Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To můžeš tu rezervu přivést. A nemusíš jí mít za 4 litry. Já nemám u žádného auta rezervu a za 15 let jsem musel jednou volat. A jak se znám určitě bych nebyl po ruce.

Odesláno

Já jsem zas v tomhle hrozně zpátečnickej, pokud je to možné rezervu v autě musím mít. Prostě zažitá praxe a taková vnitřní jistota 🙂. S tím už nic neudělám

Odesláno

Petr 3008 - taky bez rezervy ani ránu. Galaxy jí bohužel ani nemá kam dát, tak vozím v kufru dojezdovku + ten pytlohever, co jsem dostal k vánocům 

Odesláno

Ale myslel jsem to i tak, že ti Dacia nabídne plnohodnotnou rezervu, což je super 👍 , No kde to dneska dostaneš

Odesláno

Jak řikáte → bez rezervy ani ránu. Už mockrát sem to ocenil, teda ta moje :D, Jednou dokonce při ceste na svatbu(ne naší), ja na motorce, žena v autě, dvě děti vzadu, kočárek a 2 hoďky do obřadu včetně skoro hodinový cesty. A pod bundou mi nervozně vrněl telefon, až sem teda zastavil splašený trubky a vzal to. Zaplať pánbu za rezervu, protože za pár minut bylo po problému. Tak rychlá asistence, jako já na tom prskoletu, bejt nemůže :D

no, sorry za OT :xvul

Odesláno
V 20. 7. 2021 at 16:30, vagi napsal:

Sami si vozíte zádele v prémiích

:xvulnemůžu si to odpustit, prostě musím 🤣

Teď jsem zrovna vyndal zádel z prémie 🤣🤣🤣

IMG_20210722_183846.thumb.jpg.8b94dfe9653bf66e306963e21dbc415c.jpg

Odesláno

@Petr 3008ve své době to byl kchár hoden prémiového nebe...a když vidím, kolik stojí feldy v bazarech...prémie hadr :D

Odesláno

Teď v sobotu jsme s tchánem jezdili po bazarech na čumendu a nejdražší felda (nic moc stav) 29 900 :bojim:D

Sorry za OT :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

to ne, ale bude to pravděpodobně jedno z mála NOVYCH aut za poměrně nízkou cenu v porovnání s ostatníma značkama, navíc, jak se píše v jiném vláknu, malá ( a relativně levná) auta pomalu končí, takže veliká skupina osob v ČR ( a nejen tady) nebude mít jinou možnost než koupit Dacii , pokud nebude chtít ojetinu :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...