ozzy56 Odesláno 26. únor 2019 Odesláno 26. únor 2019 ještě štěstí, že je skůtr jen na benzín regius, Pe.Tr, Laďa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Béďa Odesláno 26. únor 2019 Odesláno 26. únor 2019 těch 11kW které umí ze 125ky vytáhnou, tak k Bčku není úplně k zahození.. jasně, kdo má papíry na "velkou motorku", ten nad tím bude ohrnovat nos ale jinak pro začátečníka, po městě a okolí to funguje.. nicméně Satelis bych v téhle kubatůře vynechal, já osobně preferuju X-maxe , Nexuse (SR Max) a nebo zmíněnou Forzu.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 26. únor 2019 Odesláno 26. únor 2019 Taky jsem o Satelisech 125 neslyšel globálně nic moc pochvalného, ale nemůžu soudit, mám Hondu PCX, což je na takový to domácí blbnutí max. přes půl republiky na celodenní výlet pro mě tak akorát;-) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pažout508 Odesláno 26. únor 2019 Odesláno 26. únor 2019 Hmmm já mám satelis 125 najeto 18t a fichtl zatím slouží. Jezdím město i meziměsto a maká výborně. Mám 4 motorky a popravdě si to nejvíc užívám na skútru. pantofle triko kaťasy a hurá k vodě . nebo do kopečků do středohoří. Myslím ze když dá člověk trochu péče každému stroji, tak bude sloužit. A ten kufr když vyrážím na ryby tak probere vše OK406, Veverka a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 26. únor 2019 Odesláno 26. únor 2019 Na skútru jsem toho moc nenajezdil, ale když jsem jezdil, tak mi nejvíc vadilo, že nemohu koleny sevřít nádrž.... Citovat
Pažout508 Odesláno 26. únor 2019 Odesláno 26. únor 2019 Má to dvě kola ta nádrž mě až tak nes...e. Akorát jiný styl Citovat
Jacobsoon Odesláno 27. únor 2019 Autor Odesláno 27. únor 2019 Tak primárně mi pujde o dojíždění do práce pár km centrem Prahy. Limitován jsem papíry a rozpočet sem si dal do 40tis. Přednostně chci zvolit pohodlnější, větší, elegantní, s Plexi... Prostě dospělejší skútr. Vyjížďky mimo město by byli poměrně výjimečné, přeci jen cabrio je cabrio. Gabriel 307 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
pesastor Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 @Jacobsoon Jestli muzu doporucit, na plexi se vykasli: aby melo trochu smysl, musela by to byt velka siroka potvora, ktera je pochopitelne jednak na ukor manevrovatelnosti, druhak pri parkovani foukne vitr a skuta shodi s kradne ruplym plexi. Usetrene penize dej do vystroje - dobryho blembaka a obleceni s chraicema, prip do topcase kam ty motohadry schovas Ono je sice krasny jezdit v lete v zabkach, kratasech a s minihelmou ale ten silnicni lisej kdyz to nahodou slozis peeeekne booooliii Citovat
David 106s16 Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 (upraveno) K tomu sporu skútr vs. motorka: skútr má jen jednu jedinou výhodu a to tu , že na něm může jezdit i někdo, kdo si na motorku netroufne nebo na motorce neumí jezdit. To je jediný důvod, proč se to vyrábí. Za mě ideální stroj do města je BMW R 1200 GS. Naprosto vážně, bez ironie. Má dokonalý posez, člověk má pohodlí a přehled, je to celkem mohutné, takže nikdo nikdy nezkusil jet vedle mě v jednom pruhu. Velké přední kolo znamená, že nevadí díry, kanály, občas nějaký ostrůvek a když je nejhůř, i kruháč se dá projet rovně. Taky ten telelever ve předu dělá to, že to není vubec citlivé na podélné koleje, dá se jet i po tramvajových kolejích, pokud teda nejsou mokré (tohle umí i springer od HD). Zavazadlový prostor na motorku obrovský, akorát se to nesmí přehnat s váhou, pak se dost zvedá přední kolo. Výkonu dostatek, nikdo mě na zrychlení ani rychlost nevyškolí. No a když ty vlastnosti negujete, tak máte skútr. Malé kola, mizerné brzdy, žádný výkon, nejistá stabilita. Ale stačí řidičák na auto a nemusíte řadit. Ale než skútr za 40, to raději nějaký Bandit, Fazer a udělat si papíry. Upraveno 27. únor 2019 uživatelem David 106s16 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 syn má Suziki 650, švagr toho bavoráka, co píšeš, neumím si představit jezdit na tom do rachoty, protože kdybych to BMW položil, tak jsem asi dojel, má to snad 300 kg, takže bych to už nezvedl Citovat
David 106s16 Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 Ono to těžce jenom vypadá, je tam spousta hliníku, váží to někde kolem 240kg (asi). Zvednout se to dá, pokud to není ze svahu dolů a většinou se ani nic moc nepoškodí, mají to dobře vymyšlené. Je teda třeba dát padací rámy kolem hlav, to je jediné citlivější místo. Citovat
pesastor Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 Ozzy, David ->> Placeme na spatnym hrobe; on ma "B", tj automat a 11kW max. Na pojizdeni po centru budiz, nikam dal pres vsechny proklamace jak 300km a pod to neni. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 @ozzy56 on i ten Satelis (400) ma 220 kilo ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 @Pe.Tr Zlata stribrna kyvka tripade se 150ti kilama Citovat
morepower Odesláno 27. únor 2019 Odesláno 27. únor 2019 (upraveno) já mám skůtříka SYM Fiddle III, takový jakoby retro, mě se to líbí a baví mě to na něm. Pro rohliky, do práce i jen tak se ženou na kochačku na Kokořín a pod. Motorku (měl sem XJR) sem musel rozbít, tak ji teď nemám, ale taky mě bavila, zas něčim jinym. Obojí je fajn. Upraveno 27. únor 2019 uživatelem morepower Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.