Péťa Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Jo, to jsem byl mladej Pak se pokračovalo do Alp. Mám takhle na kole sjeto poměrně hodně, ale jak píšu - než jsem zlenivěl při stavbě domu. Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Nedávno si jeden můj známý pořídil naftovýho Dokkera. Minulý týden jsem s ním hovořil a on mi vyprávěl o tom, jak teda po koupi nechal udělat přímo v Dacii rozvody a bylo mu sděleno, že se rozvody u tohoto motoru dělají včetně ojničních ložisek - holt levné auto. Citovat
BubakGS Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 (upraveno) ... mame v rodine i Logana MCV turbobenzin v top vybave uz asi 5 let.... ..a za ty prachy to bylo ok auto pro specificke ucely. Slusne jezdi, jedine co chciplo byla ta OEM navigace/radio - samozrejme po zaruce (nahrazena lepsi after market jednotkou) ... jinak s tim autem nic neni, servis 1x rocne za par korun ..... ... furt jezdi dobre a za malo a az na to radio vsechno funguje perfektne (ma kouli a taha i vozejk nebo nosic na kola) .... ..jasne, letet s nim pres Reich po dalnicich by bylo za trest, ale jako "lokalni auto" na cesty po okrese uplne v pohode..... Upraveno 20. červenec 2021 uživatelem BubakGS Péťa, Milan+ a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Já proti těm autům nemám vůbec nic. Na takové ty denní pošusty vůbec není co řešit. Schválně jsem mrknul na konfigurátor a docela mě to mile překvapilo, krásně si tam můžeš přidávat jednotlivé položky za rozumný peníz, žádné pakety kde musíš koupit i to co nechceš. Poskládal jsem Sandero v nejvyšší výbavě Comfort, motor TCe 90, 160 Nm, Man 6, bílá barva, k tomu +zadní park.senzory 4 tis, +plnohodnotná rezerva 4 tis. Výsledná cena 312 900. To je za mě super. @HanysRje tam i výhřev sedaček za 4 tis, autonatická klima 5 tis Jen pro porovnání - manželka pořád po něčem pokukuje a v podstatě jsme domluveni, že to časem pořešíme, ráda by něco malého..líbí se jí P 108, tam jsme někde na 270 tis, Dacii nechce. Já bych měl za ten peníz jasno. Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 @Petr 3008 Máme to doma stejně Já Sandero nahodil jako nákupní tašku a řekla že Dacii vůbec Málo ty ženy bijeme Citovat
BubakGS Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 ...co se da delat.. to novy Sandero neni vubec osklivy ... a ted jsem z legrace nakonfiguroval Stepway Comfort za 350 i s dani ... ..no to furt neni vubec spatny.... Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Já si taky myslím že je to OK. Jako vedlejší auto pro ženu pohoda. Koukal jsem na ten nejsilnější motor s LPG, teď nevím z hlavy, tuším 74 kW Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Sami si vozíte zádele v prémiích a ženským cpete Dáčky...styďte se Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 To mě pobavilo. A @vagise mnou skončil Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 před 1 hodinou, vagi napsal: Sami si vozíte zádele v prémiích a ženským cpete Dáčky...styďte se Ses nějak uklepl - přece nemůžeš myslet vážně, že by Pažrout byl prémiovka. Co je potom čtyřkroužek, trojcípá hvězda v kruhu nebo modrobílá vrtulka? A to vůbec nezmiňuju anglické vozy. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 @Medvěd A ty zas moc přemýšlíš, byl to jenom vtip Prostě to není Ford a Dacia Citovat
sitler Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 před 34 minutami, Medvěd napsal: Co je potom čtyřkroužek, trojcípá hvězda v kruhu nebo modrobílá vrtulka? Masirka pro snoby, co nevedej k cemu jsou packy blinkru, zato preste vedi, jak se blika dalkovkama Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 (upraveno) Před hodinou, HanysR napsal: To mě pobavilo. A @vagise mnou skončil @Medvědano, jak psal @HanysR, byl to vtip Upraveno 20. červenec 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 před 8 hodinami, Petr 3008 napsal: +plnohodnotná rezerva 4 tis A toto na co? Speciálně když to je pro ženskou? To si jako bude měnit pneu sama? Není lepší asistence? Citovat
Péťa Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Není, protože Ti zavolá a ty přijedeš dřív než asistence. Citovat
Návštěvník Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 (upraveno) No ale když tu asistenci dělá manžel což v našem případě tak je, tak dojedu a vyměním. Stejně se pohybuje v dosahu. Taky bych volil rezervu. Napsali jsme to s @Péťave stejný čas Upraveno 20. červenec 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 Tak přesně to jsem chtěl napsat Jasně že by volala mě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.