Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ta DS9 bomba. Upřímně, cenu jsem čekal mnohem horší když 508 PSE stojí takový ranec. Jediné co by mě štvalo je, že to nemá nový infotainment jako 308. Dokonce odvětráváné zadní sedačky 👍

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Vypadá moc pěkně, jen ta motorizace mohla být lepší (V6 by se jistě lépe vnímala). Baterie jsou hmotnost navíc:(. Bohužel, současný světový trend je pro hybrit:roll. Design se velice povedl. Jsem zastánce manuálního řazení. O ceně nemluvě. Celkově se 508 PSE moc povedla:super. Uvidíme, kolik 508 PSE potkáme v normálním silničním provozu.

Odesláno

Bohužel  PSE na našich silnicích nepotkáme...v ČR se prodávat nebude..ale pokud jí bude někdo chtít,zak u koncese objednat půjde...

Dokonce už jeden fanoušek si jí objednal...z klubu asi,ale nebude..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Uf to jsem se zapotila...srdce mi buší...teee adrenalin 😜 

No anooo...zkoušela jsem 508 PSE a bože teee naprostá bomba 👍😃

Jasný našlapaná Audi,BMW nebo mergl je určitě lepší a nepotřebují k tomu elektriku,ale tohle je prostě Peugeot a stojí to za to...je to super zážitek 😊

Odesláno

Hm to vidím jak vyjíždí z dráhy.. nízký auta mají jinak těžiště i větší stabilitu, lepší odpor vzduchu...a zvládne zatáčky líp i ve větších rychlostech než SUV..

Kdyby bylo video s SUV a normálním sporťákem ve stejný rychlosti jak zvládají zatáčky a vsadím se, že rozdíl tam bude..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...