Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Chtěl bych znát vaše názory na tuhle autochladničku. Ve čtvrtek jedeme do Alp a nějaká se doma i na cesty hodí. 

Cena je 3700 Kč když si pro ni přijedu a nebude muset řešit poštovné. 

Líbí se nám na ní 30°C chlazení vůči okolí a taky to, že je na 220 a 12V a cena.. Protože kompresorove začínají na 9000,- Kč a to už se mi dávat nechce... 

Děkuji za názory.. 

Screenshot_20200615-133346.png

Screenshot_20200615-133432.png

Odesláno

Mám za 2.700,- chladící box 17'C oproti okolí, taky na 12 i 220

Takže za mě - neznám, ale za ty prachy .... :)

Odesláno

Naštěstí nás pojede tlupa takže káble beru..  Ju můžu vyzkoušet ještě doma než pojedeme... :) Uvidíme jak to dopadne.. Zatím jsem rozhodnut pro... 

Odesláno

Po zkušenostech s chladničkami s peltiérem bych už další nekoupil. Když se dívám na ten příkon, tak to nevybočuje z řady jiných termoelektrických boxů. Co mě spíše překvapilo, tak je to poměr vnějších rozměrů/užitný objem. Asi pěkná porce izolačního materiálu. Z těch, co znám z vlastní zkušenosti , žádný nedokázal ochladit "teplé" pivo a minerálku v množství ,které se do ní vešlo v rozumném čase - trvalo to spíše dlouhé hodiny. Udržení studených potravin a nápojů zvládaly všechny, ale např. v autě to nešlo použít v plném zavazadlovém prostoru a "chladnička" musela do klimatizované kabiny vozu. Dnes používám obyčejný pasívní upravený chladící box a mrazící vložky.Dobře zabaleno mezi věci v kufru to udělá stejnou službu.

Kolega, co jezdí kempy ... má kompresorovku a podobné zkušenosti.

Odesláno

Tak jo...  Už ji mám puštěnou v autě a uvidíme jak se s tím 5 let stará baterka popere jestli ráno otočí motorem... 😃 

Odesláno

No v osobáku bych asi neriskoval ji nechat běžet přes noc. V Berlingu mi kámoš pro tyhle účely nainstaloval do kufru zásuvku ovládanou přes relé které ji spínalo když jsem rozsvítil světla.  Je fakt že tyhle skříňky jsou spíš udržovače teploty než že by dokázali z limonády kterou si koupíš po cestě to uchladit na pití které bude poživatelné ale na druhou stranu i pokud to budeš používat každý den tak přece není takový problém večer doma vrazit dvě lahve pití do lednice a ráno při odjezdu je nezapomenout a přehodit je do chladítka v autě. Protože když do ní naláduješ materiál který bude trochu nachlazený tak už to umí udržet nebo pokud dáš polovinu materiálu nachlazeného a druhou nechlazenou tak to dokáže uchladit na stejnou teplotu. 

Odesláno

Tak ráno auto naskočilo na brnk... Na baterce nebylo vůbec znát, že ji něco celou noc ždímalo na 75% svého výkonu.. Dal jsem ji na 100% výkonu a uvidíme kolem 16te hodiny jak to zahejbe s baterkou... 

@Vena garážmistr ono když jsi v Rumunsku a kempujes mimo kempy 10 dní tak tam moc ledničky volně přístupné po okolí nejsou... 😃 

Odesláno

Tak včera v 16 hodin v chladničce 5°C a baterka už to trochu poznala ale auto naskočilo.. Po pěti letech věrné služby si myslím, že podává dobréj výkon... 

Takže asi tak nějak... 😃 

Odesláno
před 1 hodinou, Agrafik napsal:

V plné, nebo prázdné?

V prazdne.. Jen teploměr ležel na dně... 

Odesláno

@ozzy56 právě k tomuto účelu je dobré, že je i na 220. Takže ji ráno píchnu na 220 a pak až pojedu tak ji přenesu do auta a tra dá směr Alpy... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...