pavelu96 Odesláno 7. leden 2024 Odesláno 7. leden 2024 No, to dítě je úplně odvázaný a spíš to vypadá jako poslední záběry před smrtí zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2024 Odesláno 8. červen 2024 Dnešní orientační závod s dětmi na kole, bohužel trochu nezvládnutý takticky, takže žádné zvláštní umístění, ale výlet hezký. Trasa i s dohledávkami kontrol na 6 hodin. https://mapy.cz/s/casusavebu Pepito, zbynek..s, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 13. červenec 2024 Autor Odesláno 13. červenec 2024 Už jsem tady dlouho nepřispěl: Po pěti letech jsem si pořídil nový povoz, jsem z něj nadšený. Je to úplně jiný level, než předchozí Crussis. pajik999, miroska, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2024 Odesláno 13. červenec 2024 (upraveno) Tak jo, dneska výlet 3,5km k Fukovi (Šenk u Fuka, Morkůvky), tam 3x Radegast 10° a jeden Maxi Hot Dog v luxusu, pak 3,5km zpět Upraveno 13. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Hafity, Péťa, zbynek..s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. červenec 2024 Odesláno 13. červenec 2024 @Pepito ty retro pláště jsou cool Měl jsem je na prvním horském kole v roce 94 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červenec 2024 Odesláno 13. červenec 2024 (upraveno) Rádi dělají boule pod tou barevnou gumou. Taky jsem je měl na kole, ale jen chvíli. Ovšem tenkrát to nebyli Schwalbe ale Rubena Náchod a na vyrobě jsem se podílel Upraveno 13. červenec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pepito Odesláno 13. červenec 2024 Autor Odesláno 13. červenec 2024 Taková malá tradice, s novým kolem na Bouzov. zbynek..s, pajik999, miroska a 4 další ohodnotil 7 Citovat
pavelu96 Odesláno 1. srpen 2024 Odesláno 1. srpen 2024 (upraveno) Tak dnes jsem se konečně dostal na Singltrek pod Smrkem Traily už sice mají nejlepší léta za sebou (vymleté díry, odhalené kořeny), ale stále to má to svoje flow Upraveno 1. srpen 2024 uživatelem pavelu96 Doplnění Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 1. srpen 2024 Autor Odesláno 1. srpen 2024 Jezdím minimálně 2x v týdnu, ale nedávám sem vše, tak jen tak pro představu. zbynek..s, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 3. srpen 2024 Autor Odesláno 3. srpen 2024 (upraveno) Dnes jsem si dal dost do těla. Jeli jsme se s kamarády podívat na Klášter Hedeč nad obcí Králíky. https://www.relive.cc/view/vr63g7deRd6 Upraveno 4. srpen 2024 uživatelem Pepito úprava textu zbynek..s, PaKr, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 Dneska velmi vydařený výlet Krkonoše - Jizerky: https://mapy.cz/s/kurunozosa Už dlouho jsme zde měli dluh z Terex - Janouškovy cesty, kde jsme za covidu v květnu neprojeli kvůli sněhu. Tak konečně jsme to tu zkompletovali Ráno tedy vyměkle výjezd lanovkou na Horní domky, a pak už hezky za své. Nádherné počasí, v téhle výšce není vedro, velká část navíc stínem. Překvapivě málo lidí, v Rokytnici byl na závěr problém najít otevřenou hospodu na večeři - U Konířů jsme nakonec byli úplně sami. Jen v Polsku chata Górzystów měla frontu tak na hodinu - Poláci hodně choděj, tam je narváno asi furt. Kdo zvažujete výlet tímhle směrem, zauvažujte o téhle trase, stojí za to Nechci říkat, že je to výběr toho nejlepšího, ale skoro V Jakuszycích jsou kdyžtak i takové modré nenáročné traily, vůbec tam udělali směrem ke