Návštěvník Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @Vena garážmistr Vašku, tomuhle říkám světové uznání Nosorožec tuponosý severní - Ceratotherium simum cottoni Dvorská zoo je jediným místem na světě, kde se nosorožce tuponosé severní podařilo rozmnožit v lidské péči. V safari parku se narodila celkem 4 mláďata (Suni, Nabiré, Nájin a Fatu).
Weri 605 Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Takže Zlín nabízí za 500 lva na víkend asi něco jako online kamera ve výběhu... nějak nespecifikujou... Jihlava nemá lva - seká se mi jejich web Liberec má podporu min. 500,- ale povesí nás asi do seznamu... Safari má nejvíc akcí - večeře za 400,- nebo adopce každopádně na mě bliklo okno, že zájem je obrovský.. Plzeň - buď dárkový poukaz za 250,- a nebo adopce.. o tom sem sehnala jen tohle... asi blbě koukám... Hluboká nemá lva, ale za 5000,- dává cedulku k výběhu na rok.. A už musím... buď někdo pokračujte a nebo musíte počkat... Pepito a Péťa ohodnotil 2
Péťa Odesláno 22. březen 2021 Autor Odesláno 22. březen 2021 Děkuji @Weri 605 za podporu S tou volbou podporované ZOO jste mě předběhli, chtěl jsem to také navrhnout. Myslím, že ZOO Praha bude mít mnohem snazší sehnat sponzora než třeba Chleby. Dovolil jsem si narychlo vytvořit anketu: Dobrovolné příspěvky můžete posílat na klubový účet č. 106206306 / 2010 (případně 2600063573 / 2010 pro platbu v eurech) - uveďte variabilní symbol 562021. A protože souhlasím s názorem @Petr 3008, že "kdo rychle dává, dvakrát dává", navrhuji nechat tuto akci běžet do konce března, pak ji ukončit a v dubnu peníze odeslat ZOO. Fruktis, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4
Verýsek Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Souhlasím. Do konce března vybírat peníze a v dubnu poslat. Weri kolik, jestli vůbec, vydáme klubové peníze na záchranu Lva? Já bych vytáhla aspoň 10.000 Kč + to co každý z nás pošle. Medvěd ohodnotil 1
Pe.Tr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 ja bych teda na klubove penize nesahal tak razantne teda. zoo je mi jedno znam pozadi obou zminenych zoo a take bych se radeji priklanel k mensi zoo , t vetsi maji podporu mest a sponzoru kteri chteji byt videt ve velkych zoo, ty male maji vetsi starosti se sebou a priznam se ze ty mensi jsem si i vic oblibil za posledni leta . ale pridam se k vetsine samozrejme. jen fakt to chce resit s rozvahou. Medvěd a Pepito ohodnotil 2
Péťa Odesláno 22. březen 2021 Autor Odesláno 22. březen 2021 Já bych klubové peníze také šetřil Co třeba klubovými dorovnat vybrané na celé pěti (deseti) tisícovky? brixtr, Medvěd, OK406 a 1 další ohodnotil 4
Verýsek Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Tak vzhledem k tomu, že nám chodí od Importu pravidelně peníze, tak si to dovolit můžeme.. A hlavně je to pro dobrou věc.. Za ty léta klub vyhodil peníze za blbosti a to nikdo neřešil a teď, když můžeme a je to na Lva, tak proč ty peníze jim nedat.. Kor když za dva měsíce je máme zase zpátky.. Pepito ohodnotil 1
Vena garážmistr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Souhlasím s @Péťa počkal bych co se sejde kdo co pošle a pak to z klubové kasy zaokrouhlit na nějakou kulatost. Ano vím že je potřeba pomoct ale na druhou stranu je potřeba pomáhat s rozvahou to že teď v klubové kase vládne hojnější období neznamená že období hojnosti bude trvat věčně. Nikdo netvrdí že by se podobná pomocná akce nemohla zopakovat třeba o prázdninách nebo před vánoci.
Medvěd Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Souhlas s převládajícím názorem - z klubového účtu maximálně dorovnat na celé tisíce, poslat 10000,- Kč je hezké gesto, ale takových nápadů kam poslat desetitisíce by bylo ....
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @Verýsek na jednu stranu s tebou souhlasím, na druhou stranu nevidím důvod proč by se mělo sahat na klubové peníze i když je to na dobrou věc. Každou chvíli tady čtu jak by se hodil nový partner a myslím si že ty peníze co jsou teď na účtě se spíš hodí na placení klubových věcí např. údržba serveru, tiskárna pošta atd. Myslím že za ty peníze co klub má navíc se může udělat pořádný sraz, nebo se zaplatit nějaká reklama.
