ozzy56 Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben ona to nemusí být kvalita dílů--pokud je systém navržen na picu, tak nepomůže ani sebelepší kvalita a jestli se to sype skoro každému, tak... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 14. duben Autor Odesláno 14. duben @ozzy56 ...nojo... ma se sr.at ta nadrzka pod autem.... ..jenom me se se.re vstikovac v katu .. holt mam furt neco extra Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben Jak jsem Ti psal sice to netěší ale dokud je pod zárukou tak Ti to může bejt vcelku buřt. Bohužel tohle jsou věci u kterých opravdu zákazníkům říkáme není otázkou jestli ale kdy se to pokazí. Bohužel inženýři to nějak navrhli a ono to ve finále funguje trochu jinak než to navrhli a z toho pramení ty problémy. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 14. duben Autor Odesláno 14. duben (upraveno) @Vena garážmistr ..ja vim, diky za moralni podporu... ... ja tady vyrvavam jen tak abych si ulevil ... jinak je totiz dlouhej Rifter koncepcne docela dobry auto .. na trhu fakt neni nic co by do tech 2 metru na sirku a 5ti metru na delku nabizelo vic mista a podobne a jeste furt se s tim dalo jezdit v klidu i do mesta .... ..jasne par veci mohlo byt jeste praktictejsich ... treba to nema uplne rovnou podlahu se sklopenyma sedackama... a tak ... ale jinak je to dost ok auto... az na ty poje.bany motory... Upraveno 14. duben uživatelem BubakGS pjetrof, Vena garážmistr a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben já taky nedám dopustit na Berlingo 1.6 HDi 84kw 2014, najel jsem s ním 60 tisíc bez chyby, dovolené bez nervů kam to všechno dám, spotřeba 5.6 na 100 Citovat
Veverka Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben před 5 hodinami, Vena garážmistr napsal: Jak jsem Ti psal sice to netěší ale dokud je pod zárukou tak Ti to může bejt vcelku buřt. Bohužel tohle jsou věci u kterých opravdu zákazníkům říkáme není otázkou jestli ale kdy se to pokazí. Bohužel inženýři to nějak navrhli a ono to ve finále funguje trochu jinak než to navrhli a z toho pramení ty problémy. Nejde jen o záruku a že to neplatíš, ale že to vy.sejrá a musíš něco řešit (vopruz, čas, doprava, dohadování se s autorizákem... všechno na kosočtverec) BubakGS, ozzy56, Roman Bazi a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 15. duben Autor Odesláno 15. duben @306-Kubik-S16 ...jo AdRescue... ...proto mozna ta nadrzka drzi, ale zase odesel vstrikovac v katu pred motorem.... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 15. duben Odesláno 15. duben Já dávám neco podobného ale od LIQUI MOLY tak uvidime no leju to tam od 4 tis nájezdu ted mam 53 tis BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben (upraveno) Vstřikovač AdBlue do katu vyměněn na záruku Optiway - takže komplet grátis. Stálo me to celkem asi 6 hodin času - jedna cesta na diagnostiku a pak oprava. Dostal jsem 2x výborné kafe s vodou na zapití a 2 vstupenky grátis na koncert v Olmíku - The Tap Tap a O5 a Radeček. Neni to můj šálek čaje (i když respekt k The Tap Tap - a některý jejich songy jsou dost sranda) , ale paní Bubáková měla radost, takže mám radost i já... --(musím). Upraveno 21. duben uživatelem BubakGS PaKr, radim.1008, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 22. duben Autor Odesláno 22. duben Rifter je objednany k detailerovi na korekci laku a omlazovaci kuru. Tomu cu.ra.kovi, co mi klíčema skrtnul pres pate dvere at mraz roztrhne prd.el... ..fajny borec https://www.miksuvdetailing.cz/ Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 26. duben Autor Odesláno 26. duben (upraveno) ..mno, víkend jsem kromě hokejbalového turnaje v Třinci strávil i hledám a zkoumáním recenzí na Bigstera verze Extreme Hybrid-G 150 4x4 ... ...asi je rozhodnuto. Teď ještě uhádat rozumnou cenu nového auta a výkupu Rifteru a moje 5tiletá epizoda s Peugeotem se definitivně uzavře. Takže skončím u Land Roveru pro chudé... Adieu Peugeot et bonjour Dacia... EDIT pro rypáky: ..ano, pomaličku se k té elektromobilitě posunuju taky... ...a ta nová stylizace loga třeskutě připomíná DC Shoes - kdo skejtí nebo snowboardí ví... Upraveno 26. duben uživatelem BubakGS ChouLu a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 26. duben Autor Odesláno 26. duben (upraveno) @Milan+ ..jo ... a je to překvapivě slušný kus auta... ..už jsem jel v té verzi bez 4 kolky a byli jsme s kámošem s tím na obědě - před hospodou jsme to na parkplatzu foukli mezi Kodiaqa a X5tku a o auto dál stálo i Volvo XC60 .... Dacan se tam vubec neztratil - ani rozměrama a ani vzhledem. Žádná ostuda ho poslat mezi káry 2x az 3x dražší.... Když smlouvání dopadne dobře, zbude mi i na nějaké ofrouďácké doplňky - nášlapy, extra kryty .... .. no a děti mi vyrostly, švára mi už jeho děti taky pochopitelně na prázdniny neposílá... ... na jih Čech lítám většinou sám a to pak Rifterem vezu akorát 3 palety olomouckého vzduchu.... ..tak menší auto bude stačit... ...koupim si k tomu větší vozík a bude... Upraveno 26. duben uživatelem BubakGS Milan+ ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben s tímhle ale budeš parkovat o dvě přehrady dál při čtvrtečních srazech Pepito ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 26. duben Autor Odesláno 26. duben (upraveno) @ChouLu ...a Suuuuuzuuuuuukiiiiii a Škoda peněz tam můžou jo? ... me naserete a koupím si loď .... Upraveno 26. duben uživatelem BubakGS Pepito, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
ChouLu Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben to už tam budeme jezdit jen s @Roman Bazi v Peugeotech Loď máš nějakou vyhlídnutou? Pokud nějaká jachtička, tak můžeme dělat srazy u tebe radim.1008, BubakGS a Veverka ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) před 11 minutami, BubakGS napsal: @Milan+ ..jo ... a je to překvapivě slušný kus auta... ..už jsem jel v té verzi bez 4 kolky a byli jsme s kámošem s tím na obědě - před hospodou jsme to na parkplatzu foukli mezi Kodiaqa a X5tku a o auto dál stálo i Volvo XC60 .... Dacan se tam vubec neztratil - ani rozměrama a ani vzhledem. Žádná ostuda ho poslat mezi káry 2x az 3x dražší.... Když smlouvání dopadne dobře, zbude mi i na nějaké ofrouďácké doplňky - nášlapy, extra kryty .... .. no a děti mi vyrostly, švára mi už jeho děti taky pochopitelně na prázdniny neposílá... ... na jih Čech lítám většinou sám a to pak Rifterem vezu akorát 3 palety olomouckého vzduchu.... ..tak menší auto bude stačit... ...koupim si k tomu větší vozík a bude... S kámošem jsem to okukoval na parkovišti v Pl když mě vytáhl na trhy kvůli cigaretam,aby mohl dovézt. Jo je to kus auta. Upraveno 26. duben uživatelem Milan+ Citovat
Pepito Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben před 3 minutami, ChouLu napsal: to už tam budeme jezdit jen s @Roman Bazi v Peugeotech Loď máš nějakou vyhlídnutou? Pokud nějaká jachtička, tak můžeme dělat srazy u tebe Ještě já mám Peugeota. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.