže jsem využil jejich nabídky na předplacení na další 3 roky. V autě vše funguje bez problému, služba se nově jmenuje Connected Navigation Pack a obsahuje i výstrahy včetně radarů.
  7. PetrZe

    Oprava bočního průrazu pneu

    Díky všem za názory, zůstanu u koupě nové gumy.
  8. Dnes jsem si, abych se procvičil ve výměně kola, "šikovně" najel k obrubníku a cvaknul si 4 dny starou pneumatiku. Při brouzdání v eshopech s nejbližším termínem dodání nové, jsem narazil na tenhle servis, kde nabízí opravu svařením a vulkanizací. Má s tím někdo zkušenost? Na jednu stranu se mi nechce vyhodit 2.500 za novou gumu, ale riskovat, že se mi ta záplata někde utrhne bych taky nechtěl.
  9. PetrZe

    Zvuk navigace z mobilu

    Přehrávání médií přes BT na T9 jde (alespoň v mé GT Line 2017/18). Využívám na Spotify.
  10. HonzaZ: Mám 308 GT Line po FL (2017) s FullLed a na denní svícení svítím jenom předkem
  11. PetrZe

    Start Stop

    Zeptám se na opačný problém, poslední dva dny se mi stává, že Start-stop je aktivní, motor zahřátý. Po zastavení start-stop zhasne motor, ale po sešlápnutí spojky nenaskočí. Ještě doplním, že to nehlásí žádnou chybu (nevím jak na diagnostice) a jedno se mi stalo, že se po tomto problému deaktivoval až do vytažení klíčku ze zapalování.
  12. PetrZe

    zajímavé aplikace pro Android

    Na správu aplikací a telefonů dětí používám free verzi ESET Parental Control. Nastavíš časová okna, oprávnění k aplikacím. Na svém telefonu mám jako rodič a můžu aktualizovat jejich nastavení nebo žádosti o povolení aplikací nebo času.
  13. PetrZe

    Connect Nav - Tomtom 3D

    Nejspíše proto, že ČR nepatří mezi podporované země (dle mého na to naše zastoupení Peugeot kašle). Registraci jako takovou děláš u zástupce Peugeot UK/FR. Uvidíme na podzim, kdy by se mělo rozšířit i u nás.
  14. PetrZe

    Nová 2008

    Milan+: bylo to hodně o známosti. První barevnou televizi jsme si dovezli z Pardubic, na krám dorazili dvě. Kola jsem měli z Kroměříže, přivezli jich 6.... LP 1984
×
×
  • Vytvořit...