Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, MJSytic napsal:

Hmm, nic pro šetřílky :D 

svicky_308_gti.JPG

Hm a u mě by to bylo x6 :D

Odesláno

4x500 za svíčku je normal , vti jsou na tom stejně , moje moto má taky 4 svíčky po 500,- .  jako můžeš tam dát beru za 80,- ale budeš je měnit s tankováním  auta :D 

Odesláno

Petře když vidím tu hodinovou sazbu je mi jasný že platy u Žižaka pomáhají táhnout celostátní průměr nahoru :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Cestou domů za obvyklých 8.5 a průměrnou rychlostí 117 km/h. 

Doufám, že brzy skončí karanténa a budu moci někam vyjet. Ne jen do práce... 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

To je docela dost. :myslim

A foceno ve 117 km/h. :super

Šetři ho ať nemá moc najeto až mi ho budeš prodávat. :bacha :D :papa

Upraveno uživatelem Pepito
  • O 3 měsíce později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Dovolená s lepicí sadou je zábavná. 

Aneb tento týden ve znamení Beskyd a jejich okolí. Zdolání Lysé Hory pěšky s převýšení 500 m nahoru 500 dolů a celkem 20 km není tak důležité jako celkových 1 300 km v autě, tedy 22 hodin... skoro celý den v autě. Zajímavý, to bych ani neřekl. 

Včera ale jsem dostal defekt. Ostrý obrubnik řízl do bocnice pneumatiky. Naštěstí tak málo, že to utíkalo pozvolna. Jinak by to bylo na odtahovku.  S několikerým dofoukanim (včetně toho *neumím psát slušně*e na opravu pneu) jsem dojel na ubytko, vypustil kolo a zkusil lepidlem provizorně zalepit trhlinu. 

Ráno nafoukal a vyrazil směr Ostrava. Během 60 km jsem dofukovat nemusel. V rajpneu.cz měli (asi jako jediní v republice) mojí pneumatiku skladem a na místě vyměnili (krásná dílna, super lidi). A jsem o 5 000 Kč lehčí. 

PS: opravna sada na pneu úplně k ničemu, druhý den to bylo pořád tekute. Absolutně to nefunguje.

Vřele doporučuji, pokud to jde, objednat si nove auto s rezervnim kolem. Ty nervy za to pak nestojí. 

20200827_095503.jpg

20200826_113352.jpg

20200825_131332.jpg

Screenshot_20200828-213932_MyPeugeot.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...