Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak jsem opět o něco omladil náš vozový park a dnes jsem si přivezl 207mu.

Je to akční výbava ENVY s motorem 1,4 HDi 50kW, rok výroby 2011, po prvním majiteli s nájezdem 13tkm.

Něco z výbavy:

klima, RD4 s USB a BT, 4x el. okna, alarm, tažné

Auto je cca 300km po servisu, výměna oleje a filtrů a kompletní kontrola

Výpis stavu km z STK

Datum prohlídky Druh prohlídky Stav km Poznámka
06.02.2017 Pravidelná 11 943  
26.04.2016 Evidencní kontrola 10 132  
27.02.2015 Pravidelná 9 003  

IMG_1869.thumb.JPG.791d4d62d09e1cd4f21bd4e5b725dac3.JPGIMG_1868.thumb.JPG.6906a8dee445b596342464e8ffe95998.JPG

IMG_1870.JPG

IMG_1871.JPG

IMG_1874.JPG

IMG_1875.JPG

IMG_1876.JPG

IMG_1877.JPG

Upraveno uživatelem kveton
Odesláno
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Chtělo by to kola

Jsem si musel zarolovat na začátek a podívat se na fotky. Jsem si říkal, že to stálo někde na parkovišti a na špalkách to nebylo :P A je to tak, kola to auto má :D

Odesláno

Takže po benzínové kapitolce návrat k naftě? A k manuální převodovce? Přeju hodně bezproblémových km. A gratuluju ke koupi takových nabídek se moc nevyskytuje a je hřích to nekoupit a pak si drbat hlavu že to člověk nechal utéct.

Odesláno

Ten manuál mě tam trošku mrzí. Je to prostě dobrej kup, dlouho jsem tomu odolával a hledal řešení. S 206 jezdila žena, ale po mém naléhání přešla nakonec na 5008mu, jezdí přeci jen s dětma. No a já začal s 206 jezdit denně do práce a přeci jen s benzínem v automatu v porovnání s 1,4HDi je neekonomický. Rozmýšleli jsme to doma a s touhle variantou bude žena odkázaná jen na 5008mu.

Bylo to ale těžký rozhodování, cena a stav nakonec rozhodl, tohle se nedalo nevzít.

Odesláno

No zasloužila by si zásah od profíků na vyčištění interiéru (teď budou určitě i slevy), když už je to takový super kauf :myslim 
Teda nic proti tomu, kdo to čistil. Nevím, jak moc špatný to předtím bylo :aut 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...