Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

Slibuju, že když bude důvod tak i slzu zatlačím

Jo a samozřejmě pak zajdu ke konťasu před barák vyhozené modely vyzvednout

Potom se domluvíme, už z toho mála vidím, že bych něco nutně potřeboval. :D

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:

Potom se domluvíme, už z toho mála vidím, že bych něco nutně potřeboval. :D

Se solidním zájemcem Tvého ražení dohoda nebude problém

Nicméně si myslím, že tu mlátíme prázdnou slámu.

Kůstka to rozdejchá, Klemoň bude mít tejden klečení v koutě na hrachu a místo večeří chlebovou polívku a ve finale se dozví, že zaplatil Kůstce dovču na Sicílii

A MY BUDEME MÍT PO HE-HE

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

A je to tak jak řekl méďa @Medvěd Chvíli zírala, pak položila nekompromisní otázku, kde jsou ty věci co tam byly a zbytek jsem zamáznul argumentem, že rekonstrukce koupelny stála víc a jedno auto je ještě na cestě. Na to zareagovala , že Lonestar má hezkou barvu a šla se psem ven .

Jinak @radim.1008 Jamalka byla celkem dražší, ale to jsem tu zmiňoval. Nicméně koupit se stále ve dvou barvách dá :papa

obrazek.thumb.png.d2a979e5277a6ea7c597907321dab1b7.png

Odesláno (upraveno)

Tak sem mám dát každý den jeden kousek ???  😉  Spíš asi když se připojím a vzpomenu si 🙊

A od nejnovějšího (rokem výroby) až po nejstaršího . :super Samozřejmě v rámci toho co mám doma. Na trhu jich je podstatně více, ale není místo . . .

P1130065.JPG

P1130066.JPG

P1130067.JPG

P1130068.JPG

P1130069.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Truck dnešního dne  :papa    International Eagle Cabover -  rok 1995

P1130080.JPG

P1130081.JPG

P1130082.JPG

P1130083.JPG

P1130084.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

ty tahače s motorem vpředu bych chtěl zkusit řídit, ale prý je tam dost komplikované řazení :myslim (ale auta s kabinou Trambus neee)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Ono to sice byli tři páky ale podle mě to nemohla bejt taková věda.  Aspoň podle toho videa tu nejblíž strká k sobě od sebe to budou po našem půlky tu prostřední kvrdlá různě v nějakém schématu tak to budou kvalty ta třetí bude bude na " C" neboli na plazivý do kopce a možná jako reversor. Spíš jde o to že musíš kvrdlat obouma pačmákama naráz vezmi to tak že amíci jsou ve své podstatě jenom o trochu chytřejší než vopice když musej mít všude napsáno co s čím jak mají dělat jakože na dvířkách od pračky maj napsáno než zapneš zkontroluj že tam nespí kocour na kelímku z mekáče maj napsáno studený nebo horký pití a stejně jsou schopný si pysk spařit vajíčka jim prodávaj uvařený a oloupaný protože by to nedokázali doma uvařit aniž by to vajíčko v mikrovlnce nebouchlo.  Apod. to znám od kamarádky která byla ve svý době adeptkou na příští bejvalou paní garážmistrovou odstěhovala se tam za nějaký kořenem kterej je čech ale jaksi jí nějak plány nevyšli a momentálně z tama nemůže odcestovat bo nemá jakési papíry aby se mohla do améru vrátit. Tak od ní vím že s amíkama se musí jako s malejma harantama na všechno musí bejt heslovitý návody páč složitý by nikdo nečetl a pak by se soudili i o to že něco udělal špatně protože si to nedokázal v tom složitém návodu přečíst. 

@Klemoň ty hele ten červenej s tím ptákem na boku jak má ten rendlík na střeše tak ten bude mít tu boudu možná tak stejně velkou jako jsou dneska běžně prodávaný bytu v Praze na sídlišti možná že i vo chlup větší. Tam už musí mít amík buzolu aby došel k volantu ze zadní části tý boudy.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

@RichVa jojo, přeně tohle jsem myslel, jednou to bylo i v televizi :super

@Vena garážmistr , tleskám--ta charakteristika Amíků je super 👍, někdy člověk žasne nad jejich tupostí, na druhé straně jsou v technologiích asi nejdál..., otázka je zda zásluhou Amíků, nebo nakoupených odborníků z celého světa..., jinak bych to řazení asi taky zmákl, když to umí i černoši a mexikánci 😉, já byl zvyklý z Tatry jen na malou a velkou řadu...(redukce)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...