Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@MJSytic taky zamnou hned běžel jestli jsem ok a že se sakra leknul. Na to jsem mu v tu chvilku dokázal říct pouze že já taky :D

@Pepito kluci si už ze mně v depu taky začínají dělají srandu :D mám to tak v podstatě ve všech závodech. 

Jinak auto včera rozebráno. Předek je v podstatě netknutý, zadek bude potřebovat lehký zásah klempíře :) 

245209164_4336451516468788_6421985106016506797_n.jpg

245363124_1454086164970698_1508279781366309762_n.jpg

Odesláno

Jojo měl jsem kliku jak Brno :) 

včera jsem ještě vyzvednl nové přední + zadní světlo a Marťas dneska vezl oba nárazníky a přední blatník ke klučinovy který vše svaří. P+Z narazník půjde 100% (už nám "vařil" i horší) ale uvidíme co ten blatník .... blbý je že dílu na clio sport moc nejsou. Spíš vůbec .... :(

Odesláno (upraveno)

v tomto případě asi ano. Pokud by mělo clio blatníky originálně plechové tak ne. Jenže neznám nikoho kdo by měl kopyto na tyhle blatníky. 

Upraveno uživatelem Print
Odesláno

... no ... jednoduchou sadrovou formu (negativ) neni az takovej problem udelat ... na to staci neco drevenych lati, preklizky a hafo sadry ..... ..ale musis mit k dispozici  ty blatniky a dalsi dily v dobrem stavu samostatne.... 

Odesláno

Takže máme za sebou poslední letošní závod na Mosteckém okruhu. Dojel jsem si 2x pro 4 místo. Tady Integry plně ukázaly svůj potenciál. Ztráta 1.2vteriny na dvě ostré jízdy (8,4km) blíž už to nešlo :). I tak jsem si zajistil v absolutním pořadí ve třídě N-2000 3 misto pro tuto sezónu. Což je v první sezóně super. Bohužel foto mám zatím pouze jedno a to svoji 406 ktera mě tam odvezla :D foto clia bude později :)

IMG_20211022_170142.jpg

Odesláno

Tak je to potvrzené. Z 301 účastníku letošního EDDA CUPu jsem se v absolutním pořadí umístil na 30 místě a v rámci třídy N-2000 na místě 3 :) škoda těch tří neabsolvovaných závodu (Makarov jsem nejel vůbec a v dvoj závodě na Zbraslavi jsem odstupoval z 3 místa kvůli převodovce) Ale na první sezonu jsem maximálně spokojen :) 

1.jpg

2.jpg

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...