ozzy56 Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 aj vzduchovka je dobrá Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 před 2 hodinami, Pepito napsal: @Hafity, to je otázka nebo konstatování? Vypadnul mi klikyhák.... Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 7,6 a pak jí jenom nameteš na lopatu a hodíš na kompost Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 27. duben 2025 Autor Odesláno 27. duben 2025 To zkusím,ale hlavně budu muset dát i nějakou plašičku na kočky pod přístřešek pro auta. Citovat
Hafity Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 Samozřejmě zvířátka máme rádi, že ano.... Ale "vocáď pocáď".... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 Pokud ti kočka posrala auto tak je to pěkná pomsta za něco od ní, to je známá věc, pokud kočce něco vadí tak to pochčije nebo posere. A umí to udělat naschvál, běžný jsou boty, nebo křeslo kde si sedáváš, případně i postel, ale o autě jsem teda nevěděl, a nebo jí má soused cvičenou a poslal jí tam on. Milan+, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 Bych jí vychoval jednou pro vždy lopatou. A když by měl soused řeči tak bych mu dal asi taky lopatovou meducínu. Ono kočka se nesnese s kunou takže já kočkám toleruju že chodí spát do motoráku na teplý motor ale udělat mi tohle to by lopata lítala. Radek Hurvajz, pavelu96 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 Mě lezly celou zimu po CCčku. Jak je jen pod střechou, tak tlapky všude po autě, ale nic nepodrápaly. Co jsem ale kolem auta nalil ocet, tak byl klid. Tady chodí koček spousta - vesnice, takže ani nevím která tam lezla. Milan+ a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 Jednou za čas obsypu kola u aut na zahradě pepřem - sousedův čivavák se časem odnaučil mi vochcávat kola. A kočka od sousedů mi taky jednou vlezla na 308, ale to bylo jen jednou, takže nevím - ten ocet zní dobře Citovat
Milan+ Odesláno 28. duben 2025 Autor Odesláno 28. duben 2025 před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Pokud ti kočka posrala auto tak je to pěkná pomsta za něco od ní, to je známá věc, pokud kočce něco vadí tak to pochčije nebo posere. A umí to udělat naschvál, běžný jsou boty, nebo křeslo kde si sedáváš, případně i postel, ale o autě jsem teda nevěděl, a nebo jí má soused cvičenou a poslal jí tam on. To říkala dcerka taky,že jsem ji něco udělal,zatím nic,protože nejde chytit. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 No jasně to je opačný pořadí no. nejdřív kočka udělá bobana a pak se jí teprve něco stane Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Kloub Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 Ja koupil na drzou kočku která nešla ani chytit ani odradit vzduchovkou odchytovou klec, hned druhé ráno jsem ju vezl do lesa 20 km daleko, snad nedojde….. Milan+ a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
chuck11 Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 Dej si na kapotu ochranou PPF fólii a budeš mít 2 mouchy 1 ranou, ochráníš před kočkama kamínkama atd. Milan+ a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 kolik s tím máš už najeto? nebo to stoji pod staním a jezdíte druhým? Citovat
Milan+ Odesláno 28. duben 2025 Autor Odesláno 28. duben 2025 @Charlie 1 U nás jsou v permaneci všechny auta denně krom někdy víkendů. A podle toho jak kdo dojede se parkuje. Dnes je v garáži opět Pažout,jelikož holky do toho sklonu nechtějí jezdit do garáže. No a 6.5 jedu do Zdib na třetí garanční. Citovat
Milan+ Odesláno 1. listopad 2025 Autor Odesláno 1. listopad 2025 Tak máme hezké číslo Péťa, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 21. prosinec 2025 Autor Odesláno 21. prosinec 2025 (upraveno) V 12. 11. 2024 at 22:10, Radek Hurvajz napsal: Je nelepivej, použivam ho už asi 8 let co je na trhu Dokonce to u něj píšou, proto jsem ho tenkrát koupil Nová receptura - nevytváří lepkavou vrstvu! https://www.autokelly.cz/Product/ACST024/4143597 Tak jsem dal na radu @Radek Hurvajz,koupil ten spray,zatim klid a dnes ještě zadělal jinou plašičku, ta se zapíná stáním na místě, má to nějaké čidlo a ještě blikaji led diody. Původní dám vedle baráku do stání. Upraveno 21. prosinec 2025 uživatelem Milan+ Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen Tak zítra ráno směr Zdiby,čeká nás čtvrtá garanční. Ještě bude muset následovat i první STK. Pepito, Péťa, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 7. květen Autor Odesláno 7. květen (upraveno) Tak auto v servisu a od Verči @Ta jak bydlí s Pe.Tremmám půjčené i30 N Line a jsem v Letňanech, aby to uteklo. Příjemné auti, každopádně se do toho nastupuje a vystupuje o poznání lépe než z 308 co mám doma. Upraveno 7. květen uživatelem Milan+ ozzy56, Pe.Tr a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.