Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Probouzení ze spánku 🥱

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Měl jsem cca 14dní nechané cabrio bez hnutí u baráku pod střechou. A to byla chyba. :D:D S vrstvou pylu, na které přibyla vrstva prachu. :roll:D Dnes jsem to opláchl a vzal pořádně i střechu. Snažil jsem se jí vydrbat houbou. A teď otázka, mám ji něčím naimpregnovat? Napadla mě impregnace ve spreji např. na stany. :myslim:D

IMG_20220602_210119.jpg

IMG_20220602_210047.jpg

Odesláno

Na to platno je lepsi kartacek se stredne jemnym vlasem, z houby si tam muzes zadrit zmolky. Ja koupil na strechu jak cistic, tak impregnaci od AutoFinnesse - Rag Top cleaner se to myslim jmenuje. Impregnace na stany ve spreji se mi neosvedcila, resp nevydrzelo to ani celou sezonu

• O 3 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Sezóna ☀️
Odesláno (upraveno)

Uz ho musim taky vyhnat z garaze, aspon na dojizdeni do prace misto 806, nez bude 206 :)

Lakala by me ale Italie, zas pres Alpy nekam se smocit k mori a zas zpet

Upraveno uživatelem Ferry
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Víkend byl slunečný, ale ne dostatečně teplý na korzování bez střechy. Využil jsem ho mimojiné k přípravě na zimní spánek. Auto vyluxováno, utřený prach, naimpregnovaná kůže a nakonec umyto a převezeno na zimoviště. 

IMG_20220924_152356.jpgIMG_20220924_164407.jpgIMG_20220924_172613.jpgIMG_20220924_172732.jpgIMG_20220925_111420.jpgIMG_20220925_150454.jpg

Přes zimu budu vymýšlet jak opravit tohle. :myslim Jestli pomocí knoflíku :D Jako je to už na druhé straně. :roll

IMG_20220924_172824.jpg

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Přípravy na zimní spánek
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

hele na francouzskym cabrio foru tyhle desticky nekdo tisknul na 3D, jini to delali z hlinikovyho plechu a v jejich eshopu nahradnich dilu (kde jsem bral ty hydr.hadice strechy) to prodavaj jako opravnej set. Ja to nastesti rozlamany nemam, ale ty gumicky a odlepenou latku budu muset taky poresit. taky mi to tam povlava a pri skladani dela bordel + jsem jeste musim poresit vsechny gumicky, co pritahujou a drzi latku strechy k jejimu ramu pri skladani. Urcite pak k tomu neco nafotim, mam i postahovany fotky z toho fora. Ty gumy dost ovlivnujou, jak dobre se strecha posklada do kastliku, ze ti ji pak nikde neskripne a nedre viko

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Zimní spánek
  • O 5 měsíců později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 cabrio 1.6 72kW z Ria de Žambéra - Odzimováno
Odesláno (upraveno)
V 3. 1. 2021 at 18:17, radim.1008 napsal:

Dnes neplánovaná návštěva u cabria v garáži. Ale popořadě. 

Ráno jsem na jednu skupinu na Facebook napsal ten samý inzerát, co mám tady v inzerci, akorát jsem k němu přidal fotku auta pod plachtou. Proběhlo pár komunikací, něco jsem snad sehnal. A najednou zpráva, od nějakého Zdendy, že nic z toho sice nemá, ale že by se rád zeptal, odkud cabrio mám a odkud jsem. Vyměnili jsme si nesčetně zpráv, pár fotek a ujistil mě, že je to předminulý majitel. Neseděla SPZka na autě, tu minulý majitel vyměnil.

Tahle story se právě teď zopakovala jen s tím rozdílem, že se mi ozval předpřed minulý majitel z Chlumce nad Cidlinou. :D Už se blížíme k tomu Účku, co to mělo na eSPéZetce. :D Cabrio měl v roce 2017 a koupil ho v hodně zbídačeném stavu. Lakoval pravou stranu, bylo po vzatý o svodidla, nechodila střecha, repasoval hydraulický čerpadlo na stahování střechy, měnil spojku, rozdovy a komplet brzdy. :super A pointa? Chce se přijet podívat na sraz. :mrk

received_1178500422692982.jpeg

received_954391565988335.jpeg

received_1189124535118240.jpeg

received_1453936795411718.jpeg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

ja dal vcera taky prvnich jarnich 25km kolem komina. Puvodne jsem myslel, ze mi 1.5. konci STK, tak jsem ho chtel jeste s platnou projet, ale pak jsem vecer v technicaku zjistil, ze diky covidu jsem to mel posunuty a STK jsem delal az koncem srpna, jen jsem si zapomnel zmenit datum upozorneni v aplikaci :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...