Ferry Odesláno 8. březen 2023 Odesláno 8. březen 2023 To prelisovani diod me taky napadlo, v eshopech na netu jsou za par korun, jenom jak zjistit spravne typy, maj na sobe nejake cislo, na tom starym mustku ?
VojtouNerCZ Odesláno 9. březen 2023 Autor Odesláno 9. březen 2023 Na kelly v katalogu mají k tomuto typu 2 druhy. Neg a pos. Kus okolo 77 korun. Objednal jsem, dnes dopoledne dorazí, tak jak půjdu vrátit ten můstek, vezmu je Ferry ohodnotil 1
Vena garážmistr Odesláno 9. březen 2023 Odesláno 9. březen 2023 Ty Vojto tohle už začíná překonávat i nějakou diagnozu. A obvyklé kdo si hraje nezlobí už se na tohle Tvoje hraní napasovat taky nedá. Tvoje žena bude mít asi svatozář protože málokterá by něco takového vydržela. VojtouNerCZ a OK406 ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 9. březen 2023 Autor Odesláno 9. březen 2023 (upraveno) Manželka mi do tohohle nekecá, no Tak nějak ji to nechává chladnou. Jiná by mě asi s tímhle a hlavně s mojí úchylkou, časem a penězma, co narvu do 3D tisku, nejspíš už kopla. Ale tak já í taky nekecám do jejích věcí, jako třeba fakt, že si pořád kupuje kravince na stříhání vlasů atd (kdo normální má doma 5 fénů, každý na něco jinýho a na ceny se jí už radši neptám) Čímdál víc mě ale láká další auto... Mám zatím 3 favority. E90 kabrio/coupe 2.5i, E36 cabrio ve žluté barvě, nebo RX8. Ale priorita je teď něco pro ženu, pořád hledám slušný dodge grand caravan, 3.3-3.8 V6 Letos si snad bezestrachu troufnu zajet 307 k moři. Pro jistotu si vezmu startér, ten je zatím původní Upraveno 9. březen 2023 uživatelem VojtouNerCZ OK406 ohodnotil 1
BubakGS Odesláno 9. březen 2023 Odesláno 9. březen 2023 @VojtouNerCZ ....RX8.. ...vylitany radobysportovni brambory maji hroznou povest a jejich ridici taky...
VojtouNerCZ Odesláno 9. březen 2023 Autor Odesláno 9. březen 2023 (upraveno) Kdybych koupil báwo, tak by to nebylo ve stavu, který normálně potkáváš na silnici Dostalo by to mnohem víc než tahle 307. Wankl se mi líbí, rx8 taky. Ani tak mi nedělá problém motor, ten by se lehce vyndal a v práci by se dal udělat. Ale ta koroze. Ale jako jo, k mému zevnějšku by se bmw moc nehodilo, úplně by ke mně nepasovalo. Upraveno 9. březen 2023 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS ohodnotil 1
PaKr Odesláno 9. březen 2023 Odesláno 9. březen 2023 BMW, to vždy na velkou diskuzi. Mě se nejvíc líbí staré vyšší řady. Ale jel jsem i v E36 a bylo mi v tom nějak těsno ( asi tím, že mám přes 190) A co se mi to vlastně líbí? Žralok e24, pak 7 a 5 ( e32 a e34) a 7 e38. Ale stejně je to všechno v říši snů, stejně jako myšlenky na C6
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen 2023 Autor Odesláno 18. březen 2023 (upraveno) Ťuk ťuk, moje auto zatím jezdí xD Čekám na diodový můstek. Na stříbrné jsem dnes vyměnil čidlo tlaku oleje. Po přetěsnění olejového domku pořád trochu uchcával, ten plastový kus, který je nalisovaný v matici byl volný. Ale vypadá to, že trochu utíká olej z převodovky přes gufera poloos. To nechám na prázdniny, spolu s výměnou oleje a ventilama Upraveno 18. březen 2023 uživatelem VojtouNerCZ OK406 a inoxing ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 20. březen 2023 Autor Odesláno 20. březen 2023 Tak mě pro změnu školí automat xD Nejdřív hrozný start, antipollution fault, catalytic converter fault, to pak samo zmizlo, a dnes automatic gearbox fault xD
Havlicek.Lukas Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 kdyz si s tim vcera z nadrazi v koline vystrelil jak blesk neni se cemu divit
Ferry Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 napeti baterky ? Me ted ve 206, kdyz jsem si hral s budikama ohledne mereni teploty oleje a startoval asi 5x nebo i vickrat kratce po sobe, vyskocila taky hlaska antipollution. Mel jsem v tu chvili i pripojenou diag a v pameti ECU chyba zadna, jen v pameti displeje byla prechodna chyba komunikace s BSI (to ale asi diky odpojenym budikum, protoze sbernice do displeje je proklemovana pres ne) a jeste prechodna chyba podpeti v siti (coz mohlo byt uz tim startovanim)
