Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Scratch napsal:

no myslim, ze horsi to mel MilanF1 kdyz pro nezajem musel zrusit sraz.

A já to glosoval poznámkou :   No jo, ale tam nikdo nechtěl jet , protože věděli , že si stejně nepokecaj.  :papa           To je stejné jako by ho nyní Milan pořádal se mnou 😂

Pořád NIC ???   💡

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Klemoň - asi jsem taky jako Hurvajz vypadl z děje 

K tomu současnému srazu - moc dobře si umím představit kolik času a úsilí Weri do srazu investovala a jak je ze současné situace asi nadšená. Je ale super, že provozovatel po klubu nechce ani vorla a že bude možné na stejném místě sraz uspořádat napřesrok - třeba Weri dostane jeste nějaké další nápady a sraz vytuní do absolutní dokonalosti. 

Já sám za sebe hlásím, že bude-li to v mých možnostech, rád se na sraz přijedu podívat. Problém je ale můj každoroční květnový plán, kdy jsem dva víkendy mimo republiku a jeden víkend jezdím na sraz RTOček do Lešan (ty jsou ale od Popovic za dvěma rohy, takže to by se dalo nějak pořešit). Každopádně držím palec, ať je vše co nejdříve zase v normálu. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 19 minutami, Klemoň napsal:

A já to glosoval poznámkou :   No jo, ale tam nikdo nechtěl jet , protože věděli , že si stejně nepokecaj.  :papa           To je stejné jako by ho nyní Milan pořádal se mnou 😂

Pořád NIC ???   💡

Nic

Odesláno
před 5 minutami, Medvěd napsal:

Klemoň - asi jsem taky jako Hurvajz vypadl z děje

Nazdar "Letenskej"  - v tvém případě je to pochopitelné.  :super          Ty se Pražských , ale hlavně velkých srazů kam jezdím neúčastníš :super

Odesláno (upraveno)

No o @Klemoň je známo že je tak ukecanej že když si na pražském minisraze chceme něco říct tak se tajně domlouváme že se sejdeme o chvilku dřívej nebo že já ho nevyzvednu aby než se dokodrcá jsme měli šanci si něco říct. A to o mě taky všichni říkají že jsem ukecanej ale @Klemoň když začne vyprávět tak nikoho nepustí ke slovu a ani se mu do jeho deště slov nedokáže nikdo vecpat páč on když jede tak jede. 

takhle jsi to myslel že se máme chytnout?

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 3 hodinami, Scratch napsal:

Weri ma kliku, ze Korona :D :D :D

Tím si chtěl naznačit co....? 🤨👊😂😂😂

Odesláno

No to je teda klika... :( chtěla sem to s vámi oslavit a prd... No jo..., tak za rok bude rozlučka no.... 😅😅😅

no a Klemoni, taky sem to úplně nestihla, ale uzvaněnej si, to je pravda... 😂😂😂

Guest Scratch
Odesláno
před 3 hodinami, Weri 605 napsal:

Tím si chtěl naznačit co....? 🤨👊😂😂😂

musis vnimat usmevacky :D , byl to rejp :D:D :D :D , nam taky nikdo neveril a furt jsme jen s Dzanou slyseli, ze plna huba kecu..... a pak z toho byl zimni sraz, ktery je ...... minimalne byl pro mne dokonaly :D  

Odesláno (upraveno)

Zimní klouzani v Beskydech, v malebné vesnici Velké Karlovice. Pod sjezdovkou. Bohužel se přihlásilo asi jen 5 lidi, tak jsem to zrušil. 😞

Snad vám to vyjde za rok, když to teď není vůbec možné. 

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

Taaak... snad je to všechno... 😃

Samolepky sou v obálkách, zítra letí na poštu, takže @regius @Pepito @radim.1008 a @kloupec406 se můžou těšit ! :) a to doslova.... 🤩 všichni z vesnice, tak ať si to poštěvy užijou a maj o čem drbat... 😆😆😆😁😁😁 doufám, že to někde nezakrámujou...!!!

Děkuju @žabi žabimu za vypracování návrhů na medaile - příští rok jen upravíš datum.. 😉

Děkuju @KoudaK KoudaKovi za nabídku a spolupráci - nevyhazuj to, příští rok to bude potřeba.. 😅

S provozní jsem domluvená, že se potkáme jen co to půjde a rezervuju u ní příští rok... :)

peníze máte všichni vracené... doufám, že i dorazily....

No a budu se těšit co nejdřív na setkání... 🙂👋👋👋

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...