Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nedávno si jeden můj známý pořídil naftovýho Dokkera. Minulý týden jsem s ním hovořil a on mi vyprávěl o tom, jak teda po koupi nechal udělat přímo v Dacii rozvody a bylo mu sděleno, že se rozvody u tohoto motoru dělají včetně ojničních ložisek - holt levné auto. :D 

Odesláno (upraveno)

... mame v rodine i Logana MCV turbobenzin v top vybave  uz asi 5 let.... ..a za ty prachy to bylo ok auto pro specificke ucely. Slusne jezdi, jedine co chciplo byla ta OEM navigace/radio - samozrejme po zaruce  (nahrazena lepsi after market jednotkou)  ... jinak s tim autem nic neni, servis 1x rocne za par korun ..... ... furt jezdi dobre a za malo a az na to radio vsechno funguje perfektne (ma kouli a taha i vozejk nebo nosic na kola) ....   ..jasne, letet s nim pres Reich po dalnicich by bylo za trest, ale jako "lokalni auto" na cesty po okrese uplne v pohode.....

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Já proti těm autům nemám vůbec nic. Na takové ty denní pošusty vůbec není co řešit.  Schválně jsem mrknul na konfigurátor a docela mě to mile překvapilo, krásně si tam můžeš přidávat jednotlivé položky za rozumný peníz, žádné pakety kde musíš koupit i to co nechceš.  Poskládal jsem Sandero v nejvyšší výbavě Comfort, motor TCe 90, 160 Nm, Man 6, bílá barva, k tomu +zadní park.senzory 4 tis, +plnohodnotná rezerva 4 tis. Výsledná cena 312 900.  To je za mě super.

@HanysRje tam i výhřev sedaček za 4 tis, autonatická klima 5 tis

Jen pro porovnání - manželka pořád po něčem pokukuje a v podstatě jsme domluveni, že to časem pořešíme, ráda by něco malého..líbí se jí P 108, tam jsme někde na 270 tis, Dacii nechce. Já bych měl za ten peníz jasno.

Odesláno

@Petr 3008 Máme to doma stejně 🤣 Já Sandero nahodil jako nákupní tašku a řekla že Dacii vůbec 🤣 Málo ty ženy bijeme 😁

Odesláno

...co se da delat.. to novy Sandero neni vubec osklivy ... a ted jsem z legrace nakonfiguroval Stepway Comfort za 350 i s dani ...  ..no to furt neni vubec spatny....

Odesláno

Já si taky myslím že je to OK. Jako vedlejší auto pro ženu pohoda. Koukal jsem na ten nejsilnější motor s LPG, teď nevím z hlavy, tuším 74 kW

Odesláno

Sami si vozíte zádele v prémiích a ženským cpete Dáčky...styďte se :P  :D  

Odesláno
před 1 hodinou, vagi napsal:

Sami si vozíte zádele v prémiích a ženským cpete Dáčky...styďte se :P  :D  

Ses nějak uklepl - přece nemůžeš myslet vážně, že by Pažrout byl prémiovka. Co je potom čtyřkroužek, trojcípá hvězda v kruhu nebo modrobílá vrtulka? 

A to vůbec nezmiňuju anglické vozy. 

😀😀😀😁😋

Odesláno
před 34 minutami, Medvěd napsal:

Co je potom čtyřkroužek, trojcípá hvězda v kruhu nebo modrobílá vrtulka? 

Masirka pro snoby, co nevedej k cemu jsou packy blinkru, zato preste vedi, jak se blika dalkovkama :D:D

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, HanysR napsal:

To mě pobavilo. A @vagise mnou skončil 🤣

🤣🤣

@Medvědano, jak psal @HanysR, byl to vtip :super

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 8 hodinami, Petr 3008 napsal:

+plnohodnotná rezerva 4 tis

A toto na co? Speciálně když to je pro ženskou? To si jako bude měnit pneu sama? Není lepší asistence?

Odesláno (upraveno)

No ale když tu asistenci dělá manžel což v našem případě tak je, tak dojedu a vyměním. Stejně se pohybuje v dosahu. Taky bych volil rezervu. 

Napsali jsme to s @Péťave stejný čas 😁👍

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...