VojtouNerCZ Odesláno 20. březen 2023 Autor Odesláno 20. březen 2023 (upraveno) Čoveče tohle se mi stalo poprvý, že se mi s tím podařilo takto protočit kola. Vždy na to dupnu a pěkně pomalu se to rozjede xD Ty emise a kat jsem připsal startu v zimě, kdy navíc měla manželka v autě jen rezervu, bůhví kolik benzínu to dostalo. Ani jsem nekoukal na diag. Tu převodovku dnes jsem zatím taky neřešil, auto po znovu nastartování řadí. Ale na to mrknu. Nedivil bych se, že by byly načatý ventily (což je ještě dobrá varianta. Měnič nebo rozvaděč by byl horší. Upraveno 20. březen 2023 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 26. březen 2023 Autor Odesláno 26. březen 2023 (upraveno) Dnes proběhla zátěžová zkouška Kolín - Bratislava a zpátky a nákladem 350kg. Auto dojelo, takže nejspíš už je OK Většina cesty po dálnici, tempomat na 145. Upraveno 26. březen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Ferry, OK406, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4
VojtouNerCZ Odesláno 8. duben 2023 Autor Odesláno 8. duben 2023 Tak konečně dorazil diodový můstek. Odbrousil jsem opoyxid, narazil nový kroužek, pojistil cínem. Příští týden se mi vrátí ze soustruhu, tak to ještě zaleju epoxidem.
VojtouNerCZ Odesláno 12. duben 2023 Autor Odesláno 12. duben 2023 Dělá si ze mě prdel už xD Doufám, že zas jem sekundár. Notebook s diag bohužel ještě nemám.
BubakGS Odesláno 12. duben 2023 Odesláno 12. duben 2023 (upraveno) To auto Ti někdo strašlivě proklel .... to snad není možné. A nebo musíš přehodnotit údržbu a místo pokusů zresuscitovat komponenty po smrti tam začít dávat kvalitní nové. Ano, do starého auta je to trochu masochismus - ale pokud to chceš udržet na živu, jinak to v podstatě nefunguje. Věř mi, aut jsem měl bambilion včetně youngtimerů z 60 a 70 let. Až na naprosté výjimky ve formě investičních a cenných veteránů - auta jsou vždycky (naprosto vždycky) vyhozené prachy. Upraveno 12. duben 2023 uživatelem BubakGS radim.1008 ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 12. duben 2023 Autor Odesláno 12. duben 2023 (upraveno) Nové věci dávám, ale zrovna sekundár a 4k se mi dávat nechce když vím, že to i tak zlobí. Jen ten altík jsem si teď dal dokupy. Nejlevnější díly ai myslím taky nekupuji. Respektive z toho co jsem vyměnil jsem akorát dával znova horní uložení a ty zapalovací rampy + egr. Egr byl magnetti marelli, nemyslím si úplnej šunt. Rampy febi, valeo, magnetti Edit-a našel jsem příčinu. Někdo mi odpojil konektor xD Nejspíš jsem ho blbě zacvakl a za jízdy vyskočil Upraveno 12. duben 2023 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS ohodnotil 1
David 106s16 Odesláno 13. duben 2023 Odesláno 13. duben 2023 Magneti marelli bohuzell je dneska úplný šunt. To jen tak na okraj. inoxing a VojtouNerCZ ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 13. duben 2023 Autor Odesláno 13. duben 2023 Až tak? Jako je pravda, že většina věcí od nich do roka zgebla poučení pro příště. Nicméně myslím, že od MM na autě už nic není. Zatím jsem si nejvíc oblíbil určité díly od meyle HD, Nissens, a klasika sachs, kayaba a něco febi.
inoxing Odesláno 13. duben 2023 Odesláno 13. duben 2023 (upraveno) Magneti Marelli je kvalitni asi jenom prvovýroby, tzn. s čím to sjelo z linky. Jinak je to velky spatny, alespon s cim ja mam zkusensost v aftermarketu. Marelli asi nehlida, kdo a jak to pro ne vyrabi, coz je u takove znacky na povazenou. Naposled napinaci kladka, ktera se rozletela po pul roce. Upraveno 13. duben 2023 uživatelem inoxing VojtouNerCZ ohodnotil 1
Recommended Posts