Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělá se i verze s halogeny a bez LED "klů". Osobně jsem jí viděl a řídil ;)  Byla to "ACTIVE" s manuálem.

508acitve.jpg

Odesláno

Díky.

loque: na Slovensku má verze Allure full LED v základu. Dokonce se u Active nechají objednat za příplatek. V Čechách se u Allure za full LED připlácí 35000,- a Active má jedině halogeny, LED nejdou objednat.

Odesláno

Ono s tými konfiguráciami to ma Peugeot tak, že rovnaký stupeň výbavy v rôznych krajinách neznamená rovnakú výbavu. Rozdielov tam môže byť viac, nie iba svetlá. Napr. v UK sú podstatne lepšie vybavené dané stupne výbavy, ale cena je tiež výrazne vyššia...

Odesláno

Všimol som si, že na tom stredovom displeji je po bokoch zobrazená nastavená teplota, je možné ju odtiaľ aj meniť, alebo sa treba tiež klávesou prepnúť na obrazovku klimatizácie?

Odesláno

Rovnako to mám aj ja v novej 3008, klávesou sa prepnem na ovládanie klimatizácie, ale tam nieje displej taký široký.

Len zase sa uplatnilo francúzske zmýšlanie, že na široký displej po bokoch dali veľké ukazovatele teploty, ale meniť teplotu odtiaľ nieje možné 🤨

Inak ale auto vyzerá parádne, musím pochváliť :super

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno
V 30. 4. 2019 at 7:01, Péťa napsal:

Naštěstí dnes není problém si auto zajet koupit kamkoli, třeba i na to Slovensko...

jo  potom číst, že když to koupíš jinde, tak si to tam jezdi i reklamovat.

To nechci, aby Honza měl s autem pech.... super, když si člověk udělá radost ;) (ta barva je super,jasně ne jen ta barva)

Jenom nevím, proč se snaží každý udělat masku ala mustang (alespoň mě to tak připadá)

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj Honzo, gratuluji ke koupi a přeji spoustu šťastných kilometrů!

Dnes jsem podepsal objednávku na 508 SW GT, takže se pomalu vracím na PC klub.

Už je to nějaká doba, co jsi mi ladil 407 u Tebe v Dejvicích, ale adresu si pořád pamatuju, tak pak můžeme dát sraz. 🙂 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...