Vena garážmistr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 před 36 minutami, Verýsek napsal: Tak vzhledem k tomu, že nám chodí od Importu pravidelně peníze, tak si to dovolit můžeme.. A hlavně je to pro dobrou věc.. Za ty léta klub vyhodil peníze za blbosti a to nikdo neřešil a teď, když můžeme a je to na Lva, tak proč ty peníze jim nedat.. Kor když za dva měsíce je máme zase zpátky.. Ano máš pravdu že kolikrát se peníze vyhodili za blbosti jak píšeš ano teď chodí nějaké peníze pravidelně to je jen dobře že se to povedlo zařídit aby byl pravidelný příjem. Ale na druhou stranu si prosím uvědomme že ekonomická situace v celé republice je taková jaká dosud nebyla nebo minimálně za dob fungování PC ne. Proto se jsem napsal že by lepší bylo být řekněme střídmější a pokud by bylo potřeba tak takovou nebo podobnou akci udělat třeba ještě jednou ať už pro stejnou ZOO nebo pro jinou to už by se vidělo. brixtr a Medvěd ohodnotil 2
Verýsek Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Já vás chápu.. Ale víte jak? Prachy budou vždycky, ale my nebudem. Ano je super, že nám Import dává peníze, díky kterým si můžeme dovolit více věcí a pravda nemělo by se snimi tolik plýtvat, ale vzhledem k tomu, že jsme neziskovka, tak za něco se použít musí.. A na sraz samozřejmě také.. Ale to by na něj taky musel někdo jezdit.. A nee max 30 lidí.. A peníze pro dobrou věc jsou za mě nejlepší investice.. Kor jak už jsem zde psala, do dvou měsíců je máme zase zpátky, tak nechápu proč by se nemohli použít.. Prachy stejně dělají největší zlo.. Fruktis ohodnotil 1
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 trochu odbočím. v jiném vlákně(nechce se mi to hledat) se píše že si lidi rozmyslí zda dají takový peníze za sraz nebo jet někam na dovolenou.. Proto si myslím že kdyby se víc pokryl sraz z klubových peněz tak by se tam sešlo víc lidí .Přece jen použít KLUBOVÉ peníze na něco, co je mimo klub by se nemělo. ale to je jen můj názor Což ale neznamená že nepřispěji na zoo.. Medvěd a Pepito ohodnotil 2
Verýsek Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Tak ono je to stejně jedno.. Poslední slovo má Weri, takže bych to už nechala na ní.. Jestli a kolik se pošle nebo nepošle peněz z klubu.. Důležité je, že jsme se shodli na tom, že chceme pomoci Lvíčatům a teď jen pojďme dohromady vybrat co nejvíce peněz
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 před 16 hodinami, Pe.Tr napsal: cisel svych aut rozkaz teda doufám že si neměl na mysli částku podle VIN kodu auta
brixtr Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @minimaxa původně jsem to chtěl taky napsat ale jelikož jsou RZ na přání, tak jsem napsal jen VIN Stejně jsem už poslal prachy.. víc nemám
Weri 605 Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 Verýsku, jsem kočičkomil, ale 10 se mi zdá hodně.. spíš jsem pro variantu dorovnání... respektive - jsou to peníze všech - takže kolik se vybere, navrhnu pak třeba 2 částky zase do ankety... nemám sama posledni slovo... jinak musím říct, že na účtu už pár částek je.. - pokud to takhle půjde dál.., tak ... super... mmch zoo Chleby má lva k adopci za 3.000 měsíčně... a přispěli jen 2 lidé... asi bych opravdu šla radějido menší zoo... To Safari je super.., ale ta hláška o množství příspěvků mě dost odradila.... Medvěd ohodnotil 1
Pepito Odesláno 22. březen 2021 Odesláno 22. březen 2021 @Péťa skvělý nápad. V ZOO Praha jsem byl mnohokrát, v ZOO Dvůr Králové nad Labem cca třikrát (jednou jsem ji projel s mým kabrioletem a bylo to super ), v ZOO Olomouc také mnohokrát, v ZOO Lešná třikrát, v ZOO Ostrava jednou a v několika menších ZOO a všechny jsou něčím zajímavé, ale jak už tady bylo napsáno, menší (soukromé) by tu pomoc potřebovaly víc. Proto podpořím malou ZOO. Je to jen můj názor, nikoho nechci ovlivňovat. Medvěd ohodnotil 1
Recommended Posts