Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

co by za to daly ostatní automobilky , ale nejprodávanější auto Evropy je z Rumunska 😯--tohle neuvěřitelné sdělení se stalo skutkem 😯, snad ta současná situace těm tupcům a nejen v Bruselu otevře oči 🤔

https://www.autoforum.cz/predstaveni/nejlevnejsi-dacia-je-znovu-nejprodavanejsi-auto-evropy-pro-ostatni-by-to-mel-byt-budicek/

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Ten titulek tématu nekoresponduje s článkem. Tam se uvádí nejprodávanější. Ne nejlepší :P

to je pravda :), ale co se nejvíce prodává, bývá pro kupce obvykle i nejlepší 😉

Odesláno
V 25. 2. 2022 at 18:05, ozzy56 napsal:

co se nejvíce prodává, bývá pro kupce obvykle i nejlepší

To bych zase tak uplně netvrdil :D Kdyby si každému z nich dal třeba milion na koupi auta, vsadím se že dost lidí by si vybralo jinak :P Podle mě je nejprodávanější, protože je jedno z nejlevnějších.. A spoustu lidí slyší na to, že si může za 300 klacků koupit nové auto :) 

Odesláno

Mezi pár známými to auto je a nikdo si nestěžuje, záleží co od toho očekává. Ale v každém případě lepší nové se zárukou,než 10 let a více starý hrkač,pokud si na tom sám nic neudělá.

Tady to strčí na záruku a nestará se.

Odesláno

@Rikic339  to je přece jasné , že je za tím ekonomická situace kupců 😉, a u nového auta máš min. 5 let záruku, takže si pak koupíš zase nové

je to stejné, jako jsem četl, že nejoblíbenější barva auta je bílá 😯--no je, protože u většiny nových aut ji máš v ceně... 😂

Odesláno
před 10 minutami, Milan+ napsal:

lepší nové se zárukou,než 10 let a více starý hrkač,pokud si na tom sám nic neudělá.

přesně tak :super,  třeba já jsem se k tomuto poznání dopracoval po cca 30 letech opravování starých šunek 😢, trvalo mi to dlouho, já vím 🤠

Odesláno (upraveno)

Já jsem v tomhle jinej. Jednak jsou pro mě nová auta zbytečně drahá, druhak nacpaná koninami prodražujícími jejich provoz (drtivou většinu z nich opravdu k životu nepotřebuju a třeba u firemního jsem povypínal co šlo) - holt si radši koupím desetiletý auto kategorie na kterou v případě nového nemám šanci (nebo nemám potřebu) našetřit než si koupit nový a být odkázaný pouze na značkový servis za těžký love.
Moje současný auto mě stálo pod 200 000 Kč (nový by stálo 4 - 5x tolik) a co se servisu týče, tak zatím vše funguje jak má. Až se spojka zeptá, tak se holt vymění za 20 tKč, možná přijdou vstřiky nebo čerpadlo, ale co jsem sledoval, tak by neměl být problém na vstřikách najet i půl mega km a to je ještě dlouhá cesta. Každopádně jsem přesvědčený, že nemám šanci se včetně kompletních servisních nákladů dostat ani na polovinu ceny nového

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jo řešil jsem dvě,Fiat Brava,lehlo čerpadlo v nádrži 14dni po záruce,Fiat to vzal na kulanci. Předtím Favorit, vůle v ložiscích předních kol.

Odesláno

doufám, že to nezakřiknu , ale Berlingo 5 let a 70 tisíc KM, za celou dobu NIC, P 2008 jen rok a něco a 12 tisíc KM--po info o rozv. řemenu a hlavně aut. převodovky šlo hned pryč, jinak NIC,  Tucson více než 1.5 roku a 15 tisíc a zatím NIC , co máme nová auta po rodině, tak nemůžu říct nic špatného, ale jsme všichni starší řidiči, resp. řidiči s praxí cca 50 let a to už by člověk měl poznat, co to auto chce 😉

Odesláno (upraveno)

Možná impertinentní otázka, ale kolik byla ztráta při prodeji té roční 2008 ?

Osobně bych tipoval klidně i 100 tKč

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

nebyla to ani polovina, auto bral majitel bazaru pro manželku (říkal), auto šlo na protiúčet, ale bazar jen vykoupil vůz, prodejcem nového auta byla jiná firma, ale určitě obě spolupracovaly :myslim, navíc jsem něco málo usmlouval z nového auta, takže ta ztráta byla minimální, hlavně jsem se chtěl zbavit té 2008, dokud měla ještě cenu, bo ta aut. převodovka mi vůbec nevyhovovala :bojim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 2 hodinami, Milan+ napsal:

Jo řešil jsem dvě,Fiat Brava,lehlo čerpadlo v nádrži 14dni po záruce,Fiat to vzal na kulanci. Předtím Favorit, vůle v ložiscích předních kol.

Počkej, já myslel reklamaci v 21.století :)

Jinak nové je zkrátka nové, o tom žádná. A navíc při nájezdu pod 30tis/rok (zvlášť, když to není jen město) je velká šance, že to záruku přežije bez reklamace :myslim

Každopádně, já bych nové taky nechtěl. To jen jezdíš a o nic se nestaráš. Auto mě musí budit ze spaní. Proto jsem si Peugeota vybral. Tam je to u ojetiny jistota :aut

Odesláno (upraveno)

@MJSytic

Ptal jsi se na nová auta,je jedno kdy. Jetý jsem si opravil , když to šlo bez zdviže. A ani to jetý mě ze spaní nesmí budit.🤣

Doufám že následující co dojede bude také v pohodě.

Jináč asi nejlepší jete ,koupeno jako městské a do práce pro maminu,byl MB A140,jen olej, svíčky,filtry a jednou desky. Kromě nezaviněné nehody.

Teď momentálně CX3,tam se krom oleje a filtrů nedělo nic,ale 118 2,0 tam to vypadalo skoro na oxidační kat a jednotku k němu,nakonec to byl jen elektricky řízený termostat a moje zalomené a odřené ruce.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno
V 28. 2. 2022 at 17:27, MJSytic napsal:

Každopádně, já bych nové taky nechtěl. To jen jezdíš a o nic se nestaráš. Auto mě musí budit ze spaní. Proto jsem si Peugeota vybral. Tam je to u ojetiny jistota :aut

😅🤣😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...