Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak ty jsi určitě z opačné strany republiky jak to většinou bývá 😁 No jooo - podívaj sa na Pražáka 🙂😉 Dyť to říkám 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

To bych viděl na nějaké jarní společné focení, jestli bude příležitost

• O 6 měsíců později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

@chuck11 V pohodě, takhle z fotek to není vidět, ale byly celkem odrbaný a taky se mi v kombinaci s tou bílou zas tak nelíbily. Má je teď ségra na šedé 308 a tam se mi celkem líbí.

No... A teď to zábavnější. Už při koupi auta mi chrastil, nebo skoro spíš nehrál, reprák u spolujezdce, tak jsem se před cestou na dovolenou rozhodl přední dveře vytlumit a rovnou dát lepší repro. Výměna proběhla v pořádku a než jsem vrátil tapce zpátky tak jsem si chtěl ověřit, že to hraje :D začal hrát spolujezdcův a řidičův ani prd, tak jsem to vypnul, zkontroloval zapojení, které bylo v pořádku a zapnul znova. Z repráků se ozvalo zaprskání a vyšel kouř ze středové konzole :D Tak jsem se pustil do dalšího rozebírání a auto vypadalo jak kdyby v něm bouchla bomba a smrdělo podobně. Takže se mi pravděpodobně někde zkřížily dráty, protože jinak nechápu jak by se mi povedlo odpálit jednotku displeje. Napájecí deska jednotky (na fotce úplně dole, ta s konektorama) měla prdlou pojistku, vyteklé SMD kondenzátory a zesilovač v čudu. Takže necelý týden před dovolenou jsem ještě sháněl jednotku. Povedlo se mi sehnat na vrakáči z C4 Cactus, vyzkoušel jsem jestli je funkční, rozebral, vyměnil desku a všechno je zas tak, jak má. Klep klep :D

20220704_161621_HDR.thumb.jpg.1817904f0071f35957eba4c480b65ed6.jpg

A pak už jen před dovolenou při 67000 km výměna oleje a všech filtrů, servis klimy a hotovo :) aktuální nájezd se těsně přehoupl přes 70000.

Upraveno uživatelem poldiss
  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

to nas..e 😡 A nejhorší je, že  i když ho náhodou chytneš tak Ti do očí tvrdí, že on ne.

V tomhle je původní 308 řešena o něco lépe - proti koulím vychází černý nárazník a SPZ dole je uchráněna (zase ji používám místo hrabla na sníh 😞 a občas ji sám porovnám o obrubník)

Odesláno (upraveno)
V 24. 6. 2021 at 14:29, poldiss napsal:

většinou se spíš nasoukávám do místa o 10 cm větších než auto :D

Byla to jen otázka času :cool:

Je to hnus. Velice nerad parkuji v řadě aut u chodníku a u obchoďáku raději dál od vchodu, ale většinou po příchodu kolem auta stojí další, jako by je to přitahovalo...

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

@pavelu96 Ono je to tady v Nuslích těžký, buď zaparkuju do místa o 10 cm větší, než je auto nebo nezaparkuju vůbec. :D

Hlavně je tu 90% míst podélných, což je vlastně lepší, radši budu párkrát do roka rovnat SPZ, než řešit důlky ve dveřích. Ale teda ten rámeček mě se.e... už jsem jeden měnil na jaře...

@VojtouNerCZ Koukal jsem, že jeden vrut je na půl cesty ven, takže je lehce prasklý nárazník, ale naštěstí to není vůbec vidět. Jinak bych tu asi běhal s flexou a vyráběl demontovatelný tažný :D

@RichVa Jak říkáš, vím přesně kdo to dělá a už jsem ho jednou konfrontoval, když jsem ho zastihl při "činu". Byl po kouli hluboko v mém autě a dělal, že on není přece jediný s tažným a že už to tam určitě muselo být předtím :roll

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak nějaké ty novinky :D v dubnu jsme prošli STK bez ztráty kytičky (ještě aby ne) s krásným pořadovým číslem

stk-0308.jpg.6cf8be7502ec2bc181fbfc40da9a8281.jpg

a cestou z STK mi na dálnici při předjíždění vjel bez blinkru do pruhu čečenec v taxíku, na kterého jsem jen tak tak zareagoval a urazil mu zrcátko. Po zastavení se mi snažil celkem agresivně vysvětlit, že je to moje chyba a chtěl peníze. :D Chvíli jsem se s ním dohadoval a když jsem vzal telefon, že zavolám policii, tak se hned zklidnil a vypařil se jak pára nad hrncem. :D Naštěstí jsem z toho vyklouznul jen s tímhle, nechtěl bych řešit něco vážnějšího.

20230412_164615m.thumb.jpg.e09163e0e2f0b592d1f58004d716c1d9.jpg         20230412_164552m.thumb.jpg.f8d0bd7d589f1477616186b25bf52e8d.jpg

A teď aktuálně při nájezdu 77k km proběhla výměna oleje a filtrů a čekají mě velice brzo komplet brzdy. Což se doufám bez diagnostiky povede.

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...