Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud ti kočka posrala auto tak je to pěkná pomsta za něco od ní, to je známá věc, pokud kočce něco vadí tak to pochčije nebo posere. A umí to udělat naschvál, běžný jsou boty, nebo křeslo kde si sedáváš, případně i postel, ale o autě jsem teda nevěděl, a nebo jí má soused cvičenou a poslal jí tam on. 🙂

Odesláno

Jednou za čas obsypu kola u aut na zahradě pepřem - sousedův čivavák se časem odnaučil mi vochcávat kola. :aut A kočka od sousedů mi taky jednou vlezla na 308, ale to bylo jen jednou, takže nevím - ten ocet zní dobře :super

Odesláno
před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Pokud ti kočka posrala auto tak je to pěkná pomsta za něco od ní, to je známá věc, pokud kočce něco vadí tak to pochčije nebo posere. A umí to udělat naschvál, běžný jsou boty, nebo křeslo kde si sedáváš, případně i postel, ale o autě jsem teda nevěděl, a nebo jí má soused cvičenou a poslal jí tam on. 🙂

To říkala dcerka taky,že jsem ji něco udělal,zatím nic,protože nejde chytit.

Odesláno

@Charlie 1 U nás jsou v permaneci všechny auta denně krom někdy víkendů. A podle toho jak kdo dojede se parkuje. Dnes je v garáži opět Pažout,jelikož holky do toho sklonu nechtějí jezdit do garáže.

No a 6.5 jedu do Zdib na třetí garanční.

• O 6 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)
V 12. 11. 2024 at 22:10, Radek Hurvajz napsal:

Je nelepivej, použivam ho už asi 8 let co je na trhu

Dokonce to u něj píšou, proto jsem ho tenkrát koupil
Nová receptura - nevytváří lepkavou vrstvu!

https://www.autokelly.cz/Product/ACST024/4143597

Tak jsem dal na  radu @Radek Hurvajz,koupil ten spray,zatim klid a dnes ještě zadělal jinou plašičku, ta se zapíná stáním na místě, má to nějaké čidlo a ještě blikaji led diody. Původní dám vedle baráku do stání.

Screenshot_20251221_220441_LKQ CZ.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
  • O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...