Pepito Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal: Ty jsi dobrej v IT, Grafice, Webu apod., ale co se týče organizování vlastního času, nastavení priorit, a organizace čehokoliv jsi prostě vedle jak ta jedle. Aspoň já to tak vidím. @ChouLu.Znám Tě docela dlouho,proto s názorem @Radek Hurvajz musím souhlasit Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 před 4 hodinami, Klemoň napsal: No Lukáši - to snad ne ??? Jestli svoji účast stavíš podle toho o čem si tady "povídáme", tak to jsem dost překvapený. Teď vůbec neřeším, že patříš do vedení, ale lidskou stránku věci - opravdu veliké zklamání . . . veliké A to jsem si myslel, že za nerváka jsem tady já. To už kvůli tomu, že jsem si jednou vyměnil názor se @StibTo tak už nepojedu tam co on ? To je blbost . . . prostě mu řeknu co si myslím, on mě a jsme oba v pohodě a myslím že i Tom to potvrdí Přiznám se, že nevím nač teď narážíš. O jakou výměnu názoru jde ? Citovat
Klemoň Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Klid Tome , to byl příklad - viz komolení tvého nicku / přezdívky. Ale my snad spolu problém nemáme, nebo alespoň já o ničem nevím. Tedy kromě toho, že mne opíjíš rumem a já nevím jakým. Tedy kromě toho, že byl ňam-ňam regius ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal: Panstvo nechci se Vám tady do toho moc míchat, sice už tady nějakou dobu účinkuju možná že i někdo z mých rad a nápadů načerpal nějakou inspiraci a že to někomu pomohlo. Na to abych spočítal lidičky které odtud znám osobně by mi stačili prsty jedné ruky. Dosud se mi nepovedlo se zúčastnit jakékoliv akce zde pořádané ať už z pracovních nebo rodinných důvodů. A popravdě po přečtení těchto několika stránek mě i tak trochu přechází chuť na to abych se chtěl nějaké akce zúčastnit. Myslím si že nejsem zas tak starý abych mohl nebo chtěl moralizovat ale na druhou stranu jsem asi oproti jiným ze staré školy. Ale to co tady Lukáš předvádí mi vcelku opravdu připadá jako chování rozmazleného fakana kterému chůva nechce vyhovět. A to že je členem vedení tohoto spolku ještě umocňuje nehezký dojem z jeho chování. A jakousi míru arogance vůči ostatním diskutujícím kteří podle mě používají víc než věcné argumenty. Nikomu z vedení neupírám to že práce pro tento spolek jim bere spousty času který by jinak mohli trávit s rodinou dětmi nebo v práci nikomu neupírám to že vše dělá zadarmo nebo jen nějakou symbolickou odměnu. Ale zároveň si myslím že pokud jsou tady nějakým způsobem dlouhodobě nastavena pravidla tak by je měli všichni bez rozdílu ctít ať jsou členy vedení , platícími členy nebo neplatícími . A tohle je víc než smutný. Přesně takovýto pocit u lidí vyvolává neúčast na srazech. Potom se nemůžeme divit, kolik lidí na srazy jezdí. před 3 hodinami, ChouLu napsal: ...takže za mě diskuze končí a už k tomu nemám co dodat.. Dlouho tu byl asi klid a mír. Takže můžeme toto vlákno nechat zapadnout v propadlišti. Přimlouvám se o zamčení a jeho odstranění. Opravdu to pomáhá lidem za těch pár posledních dní se rozhoudnout, jestli jet, či ne. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Hele a co tohle... budem jako tajně dělat, že Lukáš nepřijede..., nemusí ani vyplňovat tabulku ani posílat peníze předem... no a pak se tam jako náhodou objeví, že si to táno rozmyslel a zaplatí to na místě...? něco jako vlk se nažere a koza zůstane celá... Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 prosím moderatory o zamčení vlákna a klidně i o přesun do koše. Lukáš napsal, že bud dorazí či nikoliv. S tím podstupuje riziko jestli jíst z rautu bude nebo nebude. Tím bych to uzavřel. Zbytečně tu dochazí k dalším útokům co nemaj zaprach smysl. Organizátor nastavil podmínky viz sekce o srazu . Na každém je jestli je akceptuje či nikoliv. Ad k věci , je jedno jestli raut platí klub a ze vstupu je participace na něm , nebo vstupné pokryje raut. Je to jedno a to samé jen každý to berete z druhé strany a jeden nechápete druhého . V obou případech se vždy dělá +/- 5 porcí navrh . Kdo vědomě přijel nečekán vždy se spokojil s nabídkou místního jídeláku. jde snad o to pokecat v kolektivu .no dobře , tak se i nažrat a předat dárky . Pepito, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Pravda,já jel skoro vždy na poslední chvilku, pokaždé v pohodě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 před 3 hodinami, Klemoň napsal: Klid Tome , to byl příklad - viz komolení tvého nicku / přezdívky. Ale my snad spolu problém nemáme, nebo alespoň