Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 @Klemoň nechapu, Sraz o kterým je řeč byl zrušen v lednu 2015, a to jsi jěště někde lítal s něčím jiným než s Pažoutem Citovat
Klemoň Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Scratch napsal: no myslim, ze horsi to mel MilanF1 kdyz pro nezajem musel zrusit sraz. A já to glosoval poznámkou : No jo, ale tam nikdo nechtěl jet , protože věděli , že si stejně nepokecaj. To je stejné jako by ho nyní Milan pořádal se mnou Pořád NIC ??? Upraveno 16. duben 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Medvěd Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 (upraveno) Klemoň - asi jsem taky jako Hurvajz vypadl z děje K tomu současnému srazu - moc dobře si umím představit kolik času a úsilí Weri do srazu investovala a jak je ze současné situace asi nadšená. Je ale super, že provozovatel po klubu nechce ani vorla a že bude možné na stejném místě sraz uspořádat napřesrok - třeba Weri dostane jeste nějaké další nápady a sraz vytuní do absolutní dokonalosti. Já sám za sebe hlásím, že bude-li to v mých možnostech, rád se na sraz přijedu podívat. Problém je ale můj každoroční květnový plán, kdy jsem dva víkendy mimo republiku a jeden víkend jezdím na sraz RTOček do Lešan (ty jsou ale od Popovic za dvěma rohy, takže to by se dalo nějak pořešit). Každopádně držím palec, ať je vše co nejdříve zase v normálu. Upraveno 16. duben 2020 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 před 19 minutami, Klemoň napsal: A já to glosoval poznámkou : No jo, ale tam nikdo nechtěl jet , protože věděli , že si stejně nepokecaj. To je stejné jako by ho nyní Milan pořádal se mnou Pořád NIC ??? Nic Citovat
Klemoň Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 Tak počkáme na ty jež jsem označil , jestli se chytí a popíšou / okomentují to jak jsem to myslel Citovat
Klemoň Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 před 5 minutami, Medvěd napsal: Klemoň - asi jsem taky jako Hurvajz vypadl z děje Nazdar "Letenskej" - v tvém případě je to pochopitelné. Ty se Pražských , ale hlavně velkých srazů kam jezdím neúčastníš Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 (upraveno) No o @Klemoň je známo že je tak ukecanej že když si na pražském minisraze chceme něco říct tak se tajně domlouváme že se sejdeme o chvilku dřívej nebo že já ho nevyzvednu aby než se dokodrcá jsme měli šanci si něco říct. A to o mě taky všichni říkají že jsem ukecanej ale @Klemoň když začne vyprávět tak nikoho nepustí ke slovu a ani se mu do jeho deště slov nedokáže nikdo vecpat páč on když jede tak jede. takhle jsi to myslel že se máme chytnout? Upraveno 16. duben 2020 uživatelem Vena garážmistr Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 16. duben 2020 Autor Odesláno 16. duben 2020 před 3 hodinami, Scratch napsal: Weri ma kliku, ze Korona Tím si chtěl naznačit co....? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 No že to není zrušeno kvuli nezajmu ale kvuli koroně, klika no Citovat
Weri 605 Odesláno 16. duben 2020 Autor Odesláno 16. duben 2020 No to je teda klika... chtěla sem to s vámi oslavit a prd... No jo..., tak za rok bude rozlučka no.... no a Klemoni, taky sem to úplně nestihla, ale uzvaněnej si, to je pravda... brixtr ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 před 3 hodinami, Weri 605 napsal: Tím si chtěl naznačit co....? musis vnimat usmevacky , byl to rejp , nam taky nikdo neveril a furt jsme jen s Dzanou slyseli, ze plna huba kecu..... a pak z toho byl zimni sraz, ktery je ...... minimalne byl pro mne dokonaly Citovat
Péťa Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 Pro Tebe dokonalý, pro mě nazapomenutelný Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 (upraveno) Jojo, asi pro vic lidi, včetně mně Upraveno 16. duben 2020 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
KoudaK Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 No co se dá dělat... Tak na vánočním... --> .. pavelu96 a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
MilanF1 Odesláno 17. duben 2020 Odesláno 17. duben 2020 (upraveno) Zimní klouzani v Beskydech, v malebné vesnici Velké Karlovice. Pod sjezdovkou. Bohužel se přihlásilo asi jen 5 lidi, tak jsem to zrušil. Snad vám to vyjde za rok, když to teď není vůbec možné. Upraveno 17. duben 2020 uživatelem MilanF1 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 22. duben 2020 Autor Odesláno 22. duben 2020 Taaak... snad je to všechno... Samolepky sou v obálkách, zítra letí na poštu, takže @regius @Pepito @radim.1008 a @kloupec406 se můžou těšit ! a to doslova.... všichni z vesnice, tak ať si to poštěvy užijou a maj o čem drbat... doufám, že to někde nezakrámujou...!!! Děkuju @žabi žabimu za vypracování návrhů na medaile - příští rok jen upravíš datum.. Děkuju @KoudaK KoudaKovi za nabídku a spolupráci - nevyhazuj to, příští rok to bude potřeba.. S provozní jsem domluvená, že se potkáme jen co to půjde a rezervuju u ní příští rok... peníze máte všichni vracené... doufám, že i dorazily.... No a budu se těšit co nejdřív na setkání... radim.1008, regius, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 22. duben 2020 Odesláno 22. duben 2020 Děkuji @Weri 605, těším se. Weri 605 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.