Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pepitovo setkání Peugeoťáků na Svojanově 20-21-22.9.2019 a proč lidi nejezdí už tolik na srazy Peugeot Clubu jako dříve

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Klemoň   Tvůj příspěvek mne urazil, jak píšeš, je to v módě :P    Ale v zásadě s Tebou souhlasím a mnohé obraty velice pobavily třeba ta věta o @Scratch   :D. A taky se tu peru s lahví ale máš výrazný náskok.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

@StibTo Vzhledem k tomu , že jsem tvoji uraženeckou reakci očekával , chtěl bych ti jako bývalému kamarádovi oznámit , že v jednom z těch vypínaču a zásuvek co jsem ti na baráku montoval je bomba. Ve kterém je, ti prozradím jen když se od-urazíš :papa  Tik-tak, tik-tak , tik-tak  :roker

Reakci Jiřiny očekávám s napětím - vysokým 😂

PS: Už dlouho jsme nedali nějakou láhev společně . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Hustý, pěkně jsi se rozepsal. :super Musím skoro se vším souhlasit a Radimovi újma nevznikla, vlastně ho to druhý den potěšilo. :D

Edit: slečnu dceru a syna kreténa nemohu hodnotit. :D A definice Scratchovic rodiny mě po těch pár pivech velmi pobavila. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz and @radim.1008 Kluci - protože mne oba už trochu znáte , musíte číst mezi řádky a s nadhledem. Stejně jsem to psal i já 😎    Svoji dceru miluji - je to zlatíčko a to že je po tatínkovi je holt dědictví. A že by na mne byla drzá nemohu říci. Ona ví, že to nemám rád, ale ráda mne s láskou provokuje 🙂     Syn je nedospělý vůl , ale každý jsme nějaký :D      A on Pršoun ví, že ho mám rád a po naší společné dovolené ještě více než před tím, takže ví jak to myslím :papa

Odesláno (upraveno)

Já vím Radku , já vím že jsi fajn chlap, i s Radkou.  Jedni z těch, proč se těším na srazy , kde se účastníte. I o tobě se v tom článku píše. Schválně jestli příjdeš na to kde . . . .

Odesláno (upraveno)

@Klemoň Že by ta tříkolka? :D:D

No napadá mě ještě to tričko, ale jinak už nevim. Jenže starší trička se nosivala dost často kvuli nicku, v posledni době si ho beru na srazy na spaní :D 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Hmm, tak to mne nenapadlo - ta souvislost se nabízí, ale to jsem nemyslel. 👍       Zkus hledat ještě něco a aktualizuj příspěvek nade mnou ať to tu nezasíráme - oba budeme vědět . . .  myslím ten s tříkolkou  :papa

@Radek Hurvajz - měl jsem na mysli toto Za prvé opravdu zahřeje u srdíčka upřímné přivítání

Já mám kvůli Nicku tričko vyrobené na zakázku - to červené , nesrazové  🙂    A pozdravuj Radku, ne že se na to vykašleš :bacha  Ona je také to sluníčko na srazech . . .

Odesláno
před 1 hodinou, Klemoň napsal:

@StibTo Vzhledem k tomu , že jsem tvoji uraženeckou reakci očekával , chtěl bych ti jako bývalému kamarádovi oznámit , že v jednom z těch vypínaču a zásuvek co jsem ti na baráku montoval je bomba. Ve kterém je, ti prozradím jen když se od-urazíš :papa  Tik-tak, tik-tak , tik-tak  :roker

Reakci Jiřiny očekávám s napětím - vysokým 😂

PS: Už dlouho jsme nedali nějakou láhev společně . . .

Já Ti v reakci na to oznamuji, že už před pár dny vybouchla... Ozve se Ti můj dvorní právník 😁

Odesláno

Já jsem se sice zařekl že jsem víc než jeden příspěvek nedám. Protože asi by byl stejně dlouhý možná delší než ten @Klemoňě.  Ale za sebe musím napsat že neumím  psát v takovém stylu jako on(asi ta kombinace naštvanosti a dna Pálavy) takže můj příspěvek by byl asi přilitím oleje do ohně a to si myslím že momentálně není úplně vhodné. Takže konstatuji že s jeho slohovou prací musím souhlasit a myslím si že podstatu těch několika stránek tady popsaných někdy až hysterickými reakcemi vystihl dobře. 

Odesláno
před 21 hodinami, Klemoň napsal:

Ahoj všem , ale opravdu všem vším 😎    A doufám , že se někdo urazí - to je teď nová móda........ Tolik tedy k tomu , že tady či na FCB někdo vykyndal , že se nějaká Pepito akce konala .   Chápu , že se mohlo některých dotknout , že nebyli pozváni , ale mne také všichni nezvete na svoje "grilovačky" a ikdyž to v koutě 3 dny oplakávám - nikomu to nevyčítám.

O tenhle kus to mohlo být klidně kratší :myslim Zatím jsem tu totiž neviděl jedinou reakci, že by někomu vadila soukromá akce, nebo si někdo stěžoval, že nebyl pozván :nevim 
Ale jinak dobrý :super 

Odesláno
před 2 hodinami, Weri 605 napsal:

a vzala sem si z toho hodně...!!!

Proto jsem to psal.  Byl tu dotaz několikrát zopakovaný - tak jsem odpověděl  😉             A prosím brát s nadsázkou - nikoho jsem nechtěl urazit a Jirka dobře ví jak jsem to myslel  😎

Odesláno
před 22 hodinami, radim.1008 napsal:

Kde je vůbec právník? :myslim

Právník (ani dvorní) to nezachrání.... Jedině Viktor Čistič (že by původní Brutální Nikita?)….

Odesláno
před 53 minutami, Hafity napsal:

Hele, každej jsme nějak začínali....

29 let ?? To je ale věčný začátečník  😞

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...