já o ničem nevím. Tedy kromě toho, že mne opíjíš rumem a já nevím jakým. Tedy kromě toho, že byl ňam-ňam A kromě toho, že mi tvrdíš, že s mým řízením nemáš problém a pak Tě slyším v pokročilé noční hodině kterak "dáváš k lepšímu" jaká byla cesta se mnou na GrillMasters, že ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 (upraveno) @Pe.Tr a jako proc to zamykat a hned schovavat...... tomu se rika cenzura................. nezlob se na me ale tohle je trosku moc na to ze to je clen vedeni....... mel by jit prikladem...... nikdy jsem nevidel ze by schreek nebo ty jste psali takove picoviny....... Upraveno 10. listopad 2017 uživatelem Scratch Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 před 5 minutami, StibTo napsal: A kromě toho, že mi tvrdíš, že s mým řízením nemáš problém a pak Tě slyším v pokročilé noční hodině kterak "dáváš k lepšímu" jaká byla cesta se mnou na GrillMasters, že ? on nema problem, jen rikal ze jsi jak certik za volantem, a to jsi Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Yop, jsem nervózní, spěchám a serou mě řidiči co zabíraj levý pruh a jedou si "to svoje" - tj 120 a míň. O tom bys něco věděl, viď ? Citovat
Veverka Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Jdu blejt... regius, KoudaK, machulda a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Schreek Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Lidičky proberte se trochu nebo si tu budeme nadávat za chvíli kvůli každý maličkosti!? Jedna neshoda a pohádá se tu kvůli ní půlka fóra. Podle mne by si Hurvajz a ChouLu měli své osobní spory řešit sami a neventilovat je tu na fóru. Oba máte na mysli stejnou věc, jen si jí každý vykládáte jinak. Každý kdo jde na sraz platí vstupné a to (pod vím) i pokud napíše, že raut nechce. Lukáš se tu domáhá tradičního modelu Vánočního večírku, kdy vstupné má pokrýt jeho náklady a ne jen raut, který jistě není jedinou akcí celého odpoledne a rozhodně ani jediným nákladem celé akce. Ve výsledku, ale obě varianty podle mne dopadnou stejně. Lidi kteří přijedou byť neohlášeni před začátkem rautu si jej zaplatí úplně stejně a lidé kteří dorazí večer na kukačku defacto už po veškerém programu si poradí jiným způsobem. Příště by stačilo jít na to trochu s rozumem a případné neshody si vyříkat jedním několikaminutovým telefonátem než dělat takovýhle rozbroje. Dyt Vám jde oběma o totéž!!! Veverka a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Klasické podzimní chmury Teď o tom někde zas byl článek ... Citovat
Veverka Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Má pravdu předseda, do značné míry, ale stejně jdu... ...možná by se měla založit sekce pro "vyříkávací vlákna", ať se do nich kouknu, kdo má náladu/potřebu Vyříkat si věci je potřeba. Klidně veřejně. Druhé to může taky zajímat, kór, když je to "k věci". Ale tady to vysloveně kazí dobrou věc. Já jsem si ani nevšim, na co je která část peněz vyčleněna, bo mě je to u zadale. Jde mi o dobrou akci, prima lidi a to ostatní organizační je na organizátorovi, do toho já mu/jim kecat nebudu. Buďto to akceptuju a jedu nebo ne a nejedu Weri 605, Klemoň a regius ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. listopad 2017 Autor Odesláno 11. listopad 2017 Tady asi nejde o nějako to vyříkávání, a už vubec bych to neschovával za osobní spor, tohle se týká všech. Už jsem sem psát ani nechtěl, aby to některým třeba neudělalo nedobře, ale když tu čtu že se to má zcenzurovat či že je to osobní spor tak mi to prostě nedá. Nic osobního v tom není ani nebylo, jen jsem se slušně zeptal, nic víc nic míň, to že si ChouLu mysli že pokaždý když ho někdo zmíní je napadán, osočován, obviňován, to si myslí jen on sam, nikdo na něj neutočil. Jen jsem se snažil danou věc vysvětlit, a to že on to ma u sebe nastaveno jinak a jiná možnost neexistuje není moje vina. Já proti němu nic nemám, tady to prostě nepochopim. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Panove kdyby se to chtelo zcenzurovat tak to smazu rovnou ani nemrknete,tak si odpustte tyhle komentare. Citovat
Pepito Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Petře,podstatou fóra Peugeot clubu je diskuzní fórum,kde se scházejí lidé a diskutují spolu,proto případná cenzura nebo mazání příspěvků už by nebylo podstatou fóra Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. listopad 2017 Odesláno 11. listopad 2017 Podstatou fora je hlavne dodrzovat jeho pravidla! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.