Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Neboj, já ti 508 někdy vyfotím a pošlu na whatsapp Citovat
poldiss Odesláno 31. říjen 2021 Autor Odesláno 31. říjen 2021 Děkuju kluci @HanysR se klíďo můžeme někdy domluvit Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Tak ty jsi určitě z opačné strany republiky jak to většinou bývá No jooo - podívaj sa na Pražáka Dyť to říkám Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
poldiss Odesláno 31. říjen 2021 Autor Odesláno 31. říjen 2021 Tak od čeho máme ty luxusní káry? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 To bych viděl na nějaké jarní společné focení, jestli bude příležitost Citovat
poldiss Odesláno 12. květen 2022 Autor Odesláno 12. květen 2022 kemo, Milan+, Rikic339 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
poldiss Odesláno 18. srpen 2022 Autor Odesláno 18. srpen 2022 Jsem to tu zapomněl aktualizovat tak nejdřív kola - jsou na autě a vypadá to posuďte sami Fotky jsou z dovolené v Chorvatsku ze které jsme se právě vrátili a autíčko šlapalo jak hodinky. Myslím, že tohle je fajn radim.1008, kemo, Rikic339 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
chuck11 Odesláno 18. srpen 2022 Odesláno 18. srpen 2022 Po pravdě , původní disky co jsi tam měl za mne sedí 308 více. Neber to ale jako urážku každému se líbí něco jiného- 100 lidí x 100 hutí Citovat
poldiss Odesláno 18. srpen 2022 Autor Odesláno 18. srpen 2022 (upraveno) @chuck11 V pohodě, takhle z fotek to není vidět, ale byly celkem odrbaný a taky se mi v kombinaci s tou bílou zas tak nelíbily. Má je teď ségra na šedé 308 a tam se mi celkem líbí. No... A teď to zábavnější. Už při koupi auta mi chrastil, nebo skoro spíš nehrál, reprák u spolujezdce, tak jsem se před cestou na dovolenou rozhodl přední dveře vytlumit a rovnou dát lepší repro. Výměna proběhla v pořádku a než jsem vrátil tapce zpátky tak jsem si chtěl ověřit, že to hraje začal hrát spolujezdcův a řidičův ani prd, tak jsem to vypnul, zkontroloval zapojení, které bylo v pořádku a zapnul znova. Z repráků se ozvalo zaprskání a vyšel kouř ze středové konzole Tak jsem se pustil do dalšího rozebírání a auto vypadalo jak kdyby v něm bouchla bomba a smrdělo podobně. Takže se mi pravděpodobně někde zkřížily dráty, protože jinak nechápu jak by se mi povedlo odpálit jednotku displeje. Napájecí deska jednotky (na fotce úplně dole, ta s konektorama) měla prdlou pojistku, vyteklé SMD kondenzátory a zesilovač v čudu. Takže necelý týden před dovolenou jsem ještě sháněl jednotku. Povedlo se mi sehnat na vrakáči z C4 Cactus, vyzkoušel jsem jestli je funkční, rozebral, vyměnil desku a všechno je zas tak, jak má. Klep klep A pak už jen před dovolenou při 67000 km výměna oleje a všech filtrů, servis klimy a hotovo aktuální nájezd se těsně přehoupl přes 70000. Upraveno 18. srpen 2022 uživatelem poldiss OK406 a HonzaZ ohodnotil 2 Citovat
poldiss Odesláno 26. říjen 2022 Autor Odesláno 26. říjen 2022 Moje nenechavé ruce mi nedaly a začal jsem sjíždět informace o SMEGu a narazil jsem na francouzská a ruská fóra, kde se řešila aktivace dalších témat a změny v nastavení SMEGu, tak jsem to prubnul Celkem to teď ladí pavelu96, OK406, Mikis a 2 další ohodnotil 5 Citovat
poldiss Odesláno 23. prosinec 2022 Autor Odesláno 23. prosinec 2022 Miluju lidi, co používají kouli jako parkovací senzor Citovat
