Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Posledná aktualizácia Firefoxa na verziu Quantum prestala úplne podporovať staré verzie doplnkov. Podporuje už iba nový štandard WebExtensions, ktorý vyžaduje kompletné prepísanie doplnkov nie iba úpravu ako doteraz. Ja osobne som nainštaloval poslednú "predquantum" verziu a počkám kým nebudú kompatibilné doplnky. Chýba mi hlavne Tab Mix Plus, bez neho to skrátka nie je ono a Quantum mi nevyhovuje.

Odesláno

Zajimave ale ted uz tam je i v podstate podobna "lista" se stejnym zobrazenim jen ikonky jsou v jinem dle me horsim zobrazeni a diky tomu jejich vylepseni mam komplet rozhazenou velikost stranek :grr at ziji vylepsovatele :bacha

Odesláno

ANO na jedne strane burcuji mejte aktualizace pustene a hned na druhe strane si budou hrat se vzhledem na ktery nikoho nepripravuji a pak co ??
Nakopat je do zadnice .....
Jak jsem uz napsal v dnesni dobe at si upravuji co chteji ale vzhled je nedotknutelnej je to jedna z bezpecnostnich veci a nebo ano ale  po patricne osvete a oznameni uzivatelum!!

O nejakem bankovnim pristupu to plati dvojnasob.

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/455364-zaplatuje-microsoft-adobe-i-mozilla-kriticke-chyby-nahravaji-utocnikum.html

Pekny den :)

Odesláno (upraveno)

Zmena vzhladu listy som nasiel v teme.

Menu --- prisposobit --- a dolu v strede temy ---- a tam : svetla, tmava, dalsie a asi dalsie 4 farebne kombinacie.

FF tema svetla.jpg

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno

Poznám alternatívne spôsoby zatvorenia záložky ako klik na krížik (nie som dement) a tiež klik kolieskom, ide o to že som si zvykol na dvojklik. A s tým panelom záložiek sa asi nerozumieme, chcem ho mať pod riadkom s adresou ako na obr.

1.jpg

Odesláno

Já jsem si ani nevšiml, že se FF aktualizoval. Takže za mě, asi dobrá aktualizace :D . Akorát já mám výchozí skin o hodně temnější, než vy. Tak nevím, jestli se to neupravuje nějak na základě nastavení OS.

Odesláno

po hodine hledani jak prestavit horni listu s adresou tak aby byla videt adresa misto prazdneho mista po stranach a zcela zbytecnych ikonek se to asi bude dat pouzivat...

Odesláno

Zkurníkovanej novej Firefox!!! :grr

Proč to ty hova** musej zase vzhledově měnit??? :myslim

Klasika, každý "pokrok" s sebou nese aspoň 2 kroky zpět... :roll

Že já se ještě rozčílím?! :bacha

Odesláno
před 49 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Tak to jsem přenastavil během pěti minut, jen jsem odtahnul ty mezery pryč, včetně tech ikonek.

Ale jo, prenastaveni zabere par minut, zbytek casu zabralo "a jak se to k***a dela".

Odesláno
před 7 hodinami, Veverka napsal:

Ale proč, proboha, PROČ...

...PROOOOOOČ!!! Auhuuuuh!!!

To je stejné, jako tady s fórem ;) Prostě změna, která je vynucena...

Třeba mě (na rozdíl od fóra) ta změna firefoxu vyhovuje :P

Odesláno

Prosím vás o čem to mluvíte (píšete) co to je ten FireFox? :D

Já to nepoužívám a je klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...