Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rifter 1.5 BHDi AT8 Long - GT Line (96 kW, 7 mist, Cuprite, Grip Control, OptiWay, dodatecne i WEBASTO)

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem Ti psal sice to netěší ale dokud je pod zárukou tak Ti  to může bejt vcelku buřt.  Bohužel tohle jsou věci u kterých opravdu zákazníkům říkáme není otázkou jestli ale kdy se to pokazí. Bohužel inženýři to nějak navrhli a ono to ve finále funguje trochu jinak než to navrhli a z toho pramení ty problémy. 

Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr  ..ja vim, diky za moralni podporu...  :D ... ja tady vyrvavam jen tak abych si ulevil ...  jinak je totiz dlouhej Rifter koncepcne docela dobry auto ..  na trhu fakt neni nic co by do tech 2 metru na sirku a 5ti metru na delku nabizelo vic mista a podobne a jeste furt se s tim dalo jezdit v klidu i do mesta ....   ..jasne par veci mohlo byt jeste praktictejsich ... treba to nema uplne rovnou podlahu se sklopenyma sedackama...  a tak ... ale jinak je to dost ok auto... az na ty poje.bany  motory...

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

já taky nedám dopustit na Berlingo 1.6 HDi 84kw 2014, najel jsem s ním 60 tisíc bez chyby, dovolené bez nervů kam to všechno dám, spotřeba 5.6 na 100 👍

Odesláno
před 5 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Jak jsem Ti psal sice to netěší ale dokud je pod zárukou tak Ti  to může bejt vcelku buřt.  Bohužel tohle jsou věci u kterých opravdu zákazníkům říkáme není otázkou jestli ale kdy se to pokazí. Bohužel inženýři to nějak navrhli a ono to ve finále funguje trochu jinak než to navrhli a z toho pramení ty problémy. 

Nejde jen o záruku a že to neplatíš, ale že to vy.sejrá a musíš něco řešit (vopruz, čas, doprava, dohadování se s autorizákem... všechno na kosočtverec) 🫤

Odesláno (upraveno)

Vstřikovač AdBlue do katu vyměněn na záruku Optiway - takže komplet grátis. Stálo me to celkem asi 6 hodin času - jedna cesta na diagnostiku a pak oprava. Dostal jsem 2x výborné kafe s vodou na zapití  a 2 vstupenky grátis na koncert v Olmíku - The Tap Tap a O5 a Radeček. Neni to můj šálek čaje (i když respekt k The Tap Tap - a některý jejich songy jsou dost sranda) , ale paní Bubáková měla radost, takže mám radost i já... :D  --(musím).

Odesláno (upraveno)

..mno, víkend jsem kromě hokejbalového turnaje v Třinci strávil i hledám a zkoumáním recenzí na Bigstera verze Extreme Hybrid-G 150 4x4 ...  ...asi je rozhodnuto. Teď ještě uhádat rozumnou cenu nového auta a výkupu Rifteru a moje 5tiletá epizoda s Peugeotem se definitivně uzavře.  Takže skončím u Land Roveru pro chudé...    Adieu Peugeot et bonjour Dacia...

image.png.bff86f897c1db6f4f4c3baeaab2f696f.png

EDIT pro rypáky: ..ano, pomaličku se k té elektromobilitě posunuju taky... :D  ...a ta nová stylizace loga třeskutě připomíná DC Shoes - kdo skejtí nebo snowboardí ví... :D 

Odesláno (upraveno)

@Milan+ ..jo ... a je to překvapivě slušný kus auta... ..už jsem jel v té verzi bez 4 kolky a byli jsme s kámošem s tím na obědě - před hospodou jsme to na parkplatzu foukli mezi Kodiaqa a X5tku a o auto dál stálo i Volvo XC60 ....  Dacan se tam vubec neztratil  - ani rozměrama a ani vzhledem. Žádná  ostuda ho poslat mezi káry 2x az 3x dražší....  Když smlouvání dopadne dobře, zbude mi i na nějaké ofrouďácké doplňky - nášlapy, extra kryty .... 

.. no a děti mi vyrostly, švára mi už jeho děti taky pochopitelně na prázdniny neposílá... ... na jih Čech lítám většinou sám a to pak Rifterem vezu akorát 3 palety olomouckého vzduchu....  ..tak menší auto bude stačit...  ...koupim si k tomu větší vozík a bude...

Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, BubakGS napsal:

@Milan+ ..jo ... a je to překvapivě slušný kus auta... ..už jsem jel v té verzi bez 4 kolky a byli jsme s kámošem s tím na obědě - před hospodou jsme to na parkplatzu foukli mezi Kodiaqa a X5tku a o auto dál stálo i Volvo XC60 ....  Dacan se tam vubec neztratil  - ani rozměrama a ani vzhledem. Žádná  ostuda ho poslat mezi káry 2x az 3x dražší....  Když smlouvání dopadne dobře, zbude mi i na nějaké ofrouďácké doplňky - nášlapy, extra kryty .... 

.. no a děti mi vyrostly, švára mi už jeho děti taky pochopitelně na prázdniny neposílá... ... na jih Čech lítám většinou sám a to pak Rifterem vezu akorát 3 palety olomouckého vzduchu....  ..tak menší auto bude stačit...  ...koupim si k tomu větší vozík a bude...

S kámošem jsem to okukoval na parkovišti v Pl když mě vytáhl na trhy kvůli cigaretam,aby mohl dovézt. Jo je to kus auta.

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...