Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 16 hodinami, Milan+ napsal:

Nějak nepobíram proč se dnes každý ....... směje Dacii a doma má tři prd....  čajna výrobků.

Tady je videt, ze predsudky a nevalny renome znacky, se daji hrozne spatne zmenit.
protoze Duster se mi libi opravdu moc. Hodnoceni ma taky vyborny a kvalita uz se solidni. Nedavno kolem me projel Jeep Renegate a ja si rikal, kam ty designeri dali oci a ze Dacia Duster je 100 hezci. A to maji podobny prvky, napriklad kriz v zadnich svetlech... Ale na tamtom je znacka Jeep holt no...

( a ted teda navic pominu, ze je to Fiat... 🤣🤦🏻‍♂️)

A vlastne jsem to nemyslel prvoplanove tak, abych hanil Dacii, jen me jina znacka honem nenapadla... a tim se vracim na zacatek... 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak Jeep jedině Wrangler nebo Grand Číro. Vše ostatní je hnus a to jsem Jeep fanda. To ostatní s Jeep nemá skoro nic společného. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 3 hodinami, Petr 3008 napsal:

Aby se to Radkovi nepletlo  😆 , tak další do party  @Sabaton

P1000606.thumb.jpg.7fca0ca39d83bc720e4816b2d01edffd.jpg.a69deb3518a21f27bfe4d1ac95ad0ba6.jpg463896989_20210413_130228(1).thumb.jpg.88203c5afe601edad3ced70c269d7dc8.jpg.94a4cf12ccd0b52416058ae901279e00.jpgIMG_20210325_133411.thumb.jpg.dd4146c2ab54bda54d2823be98ad738f.jpg.24dcf562142d380259b7a315c6d8131c.jpg

Zkoušel jsem si dát několik fotografií auta, ale po změnšení mají 60 - 70 kB, což mi bohužel systém nevezme. Jen fotografie koncových světel má pod oněch magických 50kB. Foto jsem smazal a zkusím vymyslet něco originálního. 😇

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Jo jo měl jsem stejný problém s velikostí obrázku a teď mi tam jde fláknout celá fotka. Je to tím že jsem člen? Nečlen to má omezeno? 

Jinak já s tím problém nemám, všechny vás kluci podle obrázku poznám. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Petr 3008
Odesláno

@Sabatonale já vůbec nechtěl abys to mazal..

a zadní světla jsou stěžejní prvek nových modelů. tak co  🙂

Odesláno

@Petr 3008 Já vím, že jsi to nechtěl. Ovšem avatar jsem smazal a momentálně se opravdu snažím najít adekvátní náhradu a nejsem schopen splnit velikostní limit. :D Takže se na to prostě a jednoduše vybodnu a nechám si univerzální avatar. :D

Odesláno (upraveno)

No to jsou móresy...a co aby dámy měly modrej podklad...a páni červený podklad...jako kdysi na tělocviku...

Pro ty co hlasi k příslušnosti jiného pohlaví,než co stanovila příroda.. se stanoví barevná paleta😁

Upraveno uživatelem Fruktis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...