kolům docela pokrok, nakonec není divu, v zimě tam mají skvěle zmáknuté běžky, tak se to asi nabízelo. Naše stroje v Jakuszycích u výchozího bodu tras Kdesi v Jakuszycích Kolem Jizery Infotabule v Orle zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 1. září 2024 Autor Odesláno 1. září 2024 (upraveno) Tak jsme s kamarády po roce opět vyrazili na cyklovýlet. Tentokrát jsme měli naplánováno jet vlakem z Mohelnice do Bernartic s přestupem v Lipové Lázni. První problém nastal hned na nádraží v Mohelnici. Týden dopředu jsem koupil jízdenky i s místenkami. Při nástupu jsme zjistili že naše místa už jsou obsazená a průvodčí zjistila že ty místa byly prodány dvakrát. Naštěstí bylo místo v druhém vagónu. Ale tím to ještě u slavných Českých drah neskončilo. Při přestupu v Lipové Lázni stál na kolejích malý regionální motoráček a jeho průvodčí nám sdělil že může do vláčku vzít jen tři z nás sedmi i přesto že jsme měli jízdenky i s místenkami pro sedm kol. Tak jsme vyrazili do ubytování v Bernarticích po vlastní ose cca 26 km. O to jsme museli zkrátit výlet kolem polských Otmuchovských jezer. V sobotu jsme najeli necelých 102 km. Dnes jsme najeli necelých 110 km. I přes ty nepříjemné peripetie s ČD jsme si víkend užili. Upraveno 1. září 2024 uživatelem Pepito Přidány fotky pavelu96, Péťa, ozzy56 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pepito Odesláno 4. září 2024 Autor Odesláno 4. září 2024 MP4_20240904_185604_PHOTOMOVIE(0).mp4 PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. září 2024 Odesláno 4. září 2024 @Pepito ještě řekni, kolik v tom vlaku do Javorníka bylo lidí, že vás nemohl vzít... Pořád tam jezdí 810? Borůvková hora zase někdy příště? Citovat
Pepito Odesláno 5. září 2024 Autor Odesláno 5. září 2024 @PaKr ano, jezdí tam motoráček 810 a průvodčí nám sdělil že mají místa a háky jen pro tři kola. Lidí tam moc nebylo, ale kvůli bezpečnosti nás ostatní nemůže vzít. Na Borůvkovou Horu se už nejspíš na kole nepodívám, protože jezdíme pokaždé jinam. Citovat
zbynek..s Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 @Pepito tak to jsi mě trochu postrašil s těma vlakama Jsem se chtěl přesunout tímto tandemem z Ostravy pod Beskydy (Ostravice) a pak jet zpátky se synkem, ale ty lapálie, to abych se bál. I co mi prodají za lístek. Bo toto kolo neumí uchytit jako singla. Je pravda, asi bych se přesunoval RegioPartnerem, tak tam by snad neměl být problém. Jinak máš pěkné nájezdy s kolem Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. září 2024 Autor Odesláno 5. září 2024 @zbynek..s to Tvoje tandemové kolo je originální výrobek nebo domácí výroba? Ještě jsem na takovém kole nejel. Citovat
zbynek..s Odesláno 5. září 2024 Odesláno 5. září 2024 (upraveno) @Pepito Nene homemade. Originál Mrázek pro ten jsme jeli kousek od Českých Budějovic do Plástovic, čili na výlet z Ostravy Na nějaký domácí výrobek bych se synkem nesedl. Je to super zážitek, potřebuješ akorát stejně šlapajícího , bo jak říká manželka "musíme jít na to společně" Jak s tím jezdím do práce, tak většina, že by to vyzkoušeli, ale jak jím to dám ať si dají kolečko, tak nic - respekt s té délky (cca2,5m) ale dá se zvyknout Se koukni jestli není u vás někde nějaká půjčovna tandemů, jinak by jsi musel až do Ostravy Upraveno 5. září 2024 uživatelem zbynek..s Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.