RichVa Odesláno 23. prosinec 2022 Odesláno 23. prosinec 2022 to nas..e A nejhorší je, že i když ho náhodou chytneš tak Ti do očí tvrdí, že on ne. V tomhle je původní 308 řešena o něco lépe - proti koulím vychází černý nárazník a SPZ dole je uchráněna (zase ji používám místo hrabla na sníh a občas ji sám porovnám o obrubník) poldiss a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. prosinec 2022 Odesláno 23. prosinec 2022 (upraveno) V 24. 6. 2021 at 14:29, poldiss napsal: většinou se spíš nasoukávám do místa o 10 cm větších než auto Byla to jen otázka času Je to hnus. Velice nerad parkuji v řadě aut u chodníku a u obchoďáku raději dál od vchodu, ale většinou po příchodu kolem auta stojí další, jako by je to přitahovalo... Upraveno 23. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. prosinec 2022 Odesláno 23. prosinec 2022 Naštěstí jen rámeček a spz. Nebo to schytal i nárazník? Zase nárazník->narážet xD poldiss ohodnotil 1 Citovat
poldiss Odesláno 23. prosinec 2022 Autor Odesláno 23. prosinec 2022 @pavelu96 Ono je to tady v Nuslích těžký, buď zaparkuju do místa o 10 cm větší, než je auto nebo nezaparkuju vůbec. Hlavně je tu 90% míst podélných, což je vlastně lepší, radši budu párkrát do roka rovnat SPZ, než řešit důlky ve dveřích. Ale teda ten rámeček mě se.e... už jsem jeden měnil na jaře... @VojtouNerCZ Koukal jsem, že jeden vrut je na půl cesty ven, takže je lehce prasklý nárazník, ale naštěstí to není vůbec vidět. Jinak bych tu asi běhal s flexou a vyráběl demontovatelný tažný @RichVa Jak říkáš, vím přesně kdo to dělá a už jsem ho jednou konfrontoval, když jsem ho zastihl při "činu". Byl po kouli hluboko v mém autě a dělal, že on není přece jediný s tažným a že už to tam určitě muselo být předtím RichVa ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 24. prosinec 2022 Odesláno 24. prosinec 2022 Neplatilo pred časom, že guľa musela byť pri jazde demontovaná? Citovat
Péťa Odesláno 24. prosinec 2022 Odesláno 24. prosinec 2022 Ano, ale pouze pokud je odnímatelné nebo sklopné. Ještě dnes Ti namontují pevné TZ, nic tomu nebrání, pokud koule nezakrývá RZ nebo osvětlení. Např. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
poldiss Odesláno 26. červen 2023 Autor Odesláno 26. červen 2023 Tak nějaké ty novinky v dubnu jsme prošli STK bez ztráty kytičky (ještě aby ne) s krásným pořadovým číslem a cestou z STK mi na dálnici při předjíždění vjel bez blinkru do pruhu čečenec v taxíku, na kterého jsem jen tak tak zareagoval a urazil mu zrcátko. Po zastavení se mi snažil celkem agresivně vysvětlit, že je to moje chyba a chtěl peníze. Chvíli jsem se s ním dohadoval a když jsem vzal telefon, že zavolám policii, tak se hned zklidnil a vypařil se jak pára nad hrncem. Naštěstí jsem z toho vyklouznul jen s tímhle, nechtěl bych řešit něco vážnějšího. A teď aktuálně při nájezdu 77k km proběhla výměna oleje a filtrů a čekají mě velice brzo komplet brzdy. Což se doufám bez diagnostiky povede. Mikis, pavelu96, VojtouNerCZ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
poldiss Odesláno 1. září 2023 Autor Odesláno 1. září 2023 Moje rodinka ví, že se s autem občas rád svezu trochu na hraně, tak jsem dostal k narozkám takovou pěknou modrou krabičku. Dnes proběhla výměna a mám teď z auta neskutečnou radost. Pohodlí se zhoršilo minimálně, ale auto teď vypadá a hlavně jezdí mnohem líp VojtouNerCZ, Rikic339, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.