Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ferryho 206 1,4HDi X-design - nové přední světlomety a STK na další dva roky

Recommended Posts

Odesláno

Zadni celopodbehy jsem mel v ACI koupeny uz v lete, ale k napasovani jsem se dostal az dnes. Chtelo to uriznout prebytecne casti, trochu semtam dobrousit tvar a hlavne pak dotvarovat do podbehu horkovzduskou k originalnim mini-plastum, ale slo to dobre a povedlo se, tak uz nebudou litat kaminky do celeho odkryteho podbehu

IMG-20221004-WA0005.jpg

IMG-20221004-WA0003.jpg

IMG-20221004-WA0009.jpg

• Ferry changed the title to Ferryho nová hračka 206 1,4HDi X-design - eňoňuňo daily car - další malé vylepšení - zadní celopodběhy
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Minuly tyden jsem konecne sehnal trubku klimy, ktera mi chybela do kompletace okruhu a dneska jsem nasel cas zapojit ji spolu s novym vysousecem a system naplnit. Ted muzu rict, ze dodelavka klimy se povedla i u 206 a pekne to chladi. Uvidime, zda nebudou uniky, ale snad ne, kontrastni latku jsem zatim ani neplnil :)

Resizer_16656855156221.jpeg

• Ferry changed the title to Ferryho nová hračka 206 1,4HDi X-design - eňoňuňo daily car - už to klimatizuje
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se pustil do vymeny zhavicich svicek, abych se konecne zbavil chybove hlasky v ECU a Antipollution hlasky na displeji. Dve na strane setrvaku, co jsou dobre pristupne, sly krasne a byly samozrejme v poradku a zhavily. Ty dve dalsi, na strane u rozvodu a hur pristupne, sly krapet hur, nicmene zavitnikovym stylem sroubovani a kapkou WDcka jsem je dostal v poradku ven taky. Ty uz byly KO a nezhavily (dle vypisu diag asi poslednich 10tis najetych km). Po nastartovani se vsema novyma zhavkama se mi subjektivne zdal chod motoru klidnejsi, tak asi vyznam maji. Hlavne ale uz sla smazat zavada v ECU a ted je auto na diag komplet ciste.

Resizer_16659407250583.jpeg

Resizer_16659407167611.jpeg

Upraveno uživatelem Ferry
  • Ferry changed the title to Ferryho 206 1,4HDi X-design - eňoňuňo daily car - žhavičky úspěšně vyměněny
Odesláno

byly tam NGK a dal jsem zase NGK, ze znackovych asi nejlevnejsi - 212kc kousek, Bosche vychazi na 250 a Valeo dokonce 306, BERU kupodivu nedela

Jinak teda mile me prekvapil dnesni ranni studeny start, kdy ten motor mel fakt znatelne klidnejsi a tissi chod, takze parada

• Ferry changed the title to Ferryho 206 1,4HDi X-design - eňoňuňo daily car - nemožné skutečností - aktivovaný tempomat
Odesláno

Myslím, že budeš mít celý zástup zájemců :D kdyby to šlo, tak dám aspoň deset bodů za ten tempomat :super

Ale kdyby se řeklo přestavět na kabrio, tak věřím, že to dokážeš :D

Odesláno

Zastupce zajemcu budu muset filtrovat jen na 1,4hdi a 1,6hdi s ECU EDC16C34 :) k ostatnim motorum jsem informace nenasel (resp. aktivne nehledal), ale muzu udelat vlakno do Udelej si sam, kam ten postup nasdilim

Odesláno (upraveno)
před 19 hodinami, MJSytic napsal:

To je jen otázka času a bude i ESP :aut 

"A budou i ty velký žahnutý žuby?"

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...