Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

V pondělí byla žena na očkování první dávkou Pfizer a protože nám druhá dávka již časově nevycházela s plánovanou dovolenou, kterou jsme museli posunout trochu dopředu, obrátil jsem se dneska na očkovací centrum v Písku s prosbou, zda by šlo druhou dávku trochu urychlit.  Setkal jsem se tady s dnes již nebývalou ochotou a vstřícností  👍.  Všechno zařízeno a přesunuto k naší spokojenosti.  Takže Očko Písek velká pochvala.

Odesláno
V 12. 5. 2021 at 19:18, Medvěd napsal:

To je krásný, ale 10000 Kc je taky porce peněz 

10 000 Kč je sice porce peněz ale některé nářaďové značky za takové peníze prodávají jen prázdné vozíky.  A když by jsi se podíval po specializovaných eshopech a poskládal si ty sady vercajku jako jsou v tom vozíku tak se dostaneš třeba na cenovku o polovinu vyšší a furt se to válí někde po stole takhle ve vozejku je to nádherný. 

Odesláno (upraveno)

@PéťaJak můžeš toto srovnávat? Je to technický skvost. Multipla je popelnice. Podívej se z jaké doby Strela je a co tehdy jezdilo 😉 Chápu ale že si děláš jenom srandu. Snad 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 45 minutami, Vena garážmistr napsal:

10 000 Kč je sice porce peněz ale některé nářaďové značky za takové peníze prodávají jen prázdné vozíky.  A když by jsi se podíval po specializovaných eshopech a poskládal si ty sady vercajku jako jsou v tom vozíku tak se dostaneš třeba na cenovku o polovinu vyšší a furt se to válí někde po stole takhle ve vozejku je to nádherný. 

Ale to já přece nepopírám. Když to má někdo k obživě nebo rád něco kutí s kvalitním vercajkem jistě si i takovou sumu sám před sebou obhájí (a určitě se dá solidní vercajk pořídit i za mnohem vyšší cenu). Ostatně jako u každého zboží 

Odesláno
před 14 minutami, HanysR napsal:

@Péťa... Multipla je popelnice. 

Myslím, že minimálně dva (vlastně se mnou tři) klubáci by s Tebou v tomhle pohledu dokázali úspěšně polemizovat. 

Tím ale nezlehčuju rekonstrukci STRELY a jsem zvědavý, jak často bude jezdit "s lidma" 

Odesláno

@MedvědVšak já taky netvrdím že mám patent na vkus a že mám vždy pravdu. Je to jen názor a s mým pohledem nic nezmůžu. Praktická stránka je věc jiná samozřejmě. Jestli jsem někoho urazil tak se omlouvám, každého věc. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...