Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pro mě je tohle typicky ženský auto, 206,207 a podobně, stejně jako třeba Corsa, Fiesta, Mazda 3,Clio atd. To jsou auta co si přece "normální" chlap nemůže koupit :aut

Odesláno

Tak jsem si to taky pročetl celý,taky se mi docela.libi ,ještě  Michal nenapsal ,myslím.ze pro důchodce ideální,akorát teda pro ně celozivotni šetření ,předpokládám že tady u toho bude cena někde jinde ,každej nemá zrovna ideální finanční podmínky na spoření na koupeni novyho auta v důchodu 

Odesláno

Jen ať si to důchodci kupují co nejvíc. Co by pak překupníci kavkám prodávali :aut 
Každopádně myslím, že tyhle "malé" HB jsou unisex. A právě normální chlap si to s klidem koupí, protože ví, že auto chlapa nedělá :P

Odesláno
před 2 hodinami, Šalda napsal:

Tak pro mě je tohle typicky ženský auto, 206,207 a podobně, stejně jako třeba Corsa, Fiesta, Mazda 3,Clio atd. To jsou auta co si přece "normální" chlap nemůže koupit :aut

Já jsem to spíše myslel na tu 2008. 

Já teda ne,ale jsou i "normální" chlapi co si koupí 208. 

Odesláno

Tohle je takový ideální auto do města, nehledě na pohlaví :) Viděl bych to na novou 508SW GT a tohle jako druhý auto, myslím že naprosto dokonalá kombinace :P Teď už jen vyhrát jackpot :D 

Peugeot se teď krásně vzpamatoval, opravdu povedený design který uchvátí a auto si s ničím jiným nespletete :) Jen tak dál!

Odesláno

Škoda, že se nestihne představit na Emotion Day... svezl bych se 😀

@Verysek S tou výrobou do konce roku jsi mě zaskočila. Potřebuju lidi z Peugeota na nový VW Arteon 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...